Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras, kuris nerodo dėmesio

Aš irgi patarimo norėčiau, gal aš kažko per daug noriu ar nesuprantu ax.gif Bet mano situacija mane erzina... Bet gal aš ne teisingai žiūriu... Gal kažko per daug noriu.
Gyvenam kartu mano bute, aš už jį pilnai ir moku, įskaitant internetus, kabelines ir t.t. Jis moka už maistą ir mašiną. Abu esam našliai, tai realiai kiekvienas išlaikom savo vaiką. Aš moku už saviškę, jis už savo dukrą. Savo dukrai per daug rūbų niekada nenupirks g.gif g.gif Beveik visada reikia sakyti, kad vaikui reikia - pirk tą ar aną ir dar būna nelabai patenkintas. Saviškę pati apiperku ir dar seneliai pagelbėja. Abi mergaites mano tėvai bent kartą, o kartais ir po 4 kartus per mėn. vedasi į teatrą, baletą, kino filmus, žaidimo kambarius, cirką ir pan. ir už ABI moka pinigėlius mano tėvai. (Dėkui Dievui, tėvai normaliai gyvena.) Apie jo tėvus blogo žodžio pasakyti negaliu, kaip gali mus palepina. O apie jo uošvienę (mirusios žmonos mamą), tai pasakysiu tik tiek, kad turi vienintelę anūkę, pati prekiauja vaikiškais rūbais, bet anūkei, tai praktiškai NIEKO ne nuperka (vasarą grįžo mergaitė iš močiutės, tai į krepšį su rūbais močiutė įdėjo kelnaičių dvi poras: sintetinių ir su tokiam baisiom dėmėm - matai, turguje nepardavė, tai anūkėlei bus kaip tik.) O aš tai jų net iš krepšio neleidau ištraukti, kur tai matyta, kad vaikas su tokiais apatiniais vaikščiotų. Bet žodžiais uošvienė toooooookią meilę vaikui deklaruoja doh.gif doh.gif doh.gif Tik ta meilė kažkokia keista, vien žodžiais, bet kad materialiai anūkei kažką naudingo nupirkų, tau jau niekada. Apie pinigų davimą iš viso net kalba neina, nors tikrai jų turi. Į keliones važinėja, tai matytumėt lauktuves anūkėlei: paskutinį kartą iš Izraelio parvežė magnetuką ant šaldytuvo, saldainių kažkokių neaiškių pakelį ir muiliuką iš viešbučio. Čia lauktuvės 6 metų vaikui. Tiek to... Tos šeimynos neanalizuosim.
Grįžkim prie mano antros pusės. Šiaip kaip žmogus, tai jis geras, nepiktybinis, negeria, tvarkingas, protingas, bet dosnumu tai iš viso nepasižymi. Aš jam tiesiai į akis sakau, kad apie vaikus ir moteris Jis neturi jokio supratimo, ir panašu, kad nesistengia įgyti. Man per visą laiką yra padovanojęs:
1. 100 Lt, kad sijoną nusipirkčiau, nors realiai pirkau kostiumėlį už 250 Lt (tai kitus 150 Lt) pati prisidėjau.
2. Dar yra padovanojęs 500 Lt Gimimo dienos proga (iš pradžių ruošėsi kompą už 800 Lt nupirkti – tai pasakiau, kad nereikia, kad man geriau mažiau, bet pinigėliais. Nes man nereikia kompo už tokią sumą, už tiek ne kompiuterį, o tik prastą kledarą gali nusipirkti.) Tiesa, aš jam Gimimo dienos proga pirkau dovanų tai ko jis norėjo ir mokėjau virš tūkstančio Lt. Bet daugiau jau taip nedarysiu.
3. Vos nepamiršau - padovanojo žalvarinį pakabuką iš mugės. Ir viskas.
Daugiau NIEKO. Jokio žiedo ar kitokio papuošalo nėra dovanojęs, ar pinigų užtenka nėra paklausęs. Paskutinį kartą atsisakiau vizito pas gydytojus dėl pinigų stygiaus. Pasakiau, kad neturiu pinigų dėl to atidedu vizitą, bet Jis nepasiūlė pagalbos. Žodžiu už viską ko man reikia ar noriu susimoku pati. Jei reikia, galiu iš jo pinigų pasiskolinti. Į jokį renginį nėra nusivedęs. Kai iškėliau ultimatumą, kad jeigu nenupirks bilietų į mano mėgstamo atlikėjo koncertą, tai gali iš viso krautis daiktus – tai bilietus nupirko. Bet tai koks čia iš to džiaugsmas, ar