QUOTE(jurmarta @ 2012 11 26, 13:22)
Ne,jau nepakils.HCG maziau negu 1...zodziu iseinu as atostogu nuo daktaru iki vasario menesio,noriu smagiai atsvest Kaledas,pailset sausi siltuose krastuose ir pamirst porai menesiu bent jau sita kosmara

...ir isvis nemanau,kad verta man kovoti kaip Donkichotui su vejo malunais..desimt metu absoliutaus nevaisingumo daug ka sako-matyt tikrai esu beviltiskai nevaisinga,tik gaila,kad gydymas dar nera tiek pazenges i prieki ir visiems gydytojams atrodo,kad viskas pas mane saunu-nuostabu...nebera prasmes daryti tas IUI,kisti i save vaistus,juk viskas pas mane ir taip uzauga,vyksta O,visi tyrimai geri,nelemta reiskias ner ko cia draskytis
Ech,
Stai toks nevaisingumas pats bjauriausias ir sunkiausias. Jei zinai priezasti, gali sistemingai ja salinti. O kai nezinai KODEL NEEINA, tada rauni plaukus nuo galvos ir tyliai tiki, kad sis ar anas pagalbinis budas tau pades
Rytoj einam abu pas S. Prasysiu kad sukalkuliuotu IVF musu situacijoj. Daug zaisti su IUI nenoriu
Atostogos siltuose krastuose

, mmm smagumelis
QUOTE(zuzla @ 2012 11 26, 13:32)
o mes bandom visi keturiese apsiprasti namie

D*a*m*i*r kaip buvo pas mamą pilve naktinukas, toks ir yra dabar, bet nieko, susireguliuosim.
kad tapom tėvais gal dar nelabai suprantam, bet galėtume sėdėt ir n laiko žiūrėt į šį grožį lovytėje
šian pastebėjau, kad įdegęs kaip pogerų atostogų Turkijoj

žodžiu, tamsus, savo tėvo vaikas
Koks grazus vardukas

Tiesa, speliojau speliojau ir neatspejau
Smagu, kad susitvarkot ir toliau taip