Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

user posted image

Tęskime nerealiai įdomią temą! (Tikriausiai jau XVII smile.gif )

http://www.bernardin...300_article.jpg[/img]

Rekomenduojamų knygų sąrašiukas:

Shakti Gawain "Kuriamoji Vizualizacija"
Richard Webster "Kūrybinė vizualizacija pradedantiesiems"
Esther Hicks, Jerry Hicks "Prašykite ir jums bus duota"; "Traukos dėsnis"
Valerijus Sinelnikovas "Ketinimo galia", "Kelias link turtų arba kur užkasti lobiai"
Peter Kummer "Nieko nėra neįmanoma: konstruktyvaus mąstymo vadovas"
Rhonda Byrne "The secret"
Saulius Kanišauskas "Likimo anatomija (nestebuklingi stebuklai)"
Berger Barbara "Greitas maistas sielai"
Joseph Murphy "Tavo pasąmonės galia"
Lise Bourbeau "Klausykis savo kūno-geriausio draugo"
Vadim Zeland "Likimo valdymo galimybės. Transerfingas" (V pakopos)
Aleksandras Svijašas „Likimo pamokos“
Jasmuheen "Rezonanso dėsnis"
O.M.Aivanhov "Minties galios"
D.Chopra "Septyni dvasiniai sėkmės dėsniai/ Patarimai, kaip įgyvendinti savo troškimus"

Osho "Stebuklo beieskant" (I, II dalis)
Osho "Tantra auksciausias suvokimas"

Nuoroda apie KV

"medicininiai tyrimai yra parodę, jog jei sugebėsite įsivaizduoti, kaip gyja jūsų sužeista kūno vieta, pats gijimas vyks greičiau. Jeigu galėsite įsivaizduoti kraujo cirkuliaciją ir šilumos pojūtį sužeistoje vietoje, ji gis greičiau, nes ir iš tikro toje vietoje bus geresnė kraujo cirkuliacija ir didesnė temperatūra."


"Gamtoje viskas vyksta lengvai, natūraliai, spontaniškai. Šie procesai savaiminiai, visaapimantys, įkvepiantys. Jei mes su gamta esame darnoje, jei esame pažinę savo tikrąjį aš, tada galime pasinaudoti mažiausių pastangų dėsniu.
Šis dėsnis ima veikti, kai mūsų veiksmų motyvas yra meilė, nes meilė yra varomoji gamtos jėga.Jeigu mes siekiame valdžios ir pinigų norėdami patenkinti savo ego poreikius, vadinasi, veltui švaistome energiją ir vaikomės iliuzinės laimės, užuot patyrę ją čia ir dabar. Kai mums prireikia turto vien savo asmeniniams įgeidžiams patenkinti, mes užtveriame kelią tekančiai į mus energijai ir sutrikdome gamtos procesų vyksmą. Ir tik tada, kai mūsų veiksmus skatina meilė, energija kaupiasi, jos gausėja, mes mėgaujamės ja ir galime ją nukreipti visur, kur panorime ką nors sukurti- net ir neribotą materialinę gerovę." D.Chopra


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 02 sausio 2013 - 23:21
uch,parbėgau, išsigandau,kai baigėsi temelės laikas.. smile.gif galvoju,kad čia ieškosiu to tęsinio.. biggrin.gif
O jau man čia beveik priklausomybė, kasryt ir per pertraukėles darbe įlįst pasisemt geros energijos biggrin.gif
Jau kaip džiaugiuosi,kad čia taip gera smile.gif Optimizmo kasykla smile.gif
ačiū,Mirabella,už naujos temutės užvedimą smile.gif

