QUOTE(Alekto @ 2012 12 15, 15:13)
Galima ir issamiau, negaila
AGURKAI POMIDORU PADAZE
5 kg agurku
500g pomidoru padazo, as pyliau savo gamybos pomidoru sultis, gan tirstas
300g cesnaku
200g aliejaus
200g acto,galima ir maziau, reikia ragaut,kaip kam,kad patinka astriau ar ne
200g cukraus
2 valgomi nubraukti saukstai druskos, ragaut pagal skoni
Supjaustyti nedidelius agurkus, kad tilptu i stiklainius,as dejau i 0,5l, skiltelemis i puoda, supilti alieju,acta,pomidoru padaza, cukru ir druska.Kaitinti iki uzvirimo ir kai uzverda pavirti 5min.tada sudeti smulkiai supjaustyta cesnaka ir dar pavirti 2-3 min.Karstus sudeti i stiklainius ir uzsukti,apversti,apdengti siltai ir laikyti kol atvesta.
Valgyti galima ziema, kai pasibaigia savi pomidorai
irgi tiko ir patiko
Ka reikia ragaut visko iskart nedekit,palaipsniui





