Įkraunama...
Įkraunama...

Stiprios 5-8 kl.

Laba diena,
turim problemą biggrin.gif - gabų vaiką biggrin.gif Po pradinio etapo nežinome, kur keliauti - mokomės vidutinio lygio progimnazijoje, kurioje patys mokytojai mums pataria po 4 kl. eiti kitur -bet vat kur?...
Kur Vilniuje stiprus 5-8 (ar iki 12 kl.) paruošimas? Jėzuitai mums netinka - nesame draugingi religijai............ blush2.gif

Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Tai negi visi savo vaikučius atiduodat į bet kokias progimnazijas, o rimčiau žiūrite tik į gimnazijas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 12 18, 22:51)
Laba diena,
turim problemą  biggrin.gif  - gabų vaiką  biggrin.gif  Po pradinio etapo nežinome, kur keliauti - mokomės vidutinio lygio progimnazijoje, kurioje patys mokytojai mums pataria po 4 kl. eiti kitur  -bet vat kur?...
Kur Vilniuje stiprus 5-8 (ar iki 12 kl.) paruošimas? Jėzuitai mums netinka - nesame draugingi religijai............ blush2.gif

Ačiū labai  smile.gif

Labai aktuali tema mano sūnui šiai dienai. Nes aš vis dar blaškausi.
Gal jau išsirinkot kokią mokyklą? Pasidalinkit mintimis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vesta* @ 2013 04 16, 12:31)
Labai aktuali tema mano sūnui šiai dienai. Nes aš vis dar blaškausi.
Gal jau išsirinkot kokią mokyklą? Pasidalinkit mintimis mirksiukas.gif

laba, mano vaikui dar neaktualu, bet daugelis giria zveryno gimnazija...labau daug geru atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 12 30, 10:03)
Tai negi visi savo vaikučius atiduodat į bet kokias progimnazijas, o rimčiau žiūrite tik į gimnazijas?  unsure.gif

Ne visos gimnazijos priima vaikučius nuo 5 kl.
Ne vien mokykloje esme.Jei vaikas gabus,nori mokintis,jam bus gerai visur. 4u.gif
O tose išgirtose mokyklose,taip pat visko pasitaiko. 4u.gif Vien iš šalies pasiklausius apie minimą Žveryno gimnaziją,susidaryt nuomonę galima visokią..gal net neigimą...
Atsakyti