Ar nuorodoje paveikslai tavo tapyti? gražu smile.gif
Papildyta:
Dėl to norų perspaudimo,manau,akd tai tiesa, mano noras irgi buvo užvaldę mane visą, ne noras,o jau tikra kankynė.. sad.gif vis galvodavau,kaip čia yra, kad norėti reikia beprotiškai,bet ir būti ramiai..manau dabar,kad tai susiję su Tikėjimu ir pasitikėjimu,nes,kai žinai,kad tai įvyks,ko tada jaudintis??nors aš iš prigimties degtukiškai nekantri.. smile.gif Ir meilė man tampa kančia smile.gif
Bet naujųjų naktį man trūko kaip pūlinys, išsiverkiau,paleidau tą žmogų, išsirėkiau,ir kai ryte atsibudau, supratau,kad noras tai nedingo, bet sieloje tapo ramybė.. meldžiu,kad tai būtų ilgam.. Dabar tikrai ramiai perdaviau savo kančią ir troškimą Dievui smile.gif ir žinot ką??tikrai labai mažai apie tai begalvoju biggrin.gif biggrin.gif Giriu save ir sakau sau VALIO smile.gif
Kasnakt dabar save liaupsinu- aš nuostabi, mano gyvenimas vientisas stebuklas, aplink mane esantys žmonės yra tikri Dievo kūriniai, ir gyvenime manajame vyksta dalykai tik Pagal Dieviškąją tvarką smile.gif Vat taip smile.gif Ir dar nepamirštu paprašyti,kad tai tęstųsi amžinai smile.gif

Dabar svarstau,kokios maldelė reiktų vienai mūsų temelės draugei,kad padėtų aprimti...
Ai,tiesa, aš geriausiai medituoju vonioje, arba skaitydama ten ant kilimo, arba gulėdama vonioje smile.gif na,mano vonia be langų, palėpėje, erdvi..ten geriausiai atsijungiu ir pasikraunu pozityvumo smile.gif
Papildyta:

Dar patarkite,kaip ištirpdyti žmogaus nepasitikėjimo ir neryžtingumo šarvą? Ką vizualizuoti? Gal įsivaizduoti kaip ledą,ištirpstantį aplink tą žmogų?Kaip manote,ar taip gerai būtų,veiktų?
Papildyta:
Gal tiks šita maldelė..

DVASIOS RAMYBĖ

Mano būties centre yra Dievas. Jis yra ramybė; dabar ši ramybė apglėbia mane savo rankomis.
Užplūdusi suteikia man gilų saugumo, gyvybingumo ir stiprybės jausmą.
Vidinis ramybės jausmas, į kurį dabar pasineriu, yra tyli, visa aprėpianti Dievo būtis.
Dievo meilė ir šviesa saugo mane, kaip mylinti motina saugo savo miegantį vaiką.
Mano širdies gelmėse slypi šventoji būtis-tai mano ramybės, jėgos ir gerovės šaltinis.
NEBELIKO jokios baimės. Regiu Dievą kiekviename žmoguje, Dievas byloja iš visų daiktų. Aš esu Dievo būties įrankis. Dabar aš išlaisvinu šią vidinę ramybę, ji plūsteli kiaurai per visą mano esatį, nušluodama ir ištirpindama visus sunkumus, tai ramybė, kurią atneša supratimas.

Turiu ir daugiau tų maldelių, tik reikia tam laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 03 sausio 2013 - 10:30
Labas rytas 4u.gif


Vizualizacija su ledu manau suveiks-gerai sugalvota:) Gali isivaizduoti kaip nuo tavo sirdies sklinda siluma, sauleti spinduliai i ta zmogu ir ta siluma tirpdo leda smile.gif


Pveikslai mano, labai aciu

Nuostabi maldele, tik reikia pakoreguoti pora sakiniu:

NEBELIKO jokios baimės. - "Jauciu absoliutu pasitikejima savimi ir visata" arba" jauciu absoliucia vidine ramybe" arba "Liko tik laimes, ramybes, pasitikejimo jausmas"

ji plūsteli kiaurai per visą mano esatį, nušluodama ir ištirpindama visus sunkumus- "palikdama tik teigiamus jausmus ir isgyvenimus"
gal taip geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 03 sausio 2013 - 10:37
jeigu yra dėl sveikatos maldelę...
kai galėsit
Atsakyti
Norbekovas puikus autorius. Jo knygos paremtos panasiais desniais kaip ir kitos, bet daugiau orientuotos i sveikatinguma. Tiesa jo knygose jis liepia dirbti su savimi, daryti ivairius pratimus, norint pasveikti. Parnesiau mamai, taciau ji numete i sona sakydama "cia reikia vien treniruotis, man nepatinka". Na kagi nori vaikscioti su aukstu spaudimu ar kokiia liga -viksciok. Noresi pasveikti -dirbsi su savo mintimis ir kunu,

