Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

na visi tortai vienaip ar kitaip rieboki (nebent jogurtinia ar žele smile.gif )... Man svarbu, kad nebūtų toks kaip parduotuvėje esantys ,,naujiena" ar ,,griliažinis"... O gal kuo tą sviestą karameliniam pertepime būtų galima pakeisti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BukSavimi @ 2012 12 06, 10:57)
na visi  tortai vienaip ar kitaip rieboki (nebent jogurtinia ar žele smile.gif )... Man svarbu, kad  nebūtų toks kaip parduotuvėje esantys ,,naujiena" ar ,,griliažinis"... O gal kuo tą sviestą karameliniam pertepime būtų galima pakeisti? smile.gif

Na tų parduotuvinių,jei kada ir ragavus,tai neatsimenu ,tai palygint negaliu,bet nemanu,kad čia bus kažkas tokio. Žinokit tikrai nereikia ten nieko keist-siūlyčiau mėginti ir,manau,patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 06 gruodžio 2012 - 11:05
Veikiausiai taip ir bus... smile.gif tik iškilo dar toks klausimas, kam biskvito tešloje dar reikalinga soda, jei jau dedami kepimo milteliai?
Atsakyti
QUOTE(BukSavimi @ 2012 12 06, 12:09)
Veikiausiai taip ir bus... smile.gif tik iškilo dar toks klausimas, kam biskvito tešloje dar reikalinga soda, jei jau dedami kepimo milteliai?

Darykit viska pagal recepta ir viskas puikiai pavyks. Ne be reikalo tiek geru atsiliepimu apie si torta.
Atsakyti
As dariau turtinga kavos tai tikrai skanus tortukas gavos tik va karamelinis sluoksnis labai saldus buvo kita karta maziau desiu ta prasme plonesni sluoksni darysiu thumbup.gif
Atrode taip naminiam vartojimui tik darau


user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiuniaX: 06 gruodžio 2012 - 14:53
Noriu patarimo. Kaip tik dabar kepu morenga pagal @drij@ Salduko recepta. O tai is kur zinoti kada jau tas morengas iskepes, vienur radau parasyta, kad tikrinti su degtuku. O tai ka as ant to degtuko turiu pamatyti ar pajausti? Aciu Jums labai bus uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2012 12 07, 14:32)
Noriu patarimo. Kaip tik dabar kepu morenga pagal @drij@ Salduko recepta. O tai is kur zinoti kada jau tas morengas iskepes, vienur radau parasyta, kad tikrinti su degtuku. O tai ka as ant to degtuko turiu pamatyti ar pajausti? Aciu Jums labai bus uz atsakyma  smile.gif

Morenga su degtuku? g.gif Taigi jis kietas turi buti isdziuves. Nebent degtuku galima ziuret, ar jis vis dar minkstas, ar jau sukietejo.
Nuo orkaites priklauso ir nuo pasirinktos temperaturos, bet dziuta jis ilgai.
Atsakyti
Na morenga iskepti pavyko, bet su kremu tai vargau (sviestas+rududu+kava), is pradziu lyg ir viskas gerai plakesi, pyliau kavos tikrai tik po truputi, bet kai jau buvo supilta mazdaug puse kavos kiekio, kava pradejo neisimaisyti i sviesta ir viskas. Gal kava per salta buvo, nors visa laika anyt spinteles prastovejo, net nezinau g.gif o ir to kremo man liko, gal permazai as ten jo pyliau g.gif
Gal specialistes pakomentuos? smile.gif
Atsakyti
Taigi padariau aš šiandien turiningą kavos tortą, tik į karamelinį kremą būsiu per daug kavos įpylusi, nes jis man bėga lauk... g.gif Apskritai su juo teko pavargti, nes pasirodo, kad tokio daikto kaip mikseris neturim, tai sviestą plakiau (jei galima taip pavadinti) blenderiu... biggrin.gif
Beje, čia pirmas mano gyvenime keptas tortas... biggrin.gif Ragausim rytoj, tikiuosi svečiams patiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BukSavimi: 07 gruodžio 2012 - 21:57
SOS! Koki GAIVU tortuka VESTUVEMS rekomenduotumete?
Kokia balta mase NE SALDZIA puosti, kad netirbdintu icingo detaliu (roziu ziedu bus daugoka)?
doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 08 gruodžio 2012 - 21:24
merginos, gal gali kas pasidalinti receptu ''varskes gaivumelio'', nu, niekaip recepto nerandu doh.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irenute @ 2012 12 09, 00:09)
merginos, gal gali kas pasidalinti receptu ''varskes gaivumelio'', nu, niekaip recepto nerandu doh.gif
aciu 4u.gif

nezinau ar sitas bet prasom
http://www.supermama...;#entry37799580
Atsakyti