Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

QUOTE(kpsh @ 2012 11 22, 17:29)
Šianakt taip 2 val pravaikščiojau, kas 8-12 min buvo ir nurimo. Svarbu nepanikuoti smile.gif vyras net nepastebėjo, kad lovoj nebuvo  biggrin.gif va tik nesinori naktį gimdyt...miego noris kaip meškai, žiovauji...spėju pokštelsim anksčiau, nes jau 3 cm kaklelis atsidarė  nestuke.gif

oo, jau irgi finiso tiesioji bigsmile.gif
lauksim tolimesniu naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kpsh @ 2012 11 22, 16:29)
Šianakt taip 2 val pravaikščiojau, kas 8-12 min buvo ir nurimo. Svarbu nepanikuoti smile.gif vyras net nepastebėjo, kad lovoj nebuvo  biggrin.gif va tik nesinori naktį gimdyt...miego noris kaip meškai, žiovauji...spėju pokštelsim anksčiau, nes jau 3 cm kaklelis atsidarė  nestuke.gif

Na dar palaikyk kojas suglaudus 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam Zuzla ir Zuzuliuka thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Terze @ 2012 11 22, 16:29)
*Cia tu labai teisi, del to, kad dar ir pati galiu susikurti itampa.. Bandysiu kita sav. susilasinti intralipidus-turetu kazkiek apmalsinti kilerius. O uz 3sav. vel pas Bikova Lit'o. Tai tada ji vel pakartos tyrimus ir arba nusiraminsiu arba numirsiu smile.gif Bet l.gerai gaunasi, pries pati pika gausiu LIT, o beto ir atsakymus turesiu beveik pries kaledas, tai nors bus lengviau kvepuoti...
**Jei galeciau ta LAI testa LT daryti, tai daryciau taip daznai, kaip tu echo su pirmu  lelium tongue.gif 
***O ka cia su tavim papliurpsi apie vezimelius ir kitus daiktus-viska jau turi  lotuliukas.gif  Nebent beliks perdazyti  biggrin.gif 
****Tu lovoj??

* labai gerai, kad turi kazkoki plana veiksmu, kuri vykdysi, o ne sedesi ir spoksosi i kalendoriu laukdama nezinia ko.Labai gerai thumbup.gif
**panasu, kad su antru lelium tikrai nebus retesni tie echo biggrin.gif
***man smutkiu niekada negana, ypac jeigu bus mergyte, MB jau pasiruoses totaliam bankrotui, nes neissimokes, kiek as pritempsiu i namus sukneliu, banteliu ir dar visokiu -eliu biggrin.gif Bet jis nepriestarauja, o ir negaletu cool.gif biggrin.gif
****lovoj.......bet jauciu rytoj porai valandu pabegsiu is lovos, nes mano vyresnelis filmuojasi filme, rytoj paskutine diena jam, o as per tuos gulejimus iki filmavimo aiksteles tik vienai dienai istrukau kai dar laukiau HCG.....O rytoj jau paskutine, sirdis plysta, kaip noriu butu su tuo vaiku kartu, jam juk irgi didi diena, didelis vaidmuo atliktas, noriu matyti bent akimirka viso to......O ir O.K.man rodos per daug mane nugasdino, nemanau, kad taip jau mirtina cia viskas unsure.gif Nes su ta hematoma tai irgi.Ana savaite kelis kartus kartojo MIRTINTAS GULIMAS REZIMAS, sia savaite suzinau, kad hematomos nematyt, nes buvo visai mazyte ir ne tokia jau ir baisi......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 22 lapkričio 2012 - 17:46
Sveikutes visos nestuke.gif ,retai uzsuku blush2.gif ,net nezinau kodel g.gif
Terze ,odel intralipidu ar konsultavaisi su kuo? mirksiukas.gif
Rota mane gali spalvinti melynai biggrin.gif geguzes 10-13
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 22, 15:49)
Zinute nuo Zuzlos:

"Gimdymas nuo reg.saremiu uztruko vos 4 val, be epiduro. Dainavaaaaau.. Zuzliukas gime 10:00, 53 cm, 3430 gr. Visoms linkejimai:) "

Na nerealu Zuzla!!! Kaip fainai, kad taip greitai ir dar dainavai!! Taip ir toliau jokiu rupesteliu!!! Sveikinimai zuzliukui ir teveliams!! Labai dziauiames uz jus!!!!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 22, 15:49)
Zinute nuo Zuzlos:

"Gimdymas nuo reg.saremiu uztruko vos 4 val, be epiduro. Dainavaaaaau.. Zuzliukas gime 10:00, 53 cm, 3430 gr. Visoms linkejimai:) "