Trumpa istorija is jo knygos (perpasakoju savais zodziais). Gydymui ir eksperimentui buvo surinkta nemazai nepagydoma liga serganciu ligoniu. Jie buvo pakviesti i sveikatingumo seminara. Praejus keletai minuciu iejes zmogus atsiprase sveciu ir pasake, kad gyd. ir seminaro vedejas veluoja apie desimt minuciu. (nors jis buvo atvykes dvi valandos pries seminara, tiesiog buvo toks sumanymas) Ir dalis serganciuju po sio pasakymo pakilo ir isejo! Kokia nepagarba veluoti! Jie serga mirtinga liga, bet neturi laiko laukti! Neturi laiko GYVENTI!

4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai įdomi tema 4u.gif
Kadangi nelabai ką skaičiusi apie tai, tai norėčiau tiesiog iš praktikos pakalbėti. Galiu tai irgi paliudyti dalyje atvejų, kad tai veikia, bet žinau ir visiškai priešingų dalykų, todėl man kyla daug klausimų ir gal jūs padėsite?
Kadangi neturiu daug laiko, tai nerašysiu visko, bet trumpai. Turbūt daug kuri iš jūsų tikite/žinote, kad Kūčios tai savotiškai stebuklingas vakaras/naktis. Žinote apie burtus ir pan. Taigi ir mūsų giminėje yra paburiama. Kartą puseserė, kuri tuo metu norėjo būti labai aktyvi, linksmintis ir nebūti vieniša ištraukė per Kūčias rakto simbolį, kuris reiškia užsidarymą namuose, netgi galbūt vienatvę, žodžiu liūdnokus ateinančius metus. Kai jai atsargiai buvo pasakyta reikšmė, kad jos nesunervinti, ji tik šyptelėjo ir pasakė: ne, aš nesėdėsiu namuose, tai bus raktas nuo mano naujo buto. Taip ir įvyko per tuos metus ax.gif
Šie burtai tikrai besipildantys mūsų giminėje, netgi jei jais netiki ir skaniai pasijuoki (taip jau nutiko ne vienus metus ir pasiteisino tiesiog), todėl netgi nuostabu kaip puseserė sugebėjo juos taip pasukti kita linkme. Ir kiek ją žinau, tai ji tikrai nekartojo to kaip maldos, kad naujo buto raktas, naujo buto raktas ir pan. Esu įsitikinusi, kad ji tai pasakė sau tik tą vieną kartą.
Taigi ką noriu pasakyti. Pasakyti, kad tikiu minčių galia, žinau daug panašių pavyzdžių, bet turiu begales klausimų ir kitokių pavyzdžių.
Visi žmonės labai skirtingi ir ką daryti tiems, žmonėms, kurie jeigu prisisvajoja, mato visokius gerus vaizdinius, tai įvyksta atvirkščiai? sad.gif
Pvz.: nusiperka žmogus bilietą į koncertą ir jau mato kaip ten bus linksma, kaip patiks, kaip sėdės, kaip plos, kaip šypsosis ir šnipštas, koncertas būna šūduva. Nekalbant jau apie kokio namo statybą. Jei prisimatytų vaizdinių, prisisvajotų, tai niekada nepastatytų.
Žodžiu, jei žmogus tikisi gero, jam gaunasi atvirkščiai. Arba jei pagalvoja: kokia graži vieta, bet deja, aš čia tikriausiai niekada negyvensiu. Po kelių metų apsigyvena.
Taip, net ir toks žmogus turi turėti tikslą, nes kitaip žlugs ir nieko nepadarys gyvenime, bet jis tiesiog turi pasakyti: statau namą ir statyti. Jis jokiu būdu negali įsivaizdfuoti ir prisisvaigti koks gražuolis bus tas namas ar pan.
Gal žinote kodėl čia taip yra? Gal galima tai atkurti, kaip nors išvaryti iš gyvenimo?

