Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimauju

Sveiki,
Esu 24 savaitės nėščia ir man ant pėdų iškilo vandeningų pūslelių, kurias labai niežti. Is taip man būna kiekvieną pavasarį. Gydytojai darę tyrimus grybelio neranda. Kai nebuvau nėščia, gydytojai man skirdavo Castellani albi spirit. skystį ir Betnovate kremą. Man jie padėdavo. Bet dabar nieko negaliu teptis, nes bijau, kad nepakenktų kūdikiui.
Tiesa, Castellani skysčiu keletą kartų buvau pasitepusi. Bet pabijojau, kad bus blogai ir nebetepu. Dabar purškiu Cutasept F purškaliuku. Jis skirtas odos dezinfekcijai, tai manau, kad neturėtų pakenkti.
Labai norėčiau Jūsų paklausti, ar man nepakenkė Castellani alibi spirit. skystis ir ar galiu toliau naudoti Cutasept F. Jei ne, tai gal galite patarti, kaip galėčiau sau padėti, nes niežti.
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Siuo atveju Cutasept F Jums nelabai reikalingas. Rekomenduociau tikrai neturesianti Jums ir Jusu kudikiui pakenkti tepaliuka: Lassaro pasta. Taciau ji galite isigyti tik ji gaminancioje universitetineje vaistineje Vilniuje (universiteto 2 ) ar jos filiale, esanciame Santariskiu Dermatovenerologijos centre (Kairiukscio 2).
Atsakyti