QUOTE(Irunia @ 2012 11 16, 23:02)
Gal ir nelabai į temą, bet gal ir į temą.
Vakar buvau paskaitoje apie patyčias, Kaune Šeimos santykių institute. Berods taip vadinasi. Jei kam įdomu, tai kitą ketvirtadienį ją kartos.
Gan naudinga. Vien iš prevencinės pusės.
Nes man, kaip alergiuko mamai, tikrai baisu -
kas bus, jei koks nors vaikas tyčia pakiš riešutų, arba privers suvalgyt. Žinau, galbūt paranoja, bet...
Reikia ruoštis pačioms ir vaikus ruošti...
net baisu pagalvot

Bet zinant kokie kiti vaikai dabar ziaurus...
Papildyta:
Beje, vakar pasidžiaugiau, kad mano mažiaus beveik neberia ir prašau. Vakar vakare visas raudonas

Išvada ne kiek išaugam, o greičiau atradau daugmaž tinkančius produktus, todėl būklė ir būna ganėtinai gera.
O išbėrė turbūt nuo kopūstų arba nuo ryžių kitos rūšies. Kažin gali taip būti, kad paprasti ryžiai tinka (na toks tas ir tikimas, turim +, bet vis tiek valgom, tik stengiamės nepiktnaudžiauti), o basmati ryžiai ne (kita rūšis, kvapnūs jie tokie).

Arba ar yra kam stipri reakcija kopūstams? Kažkaip jie tokie nekalti atrodo... Ir dar klausimukas, o kažin daržovėms gali irgi būti lėtinės reakcijos, ar dažniausiai greitos būna? Su uogom tai žinau, kad tik greitos.