Įkraunama...
Įkraunama...

Modifast

Sveiki/sveikos.

Pamatęs modifast pagalvojau išbandyti tą mažo kaloringumo maistą. Ieškojau informacijos apie modifast internete, tačiau daug jos neradau. Tik keletą atsiliepimų ir viskas. Todėl nusprendžiau sukurti temą ir aprašyti svo patirtį su modifast produktu. Manau, kad begūglinantiems žmonėms iškantiems informacijos apie modifast mažo kaloringumo maistą ši informacija bus labai įdomi ir svarbi.

Įsigijau 2 savaičių modifast programą. Kas keletą dienų aš šį puslapį atnaujinsiu ir apibūdinsiu savo savijautą, koks modifast produktų skonis, ar yra šalutinių poveikių ir pnš.

Mano vakarykštis svoris yra apie 113 kilogramų. Jei po 2 savaičių man pavyks atsikratyt pakankamai svorio, tuomet modifast naudojimą pratęsiu dar 2 savaitėms.

Tai kol kas tiek. Žiūrėsim kaip bus.



 ! 
Tema skirta diskusijoms apie preparatą, jo vartojimą, šalutinius požymius ir veiksmingumą. Bet kokia informacija apie kainas, preparato platinimą, ar kur preparatą galima įsigyti yra draudžiama.
moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 28 gruodžio 2012 - 20:49
Tai va šiandien jau 3 diena kai vartoju MODIFAST.

Per dieną suvartoju 4 maišelius maisto kur kiekvienas turi po 220 kalorijų, tad per dieną vidutiniškai gaunu apie 900 kalorijų.

Kadangi valgau 4 kartus per dieną, stengiuosi tai daryti reguliariais intervalais - kas 4 valandas. Po kiekvieno pavalgymo vidutiniškai 2.5 valandas jaučiuosi sotus, o likusias 1.5 val. valgyti jau norisi. Tad, bent jau kol kas apetitas man lieka panaikintas nevisiškai.

Šiandien ryte svėriausi, ir per tas 2 dienas svarstyklės rodė, kad numečiau apie pusę kilogramo. Bus įdomu ar ir toliau tokie masės metimo tempai tęsis.


Tad iki kito karto.
Atsakyti
O kaip sekasi toliau vartoti, ar krenta svoris?
Aš taip pat įsigyjau dviejų savaičių kursą, ryt pradėsiu vartoti.
Atsakyti
O kas ten per maistas tuose maiseliuose?Ju turini valgai tas 2 savaites ir daugiau nieko?
Atsakyti
Ten reikia valgyti tik jų maistą. Šiandien gavau dėžę ryt pradedu maitintis.
Atsakyti
QUOTE(Breila @ 2013 01 03, 22:18)
Ten reikia valgyti tik jų maistą. Šiandien gavau dėžę ryt pradedu maitintis.


Ar skanu, sotu ir savijauta normali? Aš vis neapsisprendžiu ar bandomąjį paketą skoniams paragauti nusipirkti smile.gif.
Atsakyti
Skanu ir pakankamai sotu, valgau keturis kartus per dieną jų maistą. Šiandien baigiau antrą dieną. Ryte valgau du javainius, po keturių valandų gerimą, pietums sriubą, vakarienei vėl gėrimą, taip, kad nemažai gaunasi to maisto. Žiūrėsim kokie bus rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Breila @ 2013 01 05, 21:53)
Skanu ir pakankamai sotu, valgau keturis kartus per dieną jų maistą. Šiandien baigiau antrą dieną. Ryte valgau du javainius, po keturių valandų gerimą, pietums sriubą, vakarienei vėl gėrimą, taip, kad nemažai gaunasi to maisto. Žiūrėsim kokie bus rezultatai.


Prancūzai yra gurmanai, jie su mityba moka improvizuoti smile.gif, linkiu sekmės. Aš taip pat prancūzišką maistą savo viršsvoriui eliminuoti naudojau: -20 kg per 4 mėn. ir jau tuoj du metai kaip stabiliai esu 15 metų atjaunėjęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitokstetis: 05 sausio 2013 - 23:39
Per savaitę su šiais produktais -3 kg.
Atsakyti
Normaliai, bet galėjo būti ir daugiau, aš per pirmą savaitę (svėręs 105 kg, ūgis 178 cm), nusikračiau 4 kg.
O kaip jūsų savijauta? Sotu, energijos užtenka? Ar fiznį krūvį turite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitokstetis: 11 sausio 2013 - 11:24
Gal būtų ir daugiau, bet aš jei labai noriu valgyti suvalgau obuolį, ar greifruktą, bet man taip dar geriau svarbu krenta svoris, dar reiktų pradėti sportuoti.
Atsakyti
O vat nei obuolio, nei greifruto ar kitų vaisių, pirmajame svorio mažinimo etape valgyti nereikia, nes tai cukrai - greitieji angliavandeniai, perteklinės energijos šaltinis kuris stabdo riebalų deginimą. Geriau daržoves valgyti kalafijorą, salotas. ar tą pačia modifasto sriubytę ar desertą, kokteilį, bent pusę porcijos. Kadangi modifasto programa yra mažakaloringas bet maistine verte vitaminizuotas ir mineralizuotas racionas, prie pietų ir vakarienės vertinga būtų papildomai dar ir daržovių po porą šimtų gramų. 4 porcijos po 220 kcal iš viso 880 kcal per parą - kad mažoka nebūtų, mano mityba buvo pirmos penkios dienos ~1200 kcal, po to trys savaitės arčiau 2000 kcal, ir per mėn -10 kg, po to kartojau dar tris kartus tą patį, galiausiai po 4 mėn -20 kg, ir jau du metai, persiorientavus į teisingą mitybos režimą ir tinkamų produktų valgymą, aš nuo 105 kg laikausi apie 82-84 kg. Bet ir sportuoju smile.gif - 4 kartus savaitėje, o dabar ir sniego kasimas prisidėjo smile.gif.
Atsakyti