Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

Merginos man reikia jusu pagalbos na bent supratimo nes vienai taip sunku  pagavau savo vyra meluojanti ir mane tai labia iseide, nuvyle  na viska nuo pradiu. Esu istekejus jau 11 metu turim du vaikucius 10 ir 3metu. Gyvename uzsieni jau 10 metu. Taigi po mazosios gimimo vyras pradejo priekaistauti del svorio, aisku po gimdymo svoris krito ir beveik buvau viska numetus bet jam tas svoris visada kliudavo net jau labia seniai. Jis visada noredavo kad as buciau labia kudute sverciau 55kg nors tiek sveriau tik 10 klaseje. Tai jis mane vis del to esdavo ir esdavo. Sako kad as jam nepatraukli, nejaucia man aistos ir t.t. man taip sunku nuo to jo kalbu budav kad man prasidejo emocinis valgymas priaugau vel svorio daug dabar sveriu 94kg. pavasari buvau jam pazadejus kad numesiu svori iki 30 gimtadienio kuris buvo rugseji, bet… taip jo ir nenumeciau nes pati su savim nesusikalbu o kai vyras dar saltas tai ir vis sunku, patovei girdziu jo priekaistus kokia as stora, nepatraukli, kad negali myleti tokios storos kad jis nori kudos grazioso zmonos  tie zodziai mane zlugdydavo. Sakydavo numesi svori nesiosiu ant ranku bet juk nera taip lengva. Kai atejo mano gimtadienis jis manes net nepasveikino… tipo jam buvo skaudu kad as taip to svorio ir nenumeciau. Pajutau ji labia atsalusi. Patebejau kad pasikeites visus savo slaptazodzius, email,facebook. Tada sakau kas yra ka slepi nuo manes, aisku kad teisinos kad nieko tik siaip nenori kad as landziociau (nors niekada nelandau) tipo jis nori su draugais susirasineti, bet as supratau kad cia kazkas daugiau nes jis nieko nuo manes neslepia savo noru. Tada prasidejo karas, issikarevau kad pasakytu savo slaptazodi ir radau jis susirasinejanti su buvusia mergina kurie pradraugavo pries mane pora metu be to ji labia kuda ir grazi mergina. Tada zinoma begalo supykau, jis atsiprase sake daugiau to nebus, bet sekanti vakara vel pasikeite slaptazodi vel buvo karas. Labiai susipykom, nekalbejom bet po pruputi vel lyg susitaikem bet jauciau kad kazkas ne taip. Kalbejomes jis sako nezino kas jam yra pac saves nesupranta kas daros ir t.t. po kiek laiko suzinojau visai atsitiktinai kas jis jei ne tik rasydavo bet ir skambino. Susirasiau su ta mergina istempiau is ja tiesos kiek galejau. Jis jei duodes kad nezino ar mane myli, kad as jam per stora bet seimos ardyti nenori. Dar jos klausinejo ar ji vis dar ji prisimena ir jei kada jam su manim nepavyktu ar dark as galetu but tarp ju. Rasau ir net asaros liejas kaip man sunku. Ji ji atskume liepe likti seimoje neprisigalvoti nesamoniu. Po viso to ne karta kalbejomes jis sako supranta ka padare ir nori likti su manim ir seima, sako kad viska padarys kad butume kartu bet as turiu numesti svori nes jis su tuo negali susitaikyti. Bet tiesa pasakius as nezinau ar jis supranta ka istiesu padare apnuogines mane pries trecia asmeni. Man viduje viskas plysta taip sunku nezinau ka daryt, bandziau jam atleisti bet matau kad jis nepasikeite vis toks pac saltas, neapkabins, nepasakys grazaus zodzio. Jis mane begalo nuvyle ir iskaudino, kiekviena karta matydama ji kalbanti telefonu sudreba sirdis prisiminus kad jis kalbejo su ja. Jis kaip zmogus labia geras, mylintis tevas bet kaip vyras labia saltas. Nejaugi cia tik as kalta kad negaliu svorio numesti? Ka man daryt kaip su viskuom tuo susitaikyki??? Man taip negera vidui o jis kaip niekur gyvena toliau…
Atsakyti
QUOTE(aguona30 @ 2012 12 19, 08:52)
Ka man daryt kaip su viskuom tuo susitaikyki??? Man taip negera vidui o jis kaip niekur gyvena toliau…