Zuzla 4u.gif 4u.gif 4u.gif Zuzliukui wub.gif wub.gif ,saunuoliai abu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 22, 14:49)
Zinute nuo Zuzlos:

Valio wub.gif Turbūt galima sakyti, kad pavyko Zuzlai lengvai ir greitai wub.gif Dabar sūnaitėliui sveikatos, daug saldaus pienuko ir ramaus miegelio, o tėveliams kantrybės ir pasitikėjimo savo jėgomis.
Šilčiausi linkėjimai nuo manęs 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 11 22, 15:29)

O ka cia su tavim papliurpsi apie vezimelius ir kitus daiktus-viska jau turi. Nebent beliks perdazyti

Jo jo, istraukem laimingus bilietus su 3-kartu. Gerai, kad tau ir liko mistika-matai, kaip man dabar neramu...

Taip, as gaunu LIT-us. Juos leidausi jau nuo metu pradzios ir dabar ir dar tesim iki kazkur 7men... O situacija labai geresne, bet nera dar rami. Nes pradzioj mano tyrimai buvo minus 17, o prie minus 20 jau persileidimas. Dabar esu jau toj rizikingos zonoj, bet ne persileidimo. O si menesi mano rezultatai truputi pakrito i ta blogaja puse. Taip, kad zinai-kose makalose, kuria reikia issrebti..

O kaip tu? Kaip tavo sirdute?
Uz kumstukus-tai jau laabai dekinga

Treziuk, vajej, kokie sudėtingi dalykai... Kaip stipriai linkiu, kad viskas eitųsi TIK į gerąją pusę 4u.gif

Aš mielai papliurpčiau apie vežimėlius lotuliukas.gif Mes turime, bet esam saviškį palikę Rus, tai turbūt pigiau čia nusipirkti, nei siųstis ax.gif Aš dabar renkuosi tarp Mutsy Urban Rider ir BebeConfort High Trek, bet dvynukų vežimėliai visai kitas reikalas g.gif

Mano širdelė taip pat: per dieną du-keturi stiprūs jaučiami permušimai. Ir nesvarbu: pavargus esu ar ne...

Aš jau sakiau, šiandien visiems ir visur skųsiuosi, kokia man prasta diena... Bet dabar jaučiuosi tokia pavargusi, kad net skųstis neturiu jėgų tongue.gif

Va, dar klausimas apie langų plovimą... Čia tikrai visai visai negalima jų plauti? Ar svarbiausia nekelti rankų? Gal sakau, nieko tokio, jei per dieną po vieną ar du langus nusiplaučiau? g.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 22, 17:45)
***man smutkiu niekada negana, ypac jeigu bus mergyte, MB jau pasiruoses totaliam bankrotui, nes neissimokes, kiek as pritempsiu i namus sukneliu, banteliu ir dar visokiu -eliu  Bet jis nepriestarauja, o ir negaletu
****lovoj.......bet jauciu rytoj porai valandu pabegsiu is lovos, nes mano vyresnelis filmuojasi filme, rytoj paskutine diena jam, o as per tuos gulejimus iki filmavimo aiksteles tik vienai dienai istrukau kai dar laukiau HCG.....O rytoj jau paskutine, sirdis plysta, kaip noriu butu su tuo vaiku kartu, jam juk irgi didi diena, didelis vaidmuo atliktas, noriu matyti bent akimirka viso to......O ir O.K.man rodos per daug mane nugasdino, nemanau, kad taip jau mirtina cia viskas  Nes su ta hematoma tai irgi.Ana savaite kelis kartus kartojo MIRTINTAS GULIMAS REZIMAS, sia savaite suzinau, kad hematomos nematyt, nes buvo visai mazyte ir ne tokia jau ir baisi......

*** lotuliukas.gif geras požiūris. Aš irgi labai norėjau tų riuuužavų suknelių. Bet dabar jau irgi papirkau keletą šliaužtinukų iš Next'o. Ten ir berniukams yra tokių meilybių, kad sudėtinga atsilaikyti doh.gif
**** jei ne paslaptis, kurgi vyresnėlis filmuojasi? rolleyes.gif

QUOTE(late @ 2012 11 22, 18:52)
Sveikutes visos nestuke.gif ,retai uzsuku blush2.gif ,net nezinau kodel

