As atradau labai nebogą receptelį, taigi issiverdam makaronus, i keptuve pilam alyvuogiu aliejuko dedam susmulkintus cesnakiukus, po to smulkiai pjaustytus pomidorus, patroskinam, ir sudedam pakeli varskės, uzdengus dar truputi viska pakepam ir pagardinam druskele bei baziliku, aisku visi ingridijantu kiekiai pagal skoni. Taigi i lekste dedam makaronu ir uzpilam siuo padaziuku mmmmm kaip skanu
QUOTE(Neduska @ 2012 03 10, 19:23)
As atradau labai nebogą receptelį, taigi issiverdam makaronus, i keptuve pilam alyvuogiu aliejuko dedam susmulkintus cesnakiukus, po to smulkiai pjaustytus pomidorus, patroskinam, ir sudedam pakeli varskės, uzdengus dar truputi viska pakepam ir pagardinam druskele bei baziliku, aisku visi ingridijantu kiekiai pagal skoni. Taigi i lekste dedam makaronu ir uzpilam siuo padaziuku mmmmm kaip skanu
Kokia varske naudojat?liesa ar normalia?
Keliu i virsu
Gal kokiu nauju ideju pagrindiniam patiekalui is varskes? Gerai butu nesaldziai
Papildyta:
bus isbandyta siandien
Gal kokiu nauju ideju pagrindiniam patiekalui is varskes? Gerai butu nesaldziai
Papildyta:
QUOTE(astulkinas @ 2007 08 09, 14:48)
Farširuotos varške paprikos :
" Mūsų " varškė ( ta kur būna tokiuose indeliuose ) , kuo riebesnio geltono fermentinio sūrio ( sutarkuojam per smulkiausią tarką ) , česnakas , žalumynai ir viską gerai išmaišom. Tadu tuo įdaru prikemšam įvairių spalvų paprikas ir paliekam geriausia nakčiai šaldytuve .
Kepam juodą duoną , o paprikas pjaustom aštriu peiliu kad atsipjautų gražiai tas apskritimas su įdaru ir dedam tą skritulį ant keptos duonos .
Žiauriai skanu . žiauriai
" Mūsų " varškė ( ta kur būna tokiuose indeliuose ) , kuo riebesnio geltono fermentinio sūrio ( sutarkuojam per smulkiausią tarką ) , česnakas , žalumynai ir viską gerai išmaišom. Tadu tuo įdaru prikemšam įvairių spalvų paprikas ir paliekam geriausia nakčiai šaldytuve .
Kepam juodą duoną , o paprikas pjaustom aštriu peiliu kad atsipjautų gražiai tas apskritimas su įdaru ir dedam tą skritulį ant keptos duonos .
Žiauriai skanu . žiauriai
bus isbandyta siandien
pas draugę ragavau varške įdarytas cukinijas,
na aišku skonio reikalas, bet man tai nelabai
ji į varškę (negalima daryti iš pakeliuose esančios, nes ji vandeninga) deda druskos, džiovintų žolelių, bei susmulkino rūkyto kumpio
o padažas iš grietinėlės su spirgučiais
na aišku skonio reikalas, bet man tai nelabai
ji į varškę (negalima daryti iš pakeliuose esančios, nes ji vandeninga) deda druskos, džiovintų žolelių, bei susmulkino rūkyto kumpio
o padažas iš grietinėlės su spirgučiais
QUOTE(daibava @ 2014 06 09, 12:25)
pas draugę ragavau varške įdarytas cukinijas,
na aišku skonio reikalas, bet man tai nelabai
ji į varškę (negalima daryti iš pakeliuose esančios, nes ji vandeninga) deda druskos, džiovintų žolelių, bei susmulkino rūkyto kumpio
o padažas iš grietinėlės su spirgučiais
na aišku skonio reikalas, bet man tai nelabai
ji į varškę (negalima daryti iš pakeliuose esančios, nes ji vandeninga) deda druskos, džiovintų žolelių, bei susmulkino rūkyto kumpio
o padažas iš grietinėlės su spirgučiais
O man tai net labai patiko toks patiekalas, mat mėgstu ir vaškę, ir cukiniją
O praėjusį savaitgalį dar išsikepiau varškės apkepą su cukinija. Labai skanu
Rytoj planuoju gaminti varske idarytus obuolius. Jau nuotrakas tai akimis galima praryti, kaip skaniai ir sultingai atrodo.