Svori mesti ir raumenis auginti kartu-labai lengva drinks_cheers.gif Imat sakyti, kad ir jums nepatinka jo suglebe raumenys, kad jusu svajoniu vyras-kulturistas ir kol nepasieks Svarcnegerio lygio, tol ir jus svorio nemesit. cool.gif
Atsakyti
Jis tai gerai atrodo daug sportuoja, nes jis tik du dalykus ir tedaro, dirba ir sportuoja. O aš visa kita.
Atsakyti
Man atrodo, kad didžiausia problema čia - meilės sau neturėjimas unsure.gif . Turite išmokti mylėti save. Esate jauna moteris. Numesti kiek svorio turite ne dėl kažko, o būtent dėl savęs, dėl savo sveikatos. Sėdint ir verkiant, kad "kokia aš stora ir niekas manęs nemyli" tikrai niekas nepagerės. Juolab, jei vyras pats save prisižiūri, sportuoja, jam, manau, norisi matyti šalia savęs ir gražią, pasitempusią žmoną.
Aišku, jei vyras nustatęs jau Jums kokį konkretų minimalų svorį, jei nuolat grauždavo dėl kelių papildomų kilogramų (ne keliasdešimties), tai akivaizdu, kad vedė ne tą moterį. Reikėjo vesti iš prigimties perkariusią moteriškaitę ir būti laimingam. Aš ir negalėčiau mylėti vyro, kuris vis pasakotų, kokia stora ir nepatraukli esu.
Atsakyti
Na taip, iš vienos pusės tai gaila moteriškės, va koks beširdis vyras. Ale nu supraskit ir jį - žmona darosi panaši į kašalotą, o jam reikia tuo kašalotu žavėtis ir dar su juo mylėtis. Plius kašalotas nuolat ryja ir yra labai nelaimingas, kad jo niekas nemyli, laisto ašarom klaviatūrą ir kelia scenas.

Suprantu, kad numesti svorio nėra lengva - pirmiausia psichologiškai. Gi atrodo, kad vos stiklinę vandens išgėrei, o jau žiūrėk ir prilipo puskilogramis prie užpakalio. O ir maistas lieka vieninteliu guodėju ir malonumų šaltiniu. Na bet reikia susiimt dėl savęs, rast mėgiamą sportą, pradėt RIMTAI judėti, tada ir nuotaika pradės gerėti, ir ryt mažiau reiks, bent jau valgysit ne tam, kad tą skylę dūšioj užkištumėt. Negi taip sunku užsirašyti į sporto klubą, pas trenerį - be jo, savarankiškai, taip savęs nepaspausit, kad realus rezultatas būtų, reikia tokio pogriežčio, geriausiai patrauklaus trenerio ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
o zinot,as manau,kad jei turetumet drasos vyra pasiust,jusu svoris pats nukristu. Be dietu. Svoris yra nesaugumo,nerimo israiska. Kokias problemas valgot? As pati sukudau po gimdymo nieko nedarydama,t.y. nesikudinau.nesportavau, per 2 men kazkur 10 kg dingo,kurie metus laiko buvo neiveikiami. Tiesiog padariau lb svarbu sprendima metus laiko abejojau,bijojau,dvejojau,bet apsisprendziau. Ir pasijutau rami. Ir dingo tie kg. Linkiu jums i save isiklausyti. Pamirskit vyra su visom jo mergom kuri laika. Naciort tokie. Grizkit i save,ko jus norit,kas neramina,kas nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2012 12 19, 11:18)
Na taip, iš vienos pusės tai gaila moteriškės, va koks beširdis vyras. Ale nu supraskit ir jį - žmona darosi panaši į kašalotą, o jam reikia tuo kašalotu žavėtis ir dar su juo mylėtis. Plius kašalotas nuolat ryja ir yra labai nelaimingas, kad jo niekas nemyli, laisto ašarom klaviatūrą ir kelia scenas.

