Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

   Sveiki,

Galbūt turite kas įsirengę konsolius berods betoninius laiptus? Kai iš sienos tik pakopos "išeina" be jokio papildomo išorinio karkaso (pvz laiptasija).  Idomus būtų išgirsti nuomonę apie juos ar neatsiranda įtrūkimai tarp sienis ir laiptasijos,kaip pati jų eksploatacija ir kiti pastebėjimai

Atsakyti

Sako suspermamyčių forumas jau atgyveno. Bet as turiu pasidžiaugti, kad radau kone 8 metų senumo įrašą su rekomendacija dėl laiptininkų pajūryje ir  pasinaudojau kontaktu. Esu be galo patenkinta, dėkui kad dalinatės, man tai sutaupė laiko ir paieškų. Galutinio vaizdo dar nėra, nes reik susitvarkyti ir išsivalyti. bet laiptai nuostabūs. Laiptus parekomendavo iš medžio , tačiau atrodo kaip ant betono sijos. Kaina labai netgi zmogiška, o laiptai lengvai išsukti, riestu porankiu - 3000eur. Kiek žinau iš bėdos daro ir į Vilnių ir Kauną, bet pagrinde dirba pajūry. Tikrai rekomenuoju jei kas ieškot, ir dėkoju, kas palikot jų kontaktą.   

Laiptininkas iš Kretingos tel.:865604021.  https://www.facebook.com/laiptai.Kretinga 

Nežinau ar pavyks prisegti nuotrauką, jei kam domina atsiųsiu.

Atsakyti
QUOTE(Frėja 37 @ 2018 05 29, 17:07)
<p>Sako suspermamyčių forumas jau atgyveno. Bet as turiu pasidžiaugti, kad radau kone 8 metų senumo įrašą su rekomendacija dėl laiptininkų pajūryje ir  pasinaudojau kontaktu. Esu be galo patenkinta, dėkui kad dalinatės, man tai sutaupė laiko ir paieškų. Galutinio vaizdo dar nėra, nes reik susitvarkyti ir išsivalyti. bet laiptai nuostabūs. Laiptus parekomendavo iš medžio , tačiau atrodo kaip ant betono sijos. Kaina labai netgi zmogiška, o laiptai lengvai išsukti, riestu porankiu - 3000eur. Kiek žinau iš bėdos daro ir į Vilnių ir Kauną, bet pagrinde dirba pajūry. Tikrai rekomenuoju jei kas ieškot, ir dėkoju, kas palikot jų kontaktą.   </p><p>Laiptininkas iš Kretingos tel.:865604021.  <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/laiptai.Kretinga%C2%A0'>https://www.facebook.com/laiptai.Kretinga </a></p><p>Nežinau ar pavyks prisegti nuotrauką, jei kam domina atsiųsiu.</p>


Panasu i reklama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2018 05 29, 22:24)
Panasu i reklama smile.gif

Tikrai taip, deja, bet SM forumas atgyveno victory.gif persikelem i Fcb, kur gyvuoja nereali ir ypac aktyvi tema, kurioje viskas nuo namo brezinio iki paciu galutiniu smulkmenu tokiu kaip padekliukai ant stalo. Ten radome visa info, kuri ypac praverte isirenginejant namus.

O kas liecia laiptus, mums laiptus, kaip ir grindis visame name gamino Medzio stilius, didziausios rekomendacijos jiems, turim nuostabius azuolinius laiptus. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Gal kam bus aktualu ir įdomu, nes dar tikrai naujovė.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2019 07 26, 16:03)
Gal kam bus aktualu ir įdomu, nes dar tikrai naujovė.


O kaip spręsit laiptų lentos suvedimo su mūrų mazgą? Kampas ten neįglaistytas, kaip matau, tarpai tarp tinko ir lentos nevienodi. Taip ir liks?
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2019 07 26, 20:12)
O kaip spręsit laiptų lentos suvedimo su mūrų mazgą? Kampas ten neįglaistytas, kaip matau, tarpai tarp tinko ir lentos nevienodi. Taip ir liks?

Čia kuri vieta? Kur tinkas matyti aptrupėjęs? Ar kur parketlentės ateina iki sienos? Jei pastaroji, tai reikia gražiai su akrilu praeiti. Stalius nemokėjo. Pirmas variantas irgi sutvarkymas.
Atsakyti

Ar kažkas užsakinėjote laipus www.suvirintojas.com? 

Atsakyti

Mes tai užsakinėjome www.suvirtojas.com laipus, gražiai pagamino visai

Atsakyti