na visi tortai vienaip ar kitaip rieboki (nebent jogurtinia ar žele )... Man svarbu, kad nebūtų toks kaip parduotuvėje esantys ,,naujiena" ar ,,griliažinis"... O gal kuo tą sviestą karameliniam pertepime būtų galima pakeisti?
QUOTE(BukSavimi @ 2012 12 06, 10:57)
na visi tortai vienaip ar kitaip rieboki (nebent jogurtinia ar žele )... Man svarbu, kad nebūtų toks kaip parduotuvėje esantys ,,naujiena" ar ,,griliažinis"... O gal kuo tą sviestą karameliniam pertepime būtų galima pakeisti?
Na tų parduotuvinių,jei kada ir ragavus,tai neatsimenu ,tai palygint negaliu,bet nemanu,kad čia bus kažkas tokio. Žinokit tikrai nereikia ten nieko keist-siūlyčiau mėginti ir,manau,patiks
Veikiausiai taip ir bus... tik iškilo dar toks klausimas, kam biskvito tešloje dar reikalinga soda, jei jau dedami kepimo milteliai?
QUOTE(BukSavimi @ 2012 12 06, 12:09)
Veikiausiai taip ir bus... tik iškilo dar toks klausimas, kam biskvito tešloje dar reikalinga soda, jei jau dedami kepimo milteliai?
Darykit viska pagal recepta ir viskas puikiai pavyks. Ne be reikalo tiek geru atsiliepimu apie si torta.
As dariau turtinga kavos tai tikrai skanus tortukas gavos tik va karamelinis sluoksnis labai saldus buvo kita karta maziau desiu ta prasme plonesni sluoksni darysiu
Atrode taip naminiam vartojimui tik darau
Atrode taip naminiam vartojimui tik darau
Noriu patarimo. Kaip tik dabar kepu morenga pagal @drij@ Salduko recepta. O tai is kur zinoti kada jau tas morengas iskepes, vienur radau parasyta, kad tikrinti su degtuku. O tai ka as ant to degtuko turiu pamatyti ar pajausti? Aciu Jums labai bus uz atsakyma
QUOTE(Zometa @ 2012 12 07, 14:32)
Noriu patarimo. Kaip tik dabar kepu morenga pagal @drij@ Salduko recepta. O tai is kur zinoti kada jau tas morengas iskepes, vienur radau parasyta, kad tikrinti su degtuku. O tai ka as ant to degtuko turiu pamatyti ar pajausti? Aciu Jums labai bus uz atsakyma
Morenga su degtuku? Taigi jis kietas turi buti isdziuves. Nebent degtuku galima ziuret, ar jis vis dar minkstas, ar jau sukietejo.
Nuo orkaites priklauso ir nuo pasirinktos temperaturos, bet dziuta jis ilgai.
Na morenga iskepti pavyko, bet su kremu tai vargau (sviestas+rududu+kava), is pradziu lyg ir viskas gerai plakesi, pyliau kavos tikrai tik po truputi, bet kai jau buvo supilta mazdaug puse kavos kiekio, kava pradejo neisimaisyti i sviesta ir viskas. Gal kava per salta buvo, nors visa laika anyt spinteles prastovejo, net nezinau o ir to kremo man liko, gal permazai as ten jo pyliau
Gal specialistes pakomentuos?
Gal specialistes pakomentuos?
Taigi padariau aš šiandien turiningą kavos tortą, tik į karamelinį kremą būsiu per daug kavos įpylusi, nes jis man bėga lauk... Apskritai su juo teko pavargti, nes pasirodo, kad tokio daikto kaip mikseris neturim, tai sviestą plakiau (jei galima taip pavadinti) blenderiu...
Beje, čia pirmas mano gyvenime keptas tortas... Ragausim rytoj, tikiuosi svečiams patiks...
Beje, čia pirmas mano gyvenime keptas tortas... Ragausim rytoj, tikiuosi svečiams patiks...
SOS! Koki GAIVU tortuka VESTUVEMS rekomenduotumete?
Kokia balta mase NE SALDZIA puosti, kad netirbdintu icingo detaliu (roziu ziedu bus daugoka)?
Kokia balta mase NE SALDZIA puosti, kad netirbdintu icingo detaliu (roziu ziedu bus daugoka)?
merginos, gal gali kas pasidalinti receptu ''varskes gaivumelio'', nu, niekaip recepto nerandu
aciu
aciu
QUOTE(Irenute @ 2012 12 09, 00:09)
merginos, gal gali kas pasidalinti receptu ''varskes gaivumelio'', nu, niekaip recepto nerandu
aciu
aciu
nezinau ar sitas bet prasom
http://www.supermama...;#entry37799580