QUOTE(Indre @ 2012 12 15, 20:33)
nu jau lauke kas darosi

geriau net nosies nekisti

o mes dar buvom sugalvoje i trakus lekti i kaledini miesteli

bijau, kad tek kimsti meduolius, kuriu prikepiau, bet kurie itartinai mazeja

beje, ne i tema

gal kas zinot kaip paruosti skaniai karpi

vienas zmogelis , kuriam padejom sunkiu metu, atsidekodamas atitempe 5 karpius

man tai jie visai nepatinka

bet kad jau yra tai gal kas dar zino gera recepta, paruosciau gal...
jei 5 gavot tai viena taip pameginkit : butu geriau pjaut palei nugara ir taip isverst kaip buna rukyta zuvis, su visa galva, bej jei jau per pilva skrosti tai as keliose vietose ypjaunu, pamarinuoju zuvies prieskoniukais zolelem kokiom turiu, druska, daug svoguno pusziedziu, gera galva, ir viska aptept majonezu, helmansu kokiu, na gal ner labai sveikuoliskai bet... patikrintas rezultatas, taip tuos svoguniukus y vidu zuvytes ir ant virsaus, ir y kepimo maisa, is kart, laikau saldytuve para, geriau dvi, tada ne tiek jaucias tas dumblo kvapas,( na galima pries tai druskinam dar vandenuke pamirkyt) ir kept orkaitej nzn apie valanda gal.. man taip gamintas karpis skaniausias, bent kai pati gaminu.