Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

na štai paskaičiau kokios jus šaunuolės, rankų nenuleidžiat, planus turit, visas palaikau ir apkabinu group.gif

naujokės, sveikos prisijungusios 4u.gif labai gaila, kad vis daugiau mergaičių jungias, bet toks tas gyvenimas, o čia visoms kartu tikrai lengviau, laikykites mirksiukas.gif

o mes bandom visi keturiese apsiprasti namie smile.gif D*a*m*i*r kaip buvo pas mamą pilve naktinukas, toks ir yra dabar, bet nieko, susireguliuosim.
kad tapom tėvais gal dar nelabai suprantam, bet galėtume sėdėt ir n laiko žiūrėt į šį grožį lovytėje smile.gif
šian pastebėjau, kad įdegęs kaip pogerų atostogų Turkijoj hihihi.gif žodžiu, tamsus, savo tėvo vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 26, 12:25)
Matyt, susimaišė ciklas nuo stimuliuojančių vaistų ir IUI procedūros, man taip buvo unsure.gif Bet kaip gaila, juk turėjo tau pasisekti kartu su DruiDe šį ciklą verysad.gif Ir kas kada nors ištirpdys Ledo karalienės ledus? blink.gif

Na turet neturejo, bet galejo doh.gif Yra kaip yra, tvarkomes toliau.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 26, 12:22)
Ne,jau nepakils.HCG maziau negu 1...

užjaučiu, mieloji 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 11 24, 22:04)
As siandien pasipuosiau eglute biggrin.gif Noriu Kaledu  ax.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 24, 22:14)
as kita savitgali ruosiuosi  ax.gif

oho, kaip anksti blink.gif
mes tai kuciu isvakarese tiktai ax.gif

QUOTE(maika @ 2012 11 25, 17:35)
Aha, keičiu į Bonos sriubą  ax.gif

as praeita savaite irgi buvau pasiruosusi pradet ja vartot biggrin.gif net beveik viska susipirkau.... bet kazkodel nekyla ranka jos virti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 26, 13:22)
Ne,jau nepakils.HCG maziau negu 1...zodziu iseinu as atostogu nuo daktaru iki vasario menesio,noriu smagiai atsvest Kaledas,pailset sausi  siltuose krastuose ir pamirst porai menesiu bent jau sita kosmara smile.gif ...ir  isvis nemanau,kad verta man kovoti kaip Donkichotui su vejo malunais..desimt metu absoliutaus nevaisingumo daug ka sako-matyt tikrai esu beviltiskai nevaisinga,tik gaila,kad gydymas dar nera tiek pazenges i prieki ir visiems gydytojams atrodo,kad viskas pas mane saunu-nuostabu...nebera prasmes daryti tas IUI,kisti i save vaistus,juk viskas pas mane ir taip uzauga,vyksta O,visi tyrimai geri,nelemta reiskias ner ko cia draskytis smile.gif

Ech, verysad.gif
Stai toks nevaisingumas pats bjauriausias ir sunkiausias. Jei zinai priezasti, gali sistemingai ja salinti. O kai nezinai KODEL NEEINA, tada rauni plaukus nuo galvos ir tyliai tiki, kad sis ar anas pagalbinis budas tau pades 4u.gif
Rytoj einam abu pas S. Prasysiu kad sukalkuliuotu IVF musu situacijoj. Daug zaisti su IUI nenoriu schmoll.gif
Atostogos siltuose krastuose wub.gif , mmm smagumelis

QUOTE(zuzla @ 2012 11 26, 13:32)
o mes bandom visi keturiese apsiprasti namie smile.gif D*a*m*i*r kaip buvo pas mamą pilve naktinukas, toks ir yra dabar, bet nieko, susireguliuosim.
kad tapom tėvais gal dar nelabai suprantam, bet galėtume sėdėt ir n laiko žiūrėt į šį grožį lovytėje smile.gif
šian pastebėjau, kad įdegęs kaip pogerų atostogų Turkijoj hihihi.gif žodžiu, tamsus, savo tėvo vaikas smile.gif

Koks grazus vardukas wub.gif Tiesa, speliojau speliojau ir neatspejau bigsmile.gif
Smagu, kad susitvarkot ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 26, 12:32)
Na turet neturejo, bet galejo  doh.gif Yra kaip yra, tvarkomes toliau.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Už pozityvą, šaunuolė!!
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 11 26, 12:32)
o mes bandom visi keturiese apsiprasti namie smile.gif

wub.gif Neina ir man iššifruoti vardo blush2.gif
K
aip Semka reaguoja į mažiuko verkimą?
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 26, 12:22)
zodziu iseinu as atostogu nuo daktaru iki vasario menesio

Pailsėk ir grįžk nusiteikusi vėl kibti į planavimą 4u.gif Iš patirties sakau-neina atsiriboti, bent jau man blush2.gif Blogai jaučiuosi nieko nedarydama TA linkme, nusipaišau planą ir judu skruzdės žingsniu pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 26, 14:42)
wub.gif Neina ir man iššifruoti vardo blush2.gif

Tiesiog skaityk be zvaigzduciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 26, 13:32)
naujokės, sveikos prisijungusios 4u.gif labai gaila, kad vis daugiau mergaičių jungias, bet toks tas gyvenimas, o čia visoms kartu tikrai lengviau, laikykites mirksiukas.gif

Kai taip gražiai priima į būrelį, tikrai lengviau.. 4u.gif

Sveika sėkmingai sugrįžus namo su mažuoju šeimos nariu. smile.gif Vardelis labai labai wub.gif Turim kaimyną berniuką su tokiu vardeliu, tai pasaka, ne vaikas wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 26, 09:22)
Maika> negalvok, jog nepavyks, TURI pavykti tau histero, man histero+LP mirksiukas.gif
Tau pavyks 4u.gif o maika lenda į lapų krūvą pasislėpt nuo šito pikto pasaulio
Nežinot, gerosios bakterijos pienligės profilaktikai tinka? blush2.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 26, 12:32)
wub.gif wub.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 26 lapkričio 2012 - 15:06
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 26, 14:21)
Tiesiog skaityk be zvaigzduciu  mirksiukas.gif

Pirmą kartą išgirdau tokį vardą blush2.gif Gražus, retas, gerai skamba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2012 11 26, 14:52)

Maikut, baik, gal čia tiesiog kelios nelemtos dienos sunkesnės? Ateis geresni laikai ir į tavo kiemą, tikėk tuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 26, 13:42)
aip Semka reaguoja į mažiuko verkimą?

išeina iš kambario hihihi.gif

ačiū už pagyras vardukui 4u.gif čia jį "sugalvojo" bendradarbiai, dar ir paskutinėmis dienomis sužinojau, kad pažįstama irgi taip sūnu pavadino.. na, populiarėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 11 26, 15:52)
Nežinot, gerosios bakterijos pienligės profilaktikai tinka?  blush2.gif

Oj kaip nemegstu pienliges gun_rifle.gif
O gerosios bakterijos sukuria kokia terpe: rugscia ar neutralia? Jei tinka skrandukui, kaip ir kefyras ir kitos sios rusies bakterijos, tai gal tiks ir siai bjaurybes zudyt 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 26, 16:47)
išeina iš kambario hihihi.gif
ačiū už pagyras vardukui 4u.gif čia jį "sugalvojo" bendradarbiai, dar ir paskutinėmis dienomis sužinojau, kad pažįstama irgi taip sūnu pavadino.. na, populiarėja smile.gif

Labai grazus vardas. O zinai, is karto isivaizduoju tokio tamsaus gimio vaikiuka wub.gif
Atsakyti