Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip efektyviai valdyti savo asmeninius finansus?

Sveikos

dalinuosi aktualia informacija 4u.gif

Lietuvos bankas šį penktadienį, lapkričio 23 d. Kaune (viešbutyje „Park Inn Kaunas“ (K. Donelaičio g. 27) organizuoja nemokamą seminarą apie atsakingą asmeninių finansų valdymą ir skolinimąsi.

Kitą penktadienį (lapkričio 30 d.) seminaras šia tema vyks Klaipėdoje, viešbutyje "Amberton".

Seminare finansų ekspertai dalinsis žiniomis, kaip efektyviai valdyti asmeninius finansus, atsakingai skolintis ir kokias taupymo priemones verta rinktis siekiant ilgalaikių finansinių tikslų bei kaip pradėti verslą Lietuvoje.

Seminarai prasideda 13 val. ir trunka iki 17:35, 15:00 numatyta kavos pertraukėlė.

Daugiau informacijos - http://www.lb.lt/seminarai_gyventojams

Seminarai nemokami! Dalyvių skaičius ribotas, tad būtina išankstinė registracija

Taip pat norėčiau paklausti - kaip jums pavyksta tvarkytis su savo/šeimos finansais? Kokios pagrindinės taisyklės, kuriomis vadovaujatės? 4u.gif Ar sekate pajamas ir išlaidas? Kaip sekasi/nesiseka? ax.gif
Atsakyti
Labai šaunu, kad organizuojami tokie seminarai, o dar ypač nemokamai 4u.gif
Atsakyti
Lietuvos bankas 2013 m. balandį pradėjo naują projektą, skirtą vartotojų švietimui - pinigubite.lt.

Kadangi Lietuvos banko valdyba tik 2013 m. vasario 21 d. patvirtino Lietuvos banko finansinio švietimo koncepciją, kurios tikslas – gerinti šalies gyventojų finansinį raštingumą, skatinti domėtis asmeninių finansų valdymu ir priimti racionalius finansinius sprendimus, projektas naujas ir realių renginių dar nebuvo. Bet jie tikrai planuojami ateityje. O pačiame tinklapyje tikrai yra daug naudingos ir objektyvios informacijos apie asmeninių finansų valdymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arana81: 16 birželio 2013 - 09:46