Bet galima tą patį svorio metimą padaryt pakenčiamu dalyku, o ne kažkokia prievarta, kad tik vyras mylėtų. Kiaulė čia ne vyras. Užuot spaudęs ir įžeidinėjęs pasiūlytų kartu sportuot, palydėtų pas gerą dietologą, pagamintų skanaus, nekaloringo maisto ir pan. Moteriai reikia ne spaudimo, o palaikymo. Aš tai negalėčiau tokiam spaudime ir nemeilėj nuolat gyventi.
Čia panašu, kaip man buvo su rūkymu. Ex'as nuolat bambėjo, kad rūkau, pykomės dėl to, bet ta "prievarta" tik dar labiau skatino imtis cigaretės. O rūkyti mečiau tada, kai niekas nereikalavo ir neprašė, o mylėjo tokią, kokia esu...
Atsakyti
Taip, kaip mes atrodom parodo, kokie žmonės iš tiesų esame viduje. 94kg, nesupykit, bet tai tikrai nemeilė sau ir apsileidimas verysad.gif Visiškai suprantu temos autorės vyrą. Kiekvienas vyras nori gražios žmonos. O sportuojanti moteris bus ne tik graži, bet ir valinga, nes norint atrodyti "wow" reikia ir maistą prisižiūrėti ir į treniruotes nulėkti nepatingėti. Tam iš tiesų net nebūtina eiti iš namų (yra keli internetiniai puslapiai sportui namie www.bodyrock.tv; www.lovingFit.com; gali paeiškoti ZWOW youtube). Aš tai galvoju tikrai, kad ne vyras čia blogas, o jį tiesiog užkniso artimo žmogaus apsileidimas, nevalingumas ir atšalo jausmai. Dar gerai, kad jis kalbasi ir stengiasi kažką pakeisti, nes lengviausia būtų jam su gražiom panom iš sporto klubo lakstyt smile.gif Todėl manau, kad turi susiimti ir kuo greičiau pradėti sportuoti, bei sveikai maitintis. Jei nežinai kaip, užsirašyk į sporto klubą. Bet BŪTINAI kažką daryk. Nes tuoj sugrius šeima per šitą apsileidimą plius dar 10 metų ir su sveikata ne pyragai gali būti nuo tokio viršsvorio. Plius dar turi dukrytę. Kokį pavyzdį, jai rodai? Kiekviena mergaitė, svajoja apie pačią gražiausią mamą smile.gif Ir dar nemanau, kad vyras nemyli šios moters. Myli, todėl jį ir užknisa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 19 gruodžio 2012 - 13:42
o kam tu prašai jo tų visų slaptažodžių nuo mailų,facebukų ir t.t.? tikrini? o koks tikslas?
Atsakyti
bet pardon, demonstratyviai nesveikint gimtadienio proga,nes zmona nesukudo? Kodel nepadovanot abonemento i kluba? Man rodos,ne svoris cia beda. Jam giliai dzin ant jos savijautos,kitaip kalbetu,galbut palaikytu,skatintu kartu sveikai gyvent. Jei ji diena is dienos girdi,kad tu stora karve,esi bjauri,tai kas cia? Ne emocinis zlugdymas? Autore turbut silpna, tokie pareiskimai tik dar labiau gniuzdo.
Atsakyti
QUOTE(aguona30 @ 2012 12 19, 08:52)
aisku po gimdymo svoris krito ir beveik buvau viska numetus bet jam tas svoris visada kliudavo net jau labia seniai. Jis visada noredavo kad as buciau labia kudute sverciau 55kg nors tiek sveriau tik 10 klaseje. Tai jis mane vis del to esdavo ir esdavo. Sako kad as jam nepatraukli, nejaucia man aistos ir t.t.

Problema, nes net jei numesti svorio, kas sugrąžins jums dešimtokės stangrų kūną, krūtis, neištampytą po gimdymų/svorio metimų odą? O gal jis pasiruošęs jums pafinasuoti plastinės chirurgijos paslaugas?

Nepatraukli tai nepatraukli, aistros per prievartą žmogui nesugrąžinsi, o gal jis paprasčiausiai ieško "legalizuotų" atmazų, kad galėtų "oficialiai" įsitaisyt meilužę (juk žmona nebeatrodo kaip dešimtokė).

Jam jūsų nereikia, jūs jam nepatraukli ir atstumianti, jis ieško kitų moterų draugijos - siūlau dabar koncentruotis ne tiek į jį, ir ko jam reikia, o į SAVE. Ramiai gyvent savo gyvenimą, nespaust svęs, daryt kas pačiai malonu, klaust, ko pačiai reikia. Skirtis jis kaip supratau, nenori, vaiką myli, finansais rūpinasi - na ir gerai, o jūs tuo tarpu nekreipkit dėmesio į jo pastabas ar spaudimą, ignoruokit viduje, jūs esat atskiras, savarankiškas ir laisvas žmogus.

P.s. jei labai norit numesti svorio, rinkoje yra visokių tam skirtų preparatų, kurie sureguliuoja apetitą ir tuo pačiu, suteikia energijos (sportui ir šiaip). Tik svarbu atsakingai atsirinkt, kas yra kas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 19 gruodžio 2012 - 14:28
Aš suprantu kad čia reikia man labai pasistengti, bet kad jus zinotumet kaip sunku kaip šalia tavęs toks šaltas ir neigimas žmogus. Aš is jo nieko daug neprašau tik šilto palaikymo. Tikrai nesu bjaurus ančiukas. Jis sako aš tave palaikau eik sportuok ir t.t. Bet jis niekada neistars gero gero zodiu. Ėjau į klubą meciau svorį buvau iki 75 numetus o jus galvojat jis nors viena gražu žodį pasake. Žodžiu kol aš jam 55 nesversiu jis manęs nemyles. Net aš jam tiek metu atidaviau užauginti vaikus, rūpinasi šeima, paaukojau savo jaunystę nejaugi aš neverta kad mane bent gerbtu? O jis mat jiesko prieglobsčio pas buvuse, gal viena diena ir numesiu svorį bet jis mano širdy taip iskaudines verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2012 12 19, 13:55)
o kam tu prašai jo tų visų slaptažodžių nuo mailų,facebukų ir t.t.? tikrini? o koks tikslas?

Aš jo netikrinu tik širdis jautė kažką ir va se tau ka radau. Man sunkiausia tai kai žmogus nepripažįsta tiesos, jis visais budaus bandė mane įtikinti kad čia tik su draugais susirašinėja ir t.t. o man už nugaros mane apkalbinejo su kita. Nežinau kaip jam tai dabar atleisti kad ir kaip norėčiau vistiek viduje taip negera lyg koks gomulys stovėtų. verysad.gif
Atsakyti