QUOTE(Diezela @ 2013 11 27, 13:45)
Turiu nemažą gabalą sūdytų lašinių. Neįsivaizduoju ką su jais daryti, ir kiek jie laiko galiu gulėti šaldytuve. Tiek spirgams, tiek valgymui, tiek tam pačiam kiaušiniui pasikepti naudojam kūdą karšto rūkymo šoninę.
Taip pat šaldiklyje turiu maltos mėsos, bet ji tokia riebi, irgi nežinau ką su ja daryti, gal su kuo maišyti, nes ten vos ne vieni riebalai..
Taip pat šaldiklyje turiu maltos mėsos, bet ji tokia riebi, irgi nežinau ką su ja daryti, gal su kuo maišyti, nes ten vos ne vieni riebalai..
Lasinius (jei planuota suvartoti) - kiskit i kamera, gal i kelis gabaliukus padalinkit. Jei net neplanuojat valgyt - tada geriau atiduokit kam nors, kol geri

O riebus farsas.. maisykit su liesa malta mesa, galima darzoviu pridet - siek tiek neutralizuos riebala - tokie mesos/darzoviu maltinukai bus. As darzoves pakepinu smulkiai pjaustytas (svogunai , morkos, galima bandyt net kokiu brokoliu - nelygu ka megstat). Galit i maltinukus net ryziu deti. Arba grikiu apkepui su farsu naudociau

Mano saldytuve kazkaip netycia prisikaupe fermentinio surio - neisnesa galva ka daryt, kazkaip visur bert nesinori. Surio pyragas bus kepamas, kas dar?