Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

*Draugiškų nėštukių namučiai*

user posted image

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, YUB4, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo... , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ;Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,[color=blue]Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

zuzla- lapkričio 20
marusiote0120DU- lapkričio 24d
kpsh - gruodzio 14 d.
KivaDU- gruodžio 22-23d
PerKūnasDU- sausio 3d
*Iris*DU- sausio 8d
Rota - sausio 20d
Lietuva- sausio 23d
Mergyte82 - sausio 25d
Irmuciukassss - vasario 2 d.
Pumpule - vasario 3 d.
Murauske - vasario 5 d.
orchideja888 - vasario 6 d
sobo - vasario 10 d.
diukute - vasario 20 d.
Drovute - vasario 21 d.
mamyte.lt vasario 23d.
Asmon - vasario 23 d
braske1515- vasario 24 d
Shira - vasario 25 d.
Pina - vasario 27 d.
prakriti - kovo 23 d.
Aster - kovo 31 d.
aushen - balandzio 5 d.
Irute1984 - balandzio 7 d.
errachka - geguzes 14 d.
TerzeDU
Damute
olsonDU
juroszuvedra
cukryte28
am*DU
prince
eufforijaDU
vilciukas11
late
Beta1

Kartu laukiam, džiaugiamės, dalinamės rūpestėliais ir nerimais wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

kokia grazi nauja trobele thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis nestuke.gif !
Kaip laikotes? smile.gif

Beta, kaip tu siandien, kazkaip nesimato taves... Kelinta ryt pas gydytoja keliauji? Kada cia taves laukti ax.gif
Atsakyti
labuliukas nestuke.gif uzeinu i naujus namucius-aciu rotai ... 4u.gif
o as ziuriu jau ruzavuoju sarsiuke-kaip fainai wub.gif bet kiek jau daug po manes nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atkeliu is senos temutes meetuko sarasa, gal dar prisijungti atsiras norinciu ax.gif

Na tai kol kas planuojam daryti meetuka 28 diena? Kaip su laiku? Kad ir naujos nestukes prijungtu, gal darom vel nuo 17.30 -18 val? Gal,. La crepe...panoramoje...

Kiek prisimenu dalyves:
Rota
Aster
Orchideja
Irute?
Terze?
Beata - zinos po treciadienio?
Lietuva - kaip tu galesi? Mergyt, Irmaciukas? Visos naujos nestukes? Butu labai smagu jei prijungtumete...

O mus pamirso nudazyti zaliai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 20 lapkričio 2012 - 17:44
marusiote0120 jau tikriausiai pagimdė, pas ją gi DU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 11 20, 18:43)
Atkeliu is senos temutes meetuko sarasa, gal dar prisijungti atsiras norinciu ax.gif

Na tai kol kas planuojam daryti meetuka 28 diena? Kaip su laiku? Kad ir naujos nestukes prijungtu, gal darom vel nuo 17.30 -18 val? Gal,. La crepe...panoramoje...

Kiek prisimenu dalyves:
Rota
Aster
Orchideja
Irute?
Terze?
Lietuva - kaip tu galesi? Mergyt, Irmaciukas? Visos naujos nestukes? Butu labai smagu jei prijungtumete...

O mus pamirso nudazyti zaliai blush2.gif

verysad.gif gaila... bet man11.28 labai yra netinkama data, bet labai noreciau Jus visas pamatyti ir pabendrauti gyvai rolleyes.gif nors... gal dar planai mano pasikeis ir butu viena laisva vietele man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 11 20, 18:43)

Kiek prisimenu dalyves:
Rota
Aster
Orchideja
Irute?
Terze?

Aš irgi, jei galėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 20, 18:48)
verysad.gif gaila... bet man11.28 labai yra netinkama data, bet labai noreciau Jus visas pamatyti ir pabendrauti gyvai  rolleyes.gif nors... gal dar planai mano pasikeis ir butu viena laisva vietele man smile.gif

Tikekimes dar planai pasikeis ir prisijungsi prie musu, o jei ka lauksim per kita susitikima!

