vytinau ir as ,super,anksciau 2 sykiusesu dariusi,bet tik be snapso,tai viena syki pavyko,2tra syki susvinko,teko ismest, noreciau paklausti,issivytinus ar gali deti i saldikly,ar nepakeis kazi skonio,nes vasara arteja,o peciaus sezonas uzsidarys
Virtą vištos ketvirtį nusikaulinkite. Aš naudojau apvirtas šaldytas voveraites, tai visų pirma jas ir atsišildžiau. Voveraites ir nukaulintą vištieną sutrinkite blenderiu. Jei trūksta druskos - pasūdykite, įberkite juodųjų pipirų, sudėkite majonezą ir viską gerai išmaišykite. Labai skanu su skrudinta duona. http://tingiojikiaul...iu-uztepas.html
Kvadratinės bulkosriekelias iškočioti, aptepti sviestu, užkloti plonai lašišos. Suvynioti su plevele ir palikti atšalti, vėliau supjaustyti griežinėliais. Galima persmeikti pagaliukais.
Kvadratinės bulkosriekelias iškočioti, aptepti sviestu, užkloti plonai lašišos. Suvynioti su plevele ir palikti atšalti, vėliau supjaustyti griežinėliais. Galima persmeikti pagaliukais.
Esu darius labai patinka ir man sie suktinukai.
O gal kas zino, ar imanoma pakeist kuom nors sveista? gal kas bande? Noreciau pakeist kazkuo sveikesniu
Esu darius labai patinka ir man sie suktinukai.
O gal kas zino, ar imanoma pakeist kuom nors sveista? gal kas bande? Noreciau pakeist kazkuo sveikesniu
nu jo įdomiai....aš tą stambią naudojau ir laikiau kaip parašyta, bet sūrumas iki šiol stovi...tikėjausi geresnio varianto, spėju niekas jos taip ir nebevalgys...gaila krūtinėlės....