romantika??? g.gif Daugiau ultimatumų nebekeliu. verysad.gif Anksčiau dar bandžiau kelis kartus pati kažką įdomaus paorganizuoti, kažkur kartu pabūti: pusryčius ant Trijų kryžių kalno, kelionę į Rygą... Bet jis pats tai nieko nesugalvoja. O aš iniciatyvos rodyti jau ir nebenoriu. Jaučiuosi pažeminta, kad per tiek laiko kiek draugaujam nesugebėjo net žiedo padovanoti. Užtat keršto planą sugalvojau bigsmile.gif – niekur su juo kartu nevažiuoju pas jo gimines, išskyrus tėvus, bet ir su savo giminėmis nepažindinu bei nesiruošiu to daryti ateityje. Jeigu žmogui tinka sugyventinio rolė, tai tegul jis ją ir gauna. Jeigu ne vaikai, tai kartu nebegyvenčiau. Mergaitės labai gerai tarpusavyje sutaria, nesinori jų traumuoti, atskiriant viena nuo kitos. Bet aš jaučiuosi blogai. Nujaučiu, kad jeigu situacija ateityje nesikeis, tai tikrai mūsų keliai skirsis. O dabar tiesiog užsiimu tuo, kas man svarbu, taisau sveikatą. Ir neabejoju, kad ateis šventė ir į mano kiemą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 24 lapkričio 2012 - 08:47
Nematau čia jokios tragedijos. Vyras normalus, dukros puikiai subendrauja, dziaugtis reikia.. Kiek jau čia tų romantiškų vyrų aplink? Kas dėl pinigų, dovanų, tai tiek galiu pasakyti- lygybė pas mus dabar. Nelabai dovanojami žiedai šiaip be tikslo, brangios dovanos, o ir ar jos yra esmė? Jeigu jūs jo nemylite, tai taip ir sakykite, o jeigu gyvenimo esmė jums yra dovanos, tai reikėjo milionieriaus ieškoti..
Atsakyti
O aš kaip tik matau tragediją. Tik ne dovanose, o paprasčiausio vyriško dėmesio moteriai trūkume.
Atsakyti
Erbe, noriu uzduoti klausima: Ar tu ji myli? Ar esi su juo, kad jis geras, nepiktyibinis, negeriantis ir t.t.? Ar, del to, kad jusu mergaites gerai sutaria?
Vyrai, manau dauguma nemoka skaityti minciu. Nezinau, kiek jus laiko kartu, bet jei tu jauti, kad santykiam laikas pereiti i kita lygi, tai taip ir sakai jam. Ka darom toliau? As noriu iteisinti musu santykius. Nes, jei tu su juo nekalbi, jis galvoja, kad tave tenkina tokie santykiai. Tuo labiau, jei jis buvo jau karta vedes, o tu istekejus. Kas liecia finansus, tai irgi galima sneketi. Pasiskaiciuoti, kiek kas isleidziat, galu gale kas kiek daug maz uzdirbat. Nemanau, kad vyras turi islaikyti seima, tuo labiau, kai vaikai nera bendri. Jei, jis yra toks zmogus, na kaip cia geriau pasakius, taupus ar skupus, tai tu jo nepakeisi. Keisk savo poziuri. Ar tau tinka toks vyras su savo pliusais ir minusu?
O, del tavo tevu. Na, jei jie isgali ir nori tai ir vedasi abi mergaites. Beje ju anukei irgi linksmiau su ta mergaite. As pav. padedu finasiskai mergaitei is Brazilijos. Jos nesu macius, ir tik kai ji uzaugs ir jei nores, gales su manim bendrauti. Bet, man malonu, kad galiu padeti.
Dovanas mes irgi dovanojam, kai jauciam tam poreiki. Va, tu norejai ji ir save beje pamaloninti, nupirkai brangia dovana. Bet issizeide, kad negavai tokios pacios sau. Bet, jis sito nesupranta, nes net neprase sitos daovanos is taves.
Oi, prirasiau, kaip visada daug. Bet, noriu pasakyti viena, viskas prasideda nuo minties. Jei, galvosi apie skirybas, tai jos ir iviks. Ir tikiu, kad tavo vyras nustebs, nes jis nesupras ka blogo padare. Taip, kad kol yra laikas kalbekit. 4u.gif
Atsakyti
normalus vyras. tipinis, noramlus visiskai. na jus pastatykit save i vyro vieta. jums patiktu jei moterys galvotu apie jus taip? jei jau turi pinigu, tai klok viska del manes.