O as siandien siaubingai susinervinau sad.gif paskambino man mamos teta, pasikalbeti siaip, pradejo pasakoti apie savo du nestumus pries daugiau nei 40 metu, pirmo gimdymo metu jos dukryte mire, antras gimdymas irgi buvo sunkus, bet pasibaige gerai.. Ir tada pradejo sakyt, kad daryciaus cezari, arba susitarciau su gydytoju butinai.. Na as kazkaip bandziau logiskai jai aiskinti, kad dabar viskas kitaip, kad nuolat stebimi yra vaisiaus tonusai, ir dazniausia susitarimas su gydytoju tai daugiau pacios nesciosios nusiraminimas... Nes mes vis dar neapsisprende tartis su gydytoju ar ne... O paskui pasakojo, kad jos seimoje daug nelaimiu pastaruoju metu ir ji nutare nueiti pas ale labai gera bureja, kad jai patartu ir pan. O ta bureja neprasant paklause jos ar ji turi vilniuje savo giminaiciu jauna pora, pradejo pasakoti bureja, kad ji laukiasi ir kad jos nestumas sunkus ir kad gimdymas bus dar sunkesnis moteriai ir vaikui ir kad jai butinai reikia susitarti su gydytoju, nes gali baigtis negerai... Na ne tokius dalykus man pasakoti, ane? Susinervinau juodai, asaru pakalne.. Ir is dalies suprantu kad tai mociuxiu pasakojimai ir nebutinai taip bus, bet toks didelis nerimas atsirado, ne tas zodis...vyras bande nuraminti, jis tai realistas, pasake jei man ramiau bus tikrai tariames su gydytoju, o siaip pamirsti ir nekreipti demesio... Bet toks akmuo ant sirdies, o jeigu kas tikrai nutiks, dabar baime atsirado, o buvau jau beveik rami, kas viskas puikiai pasibaigs!
Atsakyti
zviezdiec kas per žmonės doh.gif nusiramink, prašau, ir neprogramuok savęs nelaimei, linkiu kuo greičiau išgyventi šią situaciją, rytoj bus ramiau, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 20, 11:23)
Oho blink.gif  blink.gif  taip ilgai naudoji??? blink.gif o aspirina irgi vartoji?

As crinona ir fraxiparina turejau iki gal 34 savaites g.gif Taip kad 14 sav.dar tikrai ne riba biggrin.gif fraxiparinas irgi buvp vien apsidraudimui.

QUOTE(errachka @ 2012 11 20, 12:42)
aspirino - ne 4u.gif
atsauke man TA OK rytoj verysad.gif

man rytoj pas O.K., vizito neatsauke, tikiuosi ir neatsauks, nes nudurnesiu unsure.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 20, 17:55)
Beta, kaip tu siandien, kazkaip nesimato taves... Kelinta ryt pas gydytoja keliauji? Kada cia taves laukti  ax.gif

15:30 pas gydytoja, tikiuosi grizt su gerom ir tik gerom ziniom.....

Pumpule, mesk lauk tokias ir panasias visokias tetules iki gimdymo minimum.As tavo vyro vietoj kategoriskai uzdrausciau su tokiom kuosom net is tolo bendraut doh.gif Pas bureja, matai buvo doh.gif O tu juk protinga moteris esi, nepasiduok tokiom nesamonem schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Eufforija,2012 11 20, 13:17]
[quote=Pumpule,2012 11 20, 14:00]
As turiu dvi katytes, nestumo metu, viena dar katyte irgi kaciuku susilauke, tai buvo namie is viso 6 katinukai smile.gif dabar jau kita katyte laukiasi.. Taigi vaisingi pas mus metai smile.gif cia pas mus ale mini veislynas smile.gif del toksoplazmozes as dariau tyrimus pries nestuma kelis kartus, pastojus- kokia 12 savaite ir 28 savaite, kadangi rode kad neturiu imunitetom del to nuolat ir kartoju, o tu nesi dariusi anksciau? Nes pirmiausia reikia pasidaryti abu toksoplazmozes tyrimus (img ir dar kazkoks), o paskui reikia kartoti jei vienas is tu rodikliu nerodo, kad turi imuniteto, svarbiausia kad nebutu aktyvios formos.. Bet butinai pasidaryk...,

man dare pries IVF kazkokius tyrimus doh.gif bet jauciu del to gal ne. Zodziu reikes pasidaryti g.gif As net kazkaip neuzsiminiau daktarui, kad turiu namie kate
[/quote]
na ir as turiu kate,stengiusi senai au jam kraiko nekeisti ir per daug nelendu prie jo.bet siandien pamirsau paklausti del to tyrimo,tai kita konsultacija butinai.

[quote=Eufforija,2012 11 20, 14:43]
Mergaites smile.gif turiu dar klausimu biggrin.gif kada mazdaug g.siuncia pas genetikus? Ar visas siuncia? Ar TA metu jus apziuri echoskopu ar dar ka? pvz. kraujospudi matuoja? smile.gif
[/quote]
na mane ir domina klausimas del Priscos,galvoju ka daryti?

Sveikos mergaites,vos radau jus biggrin.gif

Na ka esu siandien super nuotaikos,buvau pas gydytoja ir pamaciau savo maziuka,rankytem mojavo kojytem tabalavo ir taip juokingai pluduriavo.Negaliu patiketi,akyse dabar man tas vaizdas,sypsena nenueina nuo veido.Nuorauka vis ziuriu ir ziuriu.Atitinkam 9 sav.Tiesa vaikelis vienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 20 lapkričio 2012 - 20:22