Tuomet kitas dalykas - dievas. Ką daryti netikinčiam, realistui, kuris nematė dievo ir negali juo taip aklai tikėti. Jis tiesiog tiki aplinkybių susiklostymu. Be to, nežinau ar įsigilinote, bet juk dievo šaukimasis iš tiesų yra bailumo, negalėjimo, silpnumo simbolis. Žnogų ir norima nusilpninti ir nukenksminti, įrodant jam, kad pats nieko negali, o tik dievas tau gali duoti ar atimti. Šiaip tai yra baisu, nes žmogus labai galingas. O tik šauktis o dieve ir nieko nedaryti, tai yra blogai. Nesutinkate? Kam į savo pačių minčių galią, į savo vizualizacijas kišate dievus? unsure.gif O ar jūsų įsivaizduojamas dievas yra visatos kūrėjas ar ji susikūrė pati irgi nežinote, tai vis dar nėra 100 proc. įrodyta.
Atsakyti
aciu,maldelė nuostabi...
as savo maldose vartoju labiau ne dievo vardą,o pasamonės varda,begalinio visatos intelekto
lankausi bažnyčioje,tai ramina....bet nesu giliai tikinti..
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 03, 11:05)

Esu įsitikinusi, kad ji tai pasakė sau tik tą vieną kartą.
Taigi ką noriu pasakyti. Pasakyti, kad tikiu minčių galia, žinau daug panašių pavyzdžių, bet turiu begales klausimų ir kitokių pavyzdžių.
Visi žmonės labai skirtingi ir ką daryti tiems, žmonėms, kurie jeigu prisisvajoja, mato visokius gerus vaizdinius, tai įvyksta atvirkščiai? sad.gif
Pvz.: nusiperka žmogus bilietą į koncertą ir jau mato kaip ten bus linksma, kaip patiks, kaip sėdės, kaip plos, kaip šypsosis ir šnipštas, koncertas būna šūduva. Nekalbant jau apie kokio namo statybą. Jei prisimatytų vaizdinių, prisisvajotų, tai niekada nepastatytų.
Žodžiu, jei žmogus tikisi gero, jam gaunasi atvirkščiai. Arba jei pagalvoja: kokia graži vieta, bet deja, aš čia tikriausiai niekada negyvensiu. Po kelių metų apsigyvena.
Taip, net ir toks žmogus turi turėti tikslą, nes kitaip žlugs ir nieko nepadarys gyvenime, bet jis tiesiog turi pasakyti: statau namą ir statyti. Jis jokiu būdu negali įsivaizdfuoti ir prisisvaigti koks gražuolis bus tas namas ar pan.
Gal žinote kodėl čia taip yra? Gal galima tai atkurti, kaip nors išvaryti iš gyvenimo?

Tuomet kitas dalykas - dievas. Ką daryti netikinčiam, realistui, kuris nematė dievo ir negali juo taip aklai tikėti. Jis tiesiog tiki aplinkybių susiklostymu. Be to, nežinau ar įsigilinote, bet juk dievo šaukimasis iš tiesų yra bailumo, negalėjimo, silpnumo simbolis. Žnogų ir norima nusilpninti ir nukenksminti, įrodant jam, kad pats nieko negali, o tik dievas tau gali duoti ar atimti. Šiaip tai yra baisu, nes žmogus labai galingas. O tik šauktis o dieve ir nieko nedaryti, tai yra blogai. Nesutinkate? Kam į savo pačių minčių galią, į savo vizualizacijas kišate dievus? unsure.gif O ar jūsų įsivaizduojamas dievas yra visatos kūrėjas ar ji susikūrė pati irgi nežinote, tai vis dar nėra 100 proc. įrodyta.