na kad ant dantisto nedave, nelabai gerai, bet gal nebuvo suformuluotas prasymas. turiu minty, jis gi vyras, su praeitim. galbut jis turi, o tikriausiai turi nuoskaudu del moteru, gal buvo melziamas, gal jam atgrasus tas moteru-vanagu poziuris, davai esi vyras, tai vos ne snigt turi pinigais, islaikyk mane visur ir visada (ir vis tiek tave paliksiu, jei kuo kitu neitiksi). doh.gif doh.gif

siaip uzjauciu vyrus, ir dziauGIuos kad gimiau NE VYRU....
Atsakyti
pati sąmonigai rinkausi tokį vyrą, kuris nėra linkęs išlaidaut ir dėmesį į visas puses taškyt (po turėto demesinguolio, dovanų dovanotojo....visoms)... jei trūksta dėmesio namuose, rodyk jam jo daugiau pati t.y. pasiimk, galu gale moteris esi, mums duotas lankstumas, gudrumas 4u.gif
Kas liečia dovanas, ką noriu gauti iš jo moteriškai gudriai paprašau, nepavyksta nusiperku pati smile.gif
Svarbiausia, kad jis turi begale kitų nuosabių savybių kurios atsveria tas, kurios man nelabai patinka. neužiciklinkit ties dėmesio nerodymų ir neišlaidavimu, susikoncentruokit ties kitom jo savybėm, dėl kurių kažkada pradėjote su juo gyventi.
Atsakyti
Man atrodo, kad problema slypi ne piniguose ar demesy, o tiesiog autores nebetenkina jos statusas. Nes ir "ziedelio nepadovanojo", ir "tegu ji tenkina sugyventinio role".
Atsakyti
Pinigų šeimoje akivaizdus trūkumas. Moteris, galbūt, mažiau uždirba ir beveik visus išleidžia. O vyrui lieka. Iš čia ir pyktis. Iš čia ir skaičiavimas kito piniginės turinio. Tos nuoskaudos iš niekur negimsta.
Dėl skūpumo. Mus formuoja patirtis. Tėvas vyro šeimoje moteriai nieko nedovanojo. Tad nėra ko norėti, jog sūnus romantikas iki negaliu išaugs.
Siūlau, kaip kad ir virga, biudžeto reviziją prie stalo padaryti susėdus. Išsakote savo išlaidas. Tegu mato, kad nulis lieka. Savo išlaidas tegul pasako. Na ir suvesit galus.
Ir negyvenkit vien dėl to, kad mergaitės gerai sutaria. Čia ne priežastis kartu buitį vesti. Su tokiu mąstymu save jau dabar skriaudžiat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verutea: 24 lapkričio 2012 - 12:08
Onomotopėja, ačiū už atsakymą 4u.gif Aš ir galvoju, gal tiesiog per didelius reikalavimus keliu g.gif Bet taip norisi, kad nors kartais nustebintų, kad ir kokia smulkmena, bet NĖ KARTELIO taip nebuvo verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 11 24, 12:18)
Erbe, noriu uzduoti klausima: Ar tu ji myli? Ar esi su juo, kad jis geras, nepiktyibinis, negeriantis ir t.t.? Ar, del to, kad jusu mergaites gerai sutaria?


