daugiau ideju nebus?
Greiti ir gaivinantys patiekalai: saltibarsciai su svieziomis bulvytemis, drebuciai su darzovemis ir majonezu (virti brokoliai, morkytes, zirneliai, kukuruzai, sparagines pupeles, galima siek tiek virtos ir smulkiai supjaustytos vistienos ideti), ivairios salotos (nuo cezario,mocarelos iki vaisiu salotos uzpiltos sultimis arba jogurtu), taip pat tortilijos su darzovemis ir vistiena, burgeriai (mesa kepta ant groteliu), o atsigerimui puikiai tinka saltas vanduo su citrinos griezineliais arba sangrija su daug vaisiu
Noriu pasiūlyti labai gretai paruošiamą vasaros karščiams šaltą gaivų receptuką.
paimame gerą saują rūgštynių,ir gera saują didžiūjų dilgėlių.
Jas kruopščiai išplauname,suberiame įparuoštą virimui indą su vandeniu{šaltą}
Verdame ant silpnos kaitros 15-20min.
Prieš baigiant virti sudedame susmulkintus svogūno laiškus,krapus.
Kol sriuba verda issiverdame porą kiaušinių.
Smulkiai supjajaustytus supilame į puodą su daržovėmis.
Įdedame prieskonių,pasūdome ,įdedame grietinės.
Viską gerai atšaldome.
Valgome su virtomis bulvėmis,kurias apipilame spirgintais spirgiukais.
paimame gerą saują rūgštynių,ir gera saują didžiūjų dilgėlių.
Jas kruopščiai išplauname,suberiame įparuoštą virimui indą su vandeniu{šaltą}
Verdame ant silpnos kaitros 15-20min.
Prieš baigiant virti sudedame susmulkintus svogūno laiškus,krapus.
Kol sriuba verda issiverdame porą kiaušinių.
Smulkiai supjajaustytus supilame į puodą su daržovėmis.
Įdedame prieskonių,pasūdome ,įdedame grietinės.
Viską gerai atšaldome.
Valgome su virtomis bulvėmis,kurias apipilame spirgintais spirgiukais.
pagrinde tai saltibarksciai, salotos su grietine, pomidorai su grietine, agurkai su grietine.
Pakelį varškės išsuku su 1-2 šaukštais neriebios grietinės, įberiu druskos ir daug smulkinto peletrūno (tinka ir kiti žalumynai, krapai, svogūno laiškai, bazilikai,česnakas ir.t.t) labai skanu su šviežiom bulvėm, bulviniais blynais ar juoda duona.
QUOTE(regna @ 2011 06 07, 09:50)
Noriu pasiūlyti labai gretai paruošiamą vasaros karščiams šaltą gaivų receptuką.
paimame gerą saują rūgštynių,ir gera saują didžiūjų dilgėlių.
Jas kruopščiai išplauname,suberiame įparuoštą virimui indą su vandeniu{šaltą}
Verdame ant silpnos kaitros 15-20min.
Prieš baigiant virti sudedame susmulkintus svogūno laiškus,krapus.
Kol sriuba verda issiverdame porą kiaušinių.
Smulkiai supjajaustytus supilame į puodą su daržovėmis.
Įdedame prieskonių,pasūdome ,įdedame grietinės.
Viską gerai atšaldome.
Valgome su virtomis bulvėmis,kurias apipilame spirgintais spirgiukais.
paimame gerą saują rūgštynių,ir gera saują didžiūjų dilgėlių.
Jas kruopščiai išplauname,suberiame įparuoštą virimui indą su vandeniu{šaltą}
Verdame ant silpnos kaitros 15-20min.
Prieš baigiant virti sudedame susmulkintus svogūno laiškus,krapus.
Kol sriuba verda issiverdame porą kiaušinių.
Smulkiai supjajaustytus supilame į puodą su daržovėmis.
Įdedame prieskonių,pasūdome ,įdedame grietinės.
Viską gerai atšaldome.
Valgome su virtomis bulvėmis,kurias apipilame spirgintais spirgiukais.
o gal sviestu sviestuotu?
Siaip, labai patiko sriubos receptas tik kur tu dilgeliu gaut? Pas gera gaspadine jos gi neauga