Del pusseseres. Minciu galia veikia ne del kartojimo, o del isitikinimo. Kartojimas taikomas kaip "pratimas" tiems zmonems, kuriems sunkiau kazkuo patiketi, kurie netiki savo jegomis. Tada kartojama afirmacija tarsi "ikalama" i pasamone. Pozityvistams, pasitikintiems savimi ir visata uzteks ir kartelio ar tiesiog vidinio jausmo. Visata atsako ne i musu zodzius ar mintis, bet i jausmus, vidine busena. Ji atsako i musu nematomas energines vibracijas. Zmogui, kuris netiki visom tom energijom labai paprastai pasakysiu, kad jus jas tikrai esate kada nors jutes/usi. Kai klausote nuostabios muzikos kas perbega kunu? Sie siurpuliukai ir yra musu kuno teigiamos vibracijos. Muzika ar gamta buna tokia grazi, kad zmogus ta akimirka su ja patiria vienove, harmonija. Jo kunas ir jausmai ir siela atliepia i tai.

Atvirkstinis variantas svajotojams nutinka tuomet, kai svajotojas savo troskima pastato ant kortas. Pvz statau nama. Visos mintys NAMAS NAMAS NAMAS. Vyras durnas, mazai dirba, statybininkai stato negerai, nervuojuosi, vadovauju, o kas bus jei neuzteksiu lesu, o dieve kaip pavargau nuo tu statybu kada jos baigsis, greiciau jau jie pastatytu. Na cia toks grubus pavyzdys, bet kai zmogus kokioje veikloje pradeda panikuoti, perdetai sureiksminti, paniekinti kitus (pvz cha statau nama, onute niekada tokio netures biggrin.gif ), tada visata pradeda "taisyti" sia disharmonija ir is zmogaus tai atima. Visata visuomet veda i didziausia harmonija ir gerove, nors zmogus to nesuvokia. Kai kurie troskimai mus taip uzvaldo, kad buna mums patiems prazutingi. Pvz moters gyvenimo misija dirbti vienoki ar kitoki darba, padeti zmonems, o ji taip isikabinusi i savo vyra, kad aplink nieko nemato, gimdo vaikus ir sedi namie. Tada sast visata atima jos vyra... Ji verkia, sielojasi uz ka tokia bausme? Nagi nera bausmes... laikui begant ji tampa tvirta savim pasitikinti moteris, ima dirbti, realizuoti save... randa kita vyra. Viskas susitvarko.

Dievas atvirksciai zmogu sukure pagal savo atvaizda. Tai reiskia, kad padare ji KUREJU. Mes kasdien kanors kuriam. Paziurekit kokius sodus geba zmones sukurti, kokius kurinius, kokia architektura ir pan. Argi tai ne dieviska?
Zinojimas yra pavirsinis ir vidinis. Kai ateina vidinis zinojimas jokia logika to nepaneigs.
Nevisi Dievo saukiasi, kai yra negera smile.gif Argi atsitikus kamnors gera ir issisprendus problemai nesakot lengvai atsidusejus "aciu Dievui ... " smile.gif Ne? O ka sakote? "Ura ura ?":))) Ir nera skirtumo kuo jus tikesite, desniai vistiek veiks.
Karta snekejau su vienu labai tikinciu graiku. Klausiu na kodel tu juo tiki, kaip tu atradai ta savo tikejima. O jis man atsake labai paprasti "Man jo REIKIA supranti?"
Dievas nera zmogiskas kaip daznai mes ji isivaizduojam, taciau betkoks ivaizdis sustiprina tikejima ir pasitikejima. Visata ir visa kas yra tas pats Dievas. Mes nesame vieni, milijardai pavyzdziu ir atsitikimu jau tai irode... mokslas nera pazenges ir niekada nepazengs tiek, kiek pazengusi yra sirdis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mirabela, bet namo statyba yra vienas iš pavyzdžių, bet kiek jų būna atvirkštinių ir tikrai juose nebūtinai kam nors pavydima, keikiama ar pan. Juk net posakis yra: žmogus planuoja, o dievas juokiasi.
Tikrai ne visi žmonės gali fantazuoti ir matyti vaizdinius, nes bus atvirkščiai. Gal geriau yra tiesiog turėti didelį tikslą? Tuomet ir nusivylimai mažesni ir t.t. Man pačiai gyvenime vien tik norai ir tikslai išsipildė, bet jei pradėčiau taip jau smulkiai viską matyti, tai kažin kažin. Turbūt nėra vienos formulės, o ta didžiulė vizualizacija gal labiau ir tinka kūrėjams, statytojams, sportininkams, kurie turi padaryti kažką realaus, tikslaus, atkartoti veiksmą. O tarkime norint susirasti vyrą gal nevertėtų taip susmulkinti ir sufantazuoti? Gal užtektų: aukštas, tamsus, geras, daug uždirba, mylėsime vienas kitą?
Čia jau patys turime atrasti, nemanau, kad įmanoma visiems vienodai patarti smile.gif
Atsakyti
Visata ir visa kas yra tas pats Dievas. Mes nesame vieni, milijardai pavyzdziu ir atsitikimu jau tai irode... mokslas nera pazenges ir niekada nepazengs tiek, kiek pazengusi yra sirdis mirksiukas.gif
[/quote]