Tada toli laiku atgal atrodė, kad myliu. Bet manau, kad tiesiog viskas per daug žaibiškai pas mus vyko. Intuityviai jaučiau, kad nereikia taip skubėti. Norėjau atsitraukti. bet kai jam pasakiau, kad noriu skirtis, nors kuriam laikui, o paskui žiūrėsim, tai jis mane atkalbėjo. O vyro ašaros gali laaabai daug...

QUOTE
Vyrai, manau dauguma nemoka skaityti minciu. Nezinau, kiek jus laiko kartu, bet jei tu jauti, kad santykiam laikas pereiti i kita lygi, tai taip ir sakai jam. Ka darom toliau? As noriu iteisinti musu santykius. Nes, jei tu su juo nekalbi, jis galvoja, kad tave tenkina tokie santykiai. Tuo labiau, jei jis buvo jau karta vedes, o tu istekejus. Kas liecia finansus, tai irgi galima sneketi. Pasiskaiciuoti, kiek kas isleidziat, galu gale kas kiek daug maz uzdirbat. Nemanau, kad vyras turi islaikyti seima, tuo labiau, kai vaikai nera bendri. Jei, jis yra toks zmogus, na kaip cia geriau pasakius, taupus ar skupus, tai tu jo nepakeisi. Keisk savo poziuri. Ar tau tinka toks vyras su savo pliusais ir minusu?


Na taip gaunasi, kad per tą skubėjimą nepadarytus "namų darbus" reikia ruošti dabar doh.gif Aš nesakau, kad jis turi išlaikyti šeimą. Šiuo klausimu viskas kaip ir teisinga. aš noriu dėmesio. Paprasto vyriško dėmesio ir kad jo nereiktų "išmušinėti". Aš taip nemoku, be to išdidumas neliestų prašinėti, kad sugalvotų kokią mielą staigmeną.

virga,
aš su juo kalbu. Jis pavyzdžiu žino kiek aš uždirbu, mato ką perku. Kokia jau čia paslaptis. O jis man apie savo pajamas tyli. Tai negi man jį reikia prie sienos prirėmus su ginklu kvosti apie uždarbį. Šitoje vietoje bandau keisti požiūrį g.gif

QUOTE
Dovanas mes irgi dovanojam, kai jauciam tam poreiki. Va, tu norejai ji ir save beje pamaloninti, nupirkai brangia dovana. Bet issizeide, kad negavai tokios pacios sau. Bet, jis sito nesupranta, nes net neprase sitos daovanos is taves.


Jis tiesiog nesidomi ko man norisi cray.gif Aš įdėmiai klausau visus metus, kokius norus jis išreiškia, ir esant progai stengiuosi pradžiuginti. O jo dovanų pirkimas galėtų būti nebent toks: važiuojam į parduotuvę ir išsirink ko nori. Tai jau jei aš nuvažiuosiu į parduotuvė ir išsirinksiu ko noriu, tai pati ir nusipirksiu. Anoks čia dėmesys. Kai pernai pasakiau, kad Gimimo dienos proga nieko nereikia pirkti, tai jis nieko ir nenupirko doh.gif
QUOTE
Oi, prirasiau, kaip visada daug. Bet, noriu pasakyti viena, viskas prasideda nuo minties. Jei, galvosi apie skirybas, tai jos ir iviks. Ir tikiu, kad tavo vyras nustebs, nes jis nesupras ka blogo padare. Taip, kad kol yra laikas kalbekit.  4u.gif


Ačiū Tau, kad daug prirašei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Apie skyrybas dabar negalvoju. Mąstau, kaip padaryti, kad įsivyrautų harmonija. Ir, atrodo, kalbu su juo, bet jaučiuosi neišgirsta.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 11 24, 12:25)
normalus vyras. tipinis, noramlus visiskai. na jus pastatykit save i vyro vieta. jums patiktu jei moterys galvotu apie jus taip? jei jau turi pinigu, tai klok viska del manes.


