kalbanti zirafa is tomo, kaina 120lt

Šiandien draugė pranešė, kad Norfoj matė Kalbantį katiną Tomą už 80 lt lėksiu po darbo pažiūrėti ar tikrai tas
manau kad gana neloga kaina, jeigu čia tas pliušinis ir atkartoja viską ką sakai

mergaites SOS
Parsisiunciau per ebay kalbanti katina ir kalbanti suni, visiskai identiski (pagal isvaizda) cia jusu pardavinejamiems arba ieskomiems Tomui ir Benui, kalba paspaudus letenele, bet neatkartoja pasakytu zodziu (?!!!). lengva šoka gavau, net minties nebuvo, kad dar yra "nepilnaverciai" Tomas ir Benas
pardavejas 100proc. patikimas, apie zaislus parase, kad genuine, bet,kad sulauksiu ne tokiu,kokiu tikejaus...ir kaina didele sumoketa kaip uz paprastus minkstus zaislus, prie etiketes parasyta +3 metai, idomu, tik kodel paprastu pliusiniu zaislu galima zaisti nuo 3 metu?
o gal as nemoku naudotis? kad butu kur dedamos batareikos ir gi nesimato...
va mano zaislai

lauksiu pasisakymu

Parsisiunciau per ebay kalbanti katina ir kalbanti suni, visiskai identiski (pagal isvaizda) cia jusu pardavinejamiems arba ieskomiems Tomui ir Benui, kalba paspaudus letenele, bet neatkartoja pasakytu zodziu (?!!!). lengva šoka gavau, net minties nebuvo, kad dar yra "nepilnaverciai" Tomas ir Benas

o gal as nemoku naudotis? kad butu kur dedamos batareikos ir gi nesimato...
va mano zaislai

lauksiu pasisakymu

QUOTE(raminta1985 @ 2013 09 18, 12:07)
Šiandien draugė pranešė, kad Norfoj matė Kalbantį katiną Tomą už 80 lt lėksiu po darbo pažiūrėti ar tikrai tas
manau kad gana neloga kaina, jeigu čia tas pliušinis ir atkartoja viską ką sakai

taip, tikrai mačiau šiandien ir Klp "Liepa" Norfoj, 79,99 lt. Nesinagrinėjau, bet paspaudžiau ranką - kalbėjo kažką...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 09 20, 17:17)
taip, tikrai mačiau šiandien ir Klp "Liepa" Norfoj, 79,99 lt. Nesinagrinėjau, bet paspaudžiau ranką - kalbėjo kažką...
gal tokie kaip mano? neapsigaukit

QUOTE(Kojotė @ 2013 09 20, 17:15)
Elementai dedasi apacioje (ant uzpakaliuko), is isvaizdos pansus i originalus... dar pameginkite pakeisti rezima, nes jie buna ant try me rezimo ir pameginkite pakeisti elementus, gal jau nusede, su nusedusiais ir man buvo toks stebuklas karta, kad tik garsus leido, o nieko neatkartoja....
paspaudziat letenele, jis ten pats trumai snekteli, tada ant tos pacios rankytes uzsidega raudona lempute, jam pasakote ka nors ir turetu tada atkartoti...
QUOTE(madampipi @ 2013 09 23, 09:23)
Elementai dedasi apacioje (ant uzpakaliuko), is isvaizdos pansus i originalus... dar pameginkite pakeisti rezima, nes jie buna ant try me rezimo ir pameginkite pakeisti elementus, gal jau nusede, su nusedusiais ir man buvo toks stebuklas karta, kad tik garsus leido, o nieko neatkartoja....
paspaudziat letenele, jis ten pats trumai snekteli, tada ant tos pacios rankytes uzsidega raudona lempute, jam pasakote ka nors ir turetu tada atkartoti...
prie subiniuko niekur nematau,kad kazkas atsidarytu ir detus elemntai

kad net ant etikeciu, niekur nera zodzio "repeat", busiu nusipirkus orginala katinuka, bet leidzianti tik garsus, o ne atkartojanti zodzius, pasirodo , buna ir tokiu...

Šiandien Norfoj apžiūrėjau tą Tomą. Turiu originalą, tai norfinis skiriasi nuo mūsiškio. Jo kailis kitoks, neskleidžia garsų trenkus per galvą ir pilvą, bet užtat parašyta, kad veikia iki užmigimo 4 min. Tas yra gerai, nes mūsiškis veikia deja trumpiau. O mažiukai a'la raktų pakabukai, tai skleidžia visus garsus iš app'o žaidimų, be aišku nieko nekartoja. Tai tiek

Parduodu Kalbanti katina Toma, kaina 65 lt. Pakračius skleidžia garsus, atkartoja ką gridi judindamas lupas.

naujas su pakuote garsus atkartojantis benas. kaina 90lt, klaipeda

Parduodu Kalbanti suniuka Bena, kaina 65 lt. Būklė labai gera. Paspaudus kojyte, palietus pilvuką ar šiaip pakračius skleidžia garsus, atkartoja ką gridi judindamas lupas.