paskutinis sakinys-tiesiai i taikini...faktas ,kad nesami vieni..o kaip tai vadinsime-Dievu,aukstesniuoju intelektu ar dar kazkuo,cia jau musu pasirinkimas...
kažkuo tikėti reikia...
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 03, 11:46)
Mirabela, bet namo statyba yra vienas iš pavyzdžių, bet kiek jų būna atvirkštinių ir tikrai juose nebūtinai kam nors pavydima, keikiama ar pan. Juk net posakis yra: žmogus planuoja, o dievas juokiasi.
Tikrai ne visi žmonės gali fantazuoti ir matyti vaizdinius, nes bus atvirkščiai. Gal geriau yra tiesiog turėti didelį tikslą? Tuomet ir nusivylimai mažesni ir t.t. Man pačiai gyvenime vien tik norai ir tikslai išsipildė, bet jei pradėčiau taip jau smulkiai viską matyti, tai kažin kažin. Turbūt nėra vienos formulės, o ta didžiulė vizualizacija gal labiau ir tinka kūrėjams, statytojams, sportininkams, kurie turi padaryti kažką realaus, tikslaus, atkartoti veiksmą. O tarkime norint susirasti vyrą gal nevertėtų taip susmulkinti ir sufantazuoti? Gal užtektų: aukštas, tamsus, geras, daug uždirba, mylėsime vienas kitą?
Čia jau patys turime atrasti, nemanau, kad įmanoma visiems vienodai patarti smile.gif


Nezinau miela Zabyte is kur jus "kasate" tokius pavyzdzius schmoll.gif
As tai vadovaujuosi posakiu "stenkis ir Dievas pades" wink.gif

Geriausia yra kas zmogui priimtiniausia pagal jo suvokima. Jeigu jus galvosite, kad jums bus viskas atvirksciai, tai zinoma, kad vizualizacijos bus pagal jusu isitikinima. Tai sakyciau net kenksminga.
As tokiu zmoniu nezinau. Zinau zmones su pakilimais ir nuosmukiais. Vienus dalykus pasiekia, kitu ne ivairia...
Na aukstas tamsus tai jau labai ir labai susmilkinta. Gal uztektu toks, kuri pamilsiu visa sirdimi be jokiu islygu? ir toks kuris mane pamils taip pat:) na ar panasiai. Aisku ir as noreciau tamsaus lotuliukas.gif : )))

Zinoma, kad ne esam individulus ir jauciam viduje kas mums tinka, o kas ne. Kam save prievartauti?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 03, 13:13)
Nezinau miela Zabyte is kur jus "kasate" tokius pavyzdzius  schmoll.gif
As tai vadovaujuosi posakiu "stenkis ir Dievas pades" wink.gif

Iš gyvenimo. Kai žmogus gyvena, daro, veikia, dirba ir nemąsto per daug. O vieną dieną sustoja ir ima mąstyti koks jis, ką jam daryti, kad sektųsi ir ko nedaryti. Kas jam pasiteisina, o kas ne. Ir todėl atsakingai teigiu: ne visiems galima vizualizuoti malonų pliuškenimąsi ir maudymąsi jūroje, jei norima prie jos nuvažiuoti. Geriau tiesiog pasakyti: aš noriu prie jūros, aš turiu nuvažiuoti prie jūros ir be abejo imti veikti ta linkme: taupyti pinigus, ieškotis nuomos vietos ir pan.

Tiesiog papildžiau jūsų temą sava patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti