QUOTE(daiset @ 2012 12 07, 18:45)
skierkute, jei turi skaniu meduoliu recepta rasom dalintis.
sauniole, kad sportuoji, as ir noreciau, bet galimybiu neturiu, diena nera kam vaiku palieka o vakare ...tamsoj kazkaip pavojnga lakstyti, nes gyvenam paciam miesto pakrasty
Pernai jau rasiau tuos receptus jums, bet turiu kompe kaip tik viska

Taigi : I. Labai skanus, bet kai kepa, siektiek issileidzia formos. Sitos nereikia laikyti per nakti [

]
100g sviesto
100g medaus
50g cukraus
1 kiausinis
400g miltu
2 sauksteliai malto imbiero
1 saukstelis cinamono
1 maltu gvazdikeliu
0.25 saukstelio malto muskato.
Sviesta isplakti su cukrumi, imusti kiausini, suberti prieskonius, supilti pasildyta medu, isijoti miltus ir suminkyti tesla. Iskocioti, ir ispausti formeles. Kepti apie 15 min 180 laipsniu orkaiteje.
II. Siti gaunasi kietesni, na ir ne tokie skanus, gal todel, kad medaus nesideda, bet formeles iskepa idealiai (dariau net nameli)
100 g baltojo cukraus
100 g. rudojo cukraus
2 kiausiniai
400g kvietiniu miltu
200g sviesto
ziupsnis vanilinio cukraus
saukstelis kepimo milteliu
citrinos zieveles
0.5 saukstelio maltu gvazdikeliu
2 saukstai cinamono
0.5 saukstelio malto kardamono
0.5 saukstelio malto muskato
2 sauksteliai malto imbiero
I viena dubeni sumusti kiausinius, supilti abieju rusiu cukru, vanilini cukru - viska ismaisyti, sudeti visus prieskonius, ir vel ismaisyti pridejus kambario temperaturos sviesto. I tesla, ja maisant letai pilti miltu ir kepimo milteliu misini. Tesla bus gera, kai nebelips prie ranku. Na ir tesla suvyniojus i plevele, padet i saldytuva nakciai. Likusi dalis - kaip ir anu meduoliu.
----
as begioju vakare, kai niekas nemato

bet as su suniu, tai jauciuosi saugiai
QUOTE(linausius @ 2012 12 07, 19:58)
Bus "liurlinanciu" si vakara?

As jau vietoj su aluciu ir pistacijomis
as liurlinu taip pat alu, bet be pistaciju