QUOTE(reburd @ 2013 02 21, 21:29)
Sveiki
Mano mergytei 2.5 m buvo traukuliai, per 2 val pasikartojo 4 kartus. Buvom Marijampolėj pas neurologę, davė siuntimą į Kauną, sakė gali guldyt, nes reikia padaryt encefalogramą. Gal galit plačiau papasakot, kas tai per tyrimas, kiek užtrunka, kiek dienų reikia ligoninėj praleist?
Užsiregistravom pas gyd. Volkovą kovo 22 d. Paskaičiau atsiliepimus, labai prieštaringi, grubi nemaloni, baisu darosi

Gal kas galit rekomenduoti neurologę?
mes klinikose encefologramai gulemes jau 4 kartus, tai stazas nemazas. galiu daug papasakot, jei kam aktualu. jei tai pirmas vizitas po traukuliu, tai BUTINAI bandykit nufilmuoti kaip atrodo traukuliai. daktarams tai labai padeda. pati esu vaziavus su video rodyti kaip atrodo. klausines apie vaiko raida, bukit pasiruosus atsakyti kada vaikas pradejo daryti tam tikrus dalykus. traukuliai gali buti ir del tam tikru raidos sutrikimu. seip gulimuisi i ligonine reikia registruotis atskirai (bent jau mums kaip planine tvarka), bet buna ir ta pacia diena supakuoja
kas liecia tyrima, tai guldoma i ligonine vaikas su slauganciu asmeniu, gali buti ir mama ir tetis. tyrimas daromas kita diena. vaikui ant galvytes priklijuoja daviklius, vaika turesite uzmigdyti (man paciai vaika uzmigdyti padeda tai kad as pati dar maitinu pieneliu) ir kol vaikas miega (tai gali buti ir valanda ir pusantros) uzrasinejamos smegenu bangos. rezultatas buna ta pacia arba kita diena.
musu daktare laurynaitiene (buvusi grigoniene) jurate, labai nuosirdi ir rupestinga
temos neseku, bet mielai atsakysiu jei parasysit AZ