Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

QUOTE(Nanita @ 2013 12 06, 18:25)
Turiu gerai padziuvusi dideli granata,vidui pakankamai sultinga bet seimina atsisako valgyt.Mest  lauk ar kazka galima is jo padaryti?

Sultys spauskit ir išgerkit 4u.gif kiek ten bus iš vieno granato,gal pusė puodelio tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 12 06, 19:25)
Turiu gerai padziuvusi dideli granata,vidui pakankamai sultinga bet seimina atsisako valgyt.Mest  lauk ar kazka galima is jo padaryti?

Jei dar nesunaudojot, siūlau salotas, labai tinka prie keptos mėsos, šašlyko: išlupinėti granatos sėklytes, atskirti po vieną, smulkiai supjaustyti svogūno,jį sumaišyti su nedideliu kiekiu druskytės ir sumaišyti su granato sėklomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 08 gruodžio 2013 - 13:56
Jau panauduotas,vyras nakti suvalge beveik cela doh.gif biggrin.gif
Kita karta kai turesiu,padarysiu salotas,sugundet smile.gif Tik kazin kai valgai,kauliukai nekliuna?Nesinori isspjaut? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 12 10, 16:53)
Jau panauduotas,vyras nakti suvalge beveik cela  doh.gif  biggrin.gif
Kita karta kai turesiu,padarysiu salotas,sugundet  smile.gif Tik kazin kai valgai,kauliukai nekliuna?Nesinori isspjaut? biggrin.gif

mes ir šiaip granatas valgom su sėklom, tai esame jau įpratę, jau nebemaišo nė kiek.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 12 10, 22:44)
mes ir šiaip granatas valgom su sėklom, tai esame jau įpratę, jau nebemaišo nė kiek.

Matyt reikia priprast.As ir vynuoges kai valgau seklas isemu.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 12 10, 22:44)
mes ir šiaip granatas valgom su sėklom, tai esame jau įpratę, jau nebemaišo nė kiek.

As taip pat su seklom ax.gif
Atsakyti
Ka sventisko pasiruosti is triusienos( skaiciau, kad butinai ant naujametinio stalo turi buti patiekalas is triusienos) g.gif
Atsakyti
Turiu belekiek likusių trintų aguonų nuo aguonpienio. Radau kažkokį aguoninio pyrago receptą, bet jis man kažko nekelia pasitikėjimo g.gif
Gal dar kas kokių minčių turit?
Kaip jas sunaudojat?
Ar tiesiog pasigaminat su protu, ne taip, kaip mes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 29, 17:16)
Turiu belekiek likusių trintų aguonų nuo aguonpienio. Radau kažkokį aguoninio pyrago receptą, bet jis man kažko nekelia pasitikėjimo  g.gif
Gal dar kas kokių minčių turit?
Kaip jas sunaudojat?
Ar tiesiog pasigaminat su protu, ne taip, kaip mes  doh.gif

Šimtalapį kepkit.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2013 12 29, 18:33)
Šimtalapį kepkit.

Nu, dar negirdėjau, kad kas į šimtalapį dėtų mirkytas drėgnas trintas aguonas g.gif
Koks receptas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 30 gruodžio 2013 - 09:27
QUOTE(pašnekutė @ 2013 12 29, 17:16)
Turiu belekiek likusių trintų aguonų nuo aguonpienio. Radau kažkokį aguoninio pyrago receptą, bet jis man kažko nekelia pasitikėjimo  g.gif
Gal dar kas kokių minčių turit?
Kaip jas sunaudojat?
Ar tiesiog pasigaminat su protu, ne taip, kaip mes  doh.gif

Galite mielines bandeles su aguonom iskepti, arba kokius pyragelius, ten ju dar daugiau susinaudos, pyrageliam tinka bet kokia tesla, kad ir pirktine sluoksniuota. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū!
Iškepiau pyragą, tiesą sakant, išėjo visi du pyragai iš tokio kiekio doh.gif
Dabar ieškau valgytojų lotuliukas.gif
Atsakyti