Kad visko kloti neprašau schmoll.gif Bet nejaugi negali padaryti ko nors, be diktavimo.

QUOTE
na kad ant dantisto nedave, nelabai gerai, bet gal nebuvo suformuluotas prasymas. turiu minty, jis gi vyras, su praeitim. galbut jis turi, o tikriausiai turi nuoskaudu del moteru, gal buvo melziamas, gal jam atgrasus tas moteru-vanagu poziuris, davai esi vyras, tai vos ne snigt turi pinigais, islaikyk mane visur ir visada (ir vis tiek tave paliksiu, jei kuo kitu neitiksi).  doh.gif  doh.gif

siaip uzjauciu vyrus, ir dziauGIuos kad gimiau NE VYRU....


Ne, melžiamas jis nebuvo schmoll.gif Žmona buvo tikrai ramaus būdo ir be reikalavimų. Kaip suprantu pasipiršo, matyt, dėl to, kad buvo sudarytas tam tikras spaudimas g.gif Bet man vedybos NEAKTUALU schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2012 11 24, 15:45)
Kai pernai pasakiau, kad Gimimo dienos proga nieko nereikia pirkti, tai jis nieko ir nenupirko

Tai ko skundiesi ???

Jis kaip vyras praktiškas. Jei nupirks tą kas nepatiks ??? Gi vėl verkšlensi nupirko "pakabuką" ar kokį "niekutį". Gi tau kompo už 800 neužtenka, tau jei kompą pirkti tai su auksiniais aušintuvais. Tai gal geriau kartu nuvažiuoti ir tu išsirinksi ???

Tau ne dėmesio reikia, o brangių dovanų. Nes "niekučiai" tau tai ne dėmesys.
O jei dar pasijuokei kada iš niekučių tai ir sėdi be nieko.
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2012 11 24, 12:45)
pati sąmonigai rinkausi tokį vyrą, kuris nėra linkęs išlaidaut ir dėmesį į visas puses taškyt (po turėto demesinguolio, dovanų dovanotojo....visoms)... jei trūksta dėmesio namuose, rodyk jam jo daugiau pati t.y. pasiimk, galu gale moteris esi, mums duotas lankstumas, gudrumas  4u.gif


Kai Dievas Moterišką gudrumą ir lankstumą dalino, aš kitoje eilėje stovėjau blush2.gif Nemoku aš kaip laputė. Arba sakau tiesiai šviesiai arba tyliu doh.gif

QUOTE
Kas liečia dovanas,  ką noriu gauti iš jo moteriškai gudriai paprašau, nepavyksta nusiperku pati smile.gif


Nemoku gudriai prašyti cray.gif Geriau jau pati nusipirksiu, nei prašysiu.
QUOTE

Svarbiausia, kad jis turi begale kitų nuosabių savybių kurios atsveria tas, kurios man nelabai patinka. neužiciklinkit ties dėmesio nerodymų ir neišlaidavimu, susikoncentruokit ties kitom jo savybėm, dėl kurių kažkada pradėjote su juo gyventi.


Paskutinis patarimas labai patiko 4u.gif AČIŪ. Iš dalies taip ir yra, jei Jis būtų dėmesingas, tai dabar nesirūpinčiau taip savim ir nedaryčiau to, ką darau, nes būtų ir taip konfortabilu. Dabar gi matau, kad viską teks pačiai, o tai labai verčia pasitempti ir siekti savo tikslų.
Jo gerosios sąvybės kol kas viską atsveria, bet pastebėjau, kad jau karts nuo karto išlenda tam tikras nepasitenkinimas ar susierzinimas. Nujaučiu, kur tai veda, todėl norisi kažkaip suvaldyti situaciją, kol dar įmanoma. rolleyes.gif
Atsakyti