QUOTE(CervusDama @ 2013 01 11, 15:39)
Noreciau konsultacijos del puosimo grietinele, pvz rozytem. Ar jums grietinele "nepaisileidzia" nuo ranku silumos puosiant konditeriniu maiseliu? As naudoju vienkartinius maisiukus, plonus tokius, nu tai nezinau, i pabaiga jau grietinele nebelaiko formos... Kame cia paslaptis? Gal i saldytuva ilindus reikia puost, ar pirstines kokias uzsidet?
Sakyčiau su grietinėle, ar bet kokiais kitais sviestiniais kremais , reikia greitai dirbti, jei greitai neišeina galit pabandyti konditerinį maišelį su kremu kart nuo karto pašaldyti, nes nieko čia nepadarysi , nuo rankų šilumos kremas šyla, dėl to ir formos nebelaiko, čia mano tokia kukli nuomonė, nors su kremais (turiu galvoje puošimą) nelabai daug reikalų turiu
Papildyta:
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 11, 15:54)
labas tortų puošėjos
kokių čoa grožių pridarote
patarkit prašau, ar galiu daryti rafaelinį tortą su barbe? kaip jį tada puošti geriausia?
ir dar

gal kas Vilniuje gali pamokyti daryti papuošimus - pastiliažus ir pan.

skolinga nelikčiau
Galite drąsiai , esu dariusi vieną barbę

ir sijonas jos buvo rafaelo tortas

, puošti galite kaip tik patinka, kremu arba pastilažu

, tik nepamiškit visų puošimo taisyklių sutepat, atšaldot , aptepat svietiniu kremu, atšaldot , dengiat mase arba puošiat bezė, jei grietinėle sviestinio nereikia.