Rota mane gali spalvinti melynai, geguzes 10-13

Sveika, ačiū, kad užsukai pasidalinti naujienomis wub.gif ir sveikinu sužinojus tokią fainą naujieną
P.S. Užsuk dažniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 22, 20:45)
*Va, dar klausimas apie langų plovimą... Čia tikrai visai visai negalima jų plauti? Ar svarbiausia nekelti rankų? Gal sakau, nieko tokio, jei per dieną po vieną ar du langus nusiplaučiau?  g.gif
*** lotuliukas.gif geras požiūris. Aš irgi labai norėjau tų riuuužavų suknelių. Bet dabar jau irgi papirkau keletą šliaužtinukų iš Next'o. Ten ir berniukams yra tokių meilybių, kad sudėtinga atsilaikyti  doh.gif
**** jei ne paslaptis, kurgi vyresnėlis filmuojasi?  rolleyes.gif

*siulau nevalyti langu schmoll.gif Nemanau, kad yra taaaaip butina juos valyti butent nestumo metu.Eik geriau sausainiu iskepk biggrin.gif
***as savo kukuliui vien tik is nexto rubelius perku, negaliu sau nieko padaryt blush2.gif bet i parde ju neinu, nes ten nei puses nera to grozio, kuri galima uzsisakyt is ju internetu.Jeigu MB pradeda raukti nosi, as jam greitai primenu kooooks tai ypatingas musu kukulis ir kaip mum nieko del jo negaila biggrin.gif
**** Ana Karenina (bus Anos sunus).
Atsakyti
Sveikutes!

Sveikinam Zuzla tapus mamyte! wub.gif

Atnaujinu musu sarasiuka! mirksiukas.gif

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, YUB4, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo... , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ;Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,[color=blue]Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDUzuzla

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

kpsh - gruodzio 14 d.
PerKūnasDU- sausio 3d
*Iris*DU- sausio 8d
Rota - sausio 20d
Lietuva- sausio 23d
Mergyte82 - sausio 25d
Irmuciukassss - vasario 2 d.
Pumpule - vasario 3 d.
Murauske - vasario 5 d.
orchideja888 - vasario 6 d
sobo - vasario 10 d.
diukute - vasario 20 d.
Drovute - vasario 21 d.
mamyte.lt vasario 23d.
Asmon - vasario 23 d
braske1515- vasario 24 d
Shira - vasario 25 d.
Pina - vasario 27 d.
prakriti - kovo 23 d.
Aster - kovo 31 d.
aushen - balandzio 5 d.
Irute1984 - balandzio 7 d.
late - geguzes 10 -13 d.
errachka - geguzes 14 d.
TerzeDU
Damute
olsonDU
juroszuvedra
cukryte28
am*DU
prince
eufforijaDU
vilciukas11
Beta1

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 22, 16:49)
Zinute nuo Zuzlos:

fantastika thumbup.gif sakiau, kad jau jai visai čia pat susitikimas su stebukliuku wub.gif
Atsakyti
As tik dabar pamaciau, kad esu sarasiuke du kartus, tarp mamyciu ir nestukiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 22, 20:10)
*siulau nevalyti langu  schmoll.gif Nemanau, kad yra taaaaip butina juos valyti butent nestumo metu.Eik geriau sausainiu iskepk  biggrin.gif
**as savo kukuliui vien tik is nexto rubelius perku, negaliu sau nieko padaryt  blush2.gif bet i parde ju neinu, nes ten nei puses nera to grozio, kuri galima uzsisakyt is ju internetu.Jeigu MB pradeda raukti nosi, as jam greitai primenu kooooks tai ypatingas musu kukulis ir kaip mum nieko del jo negaila  biggrin.gif
*** Ana Karenina (bus Anos sunus).

*matai, mes 5-ius metus namą statėm, tai dabar, kai jau ant nosies įsikraustymas, man toooks kaifas ten kažką veikti wub.gif Aš kaip mažas vaikas, jau po truputį daiktus ten tempiu, nešioju iš vieno kambario į kitą, fotografuoju po dvidešimt kartų, perstatinėju lotuliukas.gif O namų darkytojos neturiu, tai tie tikrai labai labai murzini langai žiauriai vaizdą gadina... Nu bet gal tada kažką mąstysiu g.gif Labai noriu išbandyti keksiukų su mėlynėmis receptą ax.gif
** aš irgi siunčiausi, gėris wub.gif ir dar ypač nerealios jų moteriškos šlepetės wub.gif kaip tik šiandien gavau. ax.gif
*** Oho! Tai lauksime bilietų į premjerą thumbup.gif O kaip tavo vaikiukas ten buvo atrinktas vaidmeniui? Dalyvavot kokiuose reklamų - modelių agentūrų kastinguose? bigsmile.gif
Atsakyti