QUOTE(Maidenana @ 2012 11 22, 14:49)
Valio

Turbūt galima sakyti, kad pavyko
Zuzlai lengvai ir greitai

Dabar sūnaitėliui sveikatos, daug saldaus pienuko ir ramaus miegelio, o tėveliams kantrybės ir pasitikėjimo savo jėgomis.
Šilčiausi linkėjimai nuo manęs
QUOTE(Terze @ 2012 11 22, 15:29)
O ka cia su tavim papliurpsi apie vezimelius ir kitus daiktus-viska jau turi. Nebent beliks perdazyti
Jo jo, istraukem laimingus bilietus su 3-kartu. Gerai, kad tau ir liko mistika-matai, kaip man dabar neramu...
Taip, as gaunu LIT-us. Juos leidausi jau nuo metu pradzios ir dabar ir dar tesim iki kazkur 7men... O situacija labai geresne, bet nera dar rami. Nes pradzioj mano tyrimai buvo minus 17, o prie minus 20 jau persileidimas. Dabar esu jau toj rizikingos zonoj, bet ne persileidimo. O si menesi mano rezultatai truputi pakrito i ta blogaja puse. Taip, kad zinai-kose makalose, kuria reikia issrebti..
O kaip tu? Kaip tavo sirdute?
Uz kumstukus-tai jau laabai dekinga
Treziuk, vajej, kokie sudėtingi dalykai... Kaip stipriai linkiu, kad viskas eitųsi TIK į gerąją pusę
Aš mielai papliurpčiau apie vežimėlius

Mes turime, bet esam saviškį palikę Rus, tai turbūt pigiau čia nusipirkti, nei siųstis

Aš dabar renkuosi tarp Mutsy Urban Rider ir BebeConfort High Trek, bet dvynukų vežimėliai visai kitas reikalas
Mano širdelė taip pat: per dieną du-keturi stiprūs jaučiami permušimai. Ir nesvarbu: pavargus esu ar ne...
Aš jau sakiau, šiandien visiems ir visur skųsiuosi, kokia man prasta diena... Bet dabar jaučiuosi tokia pavargusi, kad net skųstis neturiu jėgų
Va, dar klausimas apie langų plovimą... Čia tikrai visai visai negalima jų plauti? Ar svarbiausia nekelti rankų? Gal sakau, nieko tokio, jei per dieną po vieną ar du langus nusiplaučiau?
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 22, 17:45)
***man smutkiu niekada negana, ypac jeigu bus mergyte, MB jau pasiruoses totaliam bankrotui, nes neissimokes, kiek as pritempsiu i namus sukneliu, banteliu ir dar visokiu -eliu Bet jis nepriestarauja, o ir negaletu
****lovoj.......
bet jauciu rytoj porai valandu pabegsiu is lovos, nes mano vyresnelis filmuojasi filme, rytoj paskutine diena jam, o as per tuos gulejimus iki filmavimo aiksteles tik vienai dienai istrukau kai dar laukiau HCG.....O rytoj jau paskutine, sirdis plysta, kaip noriu butu su tuo vaiku kartu, jam juk irgi didi diena, didelis vaidmuo atliktas, noriu matyti bent akimirka viso to......O ir O.K.man rodos per daug mane nugasdino, nemanau, kad taip jau mirtina cia viskas Nes su ta hematoma tai irgi.Ana savaite kelis kartus kartojo MIRTINTAS GULIMAS REZIMAS, sia savaite suzinau, kad hematomos nematyt, nes buvo visai mazyte ir ne tokia jau ir baisi......

geras požiūris. Aš irgi labai norėjau tų riuuužavų suknelių. Bet dabar jau irgi papirkau keletą šliaužtinukų iš Next'o. Ten ir berniukams yra tokių meilybių, kad sudėtinga atsilaikyti
**** jei ne paslaptis, kurgi vyresnėlis filmuojasi?
QUOTE(late @ 2012 11 22, 18:52)
Sveikutes visos

,retai uzsuku

,net nezinau kodel
Rota mane gali spalvinti melynai, geguzes 10-13
Sveika, ačiū, kad užsukai pasidalinti naujienomis

ir sveikinu sužinojus tokią fainą naujieną
P.S. Užsuk dažniau