QUOTE(Vaivux @ 2014 12 21, 20:15)
Laba diena. Patarkite keksiukų kepėjos, ko per daug ar per mažai į tešlą įdėjau, kad po pusdienio pastovėję keksiukai nuo savo popieriukų atsiklijavo patys....
Skonis buvo idealus - purūs ir minkšti.
Manau viską gerai įdėjote, pas Jus labai geros kokybės popieriukai, vidus tikriausia blizgus, esu turėjusi panašius, tai keksiukai iškart iššokdavo iš popieriukų
QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 02, 17:35)
Nusipirkau figūrinę silikoninę formą tokią kaip gėlės žiedas. Pirmą kart ją bandysiu, bet nenoriu ilgų eksperimentų. Gal kuri nepatingėtų ir patartų, koks receptėlis geriausias, kad išsiformuotų ir gražiai išsiimtų visi lapukai. Ačių iš anksto
Recepte turi būti riebalai, tešla turi būti neypatingai tiršta ir viskas priklauso nuo pačios formos kokybės. Aš esu nusivylusi silikoninėmis kepimo formomis, esu pirkusi labai brangias profesionalams skirtas formas, po pusė metų naudojimo, teko išmesti, pradėjo kipti tešla.
QUOTE(agente25 @ 2015 02 02, 23:56)
Sveikos norejau pas jus merginos pasiteiraut planuoju keksiukus puost sokoladiniu ganasu as ant ganaso uzdejus cukrines gelytes jos neprades tirpti?
Jeigu ganašas labai stiprus, tirpti nepradės