Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

TBS Kanapių rankų kremas
user posted image
Labai patiko. Geriausias iš bandytų. Tepdavau vakare prieš miegą ir sekančią dieną rankos būdavo švelnios, sudrėkintos, jokio sausumo jausmo bigsmile.gif Bus kartojamas.

Papildyta:
Clinique paakių kremas
user posted image
Irgi patiko. Gerai padrėkindavo, lengvai įsigerdavo. Nepastebėjau, kad šviesintų paakius ax.gif
Essence nagų lako valiklis
user posted image
Ne pirmą kartą naudojamas, pigus, gerai nuvalo laką ax.gif
Atsakyti
Freeman pėdų scrubas, nekartosiu, nes kaip pėdom tai labai jau švelnus buvo, norėtųsi daugiau šveitimo ir šiurkštesnės konsistencijos
user posted image
Atsakyti
Subaigiau TBS prasiklį su arbatmedžiu. Labai tiko ir patiko.

user posted image

Baigėsi Lancome Star tušo miniukas. Niekuo neypatingas, o ir kvapas erzino (pirmas tušas, į kurio kvapą atkreipiau dėmesį).
user posted image

Atsakyti
Lumene veido šveitiklis
Toks pošiurkštis, kaip veidui galbūt norėtųsi švelnesnio, bet jei vasarą, jei bus karšta ir veidas labiau riebaluosis, galbūt antrą kartą kartosiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 03 27, 01:55)
o ir kvapas erzino (pirmas tušas, į kurio kvapą atkreipiau dėmesį).


Galvojau gal cia man vienai taip, bet del kvapo tikrai keistas buvo ir maniskis.
Atsakyti
L'occitane alyvuogiu tonizuojantis veido purskiklis - labai patiko,atgaivindavo oda ir man asmeniskai kvepejo metomis biggrin.gif I jo vieta Aubrey Organics purskiamas tonikas.
user posted image

Elemis exotic cream drekinamoji veido kauke - na aisku padrekindavo oda,bet jokio stebuklo nedare schmoll.gif Kolkas nejauciu poreikio pirkti drekinancia kauke.
user posted image

Elemis frangipani monoi kuno aliejus miniukas 30ml - nors ir miniukas,bet kazkaip ilgai uzsistovejo vonioje,tai stengiausi sunaudoti,labai patiko,minkstino oda ir kvepejo atostogomis prie juros biggrin.gif I jo vieta Elemis anticeliulitinis aliejus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 28 kovo 2013 - 17:21
Naturelle d'Argan argano aliejus - kazkoks netoks jis g.gif Nors aprasytas graziai ir firma lyg ir patikima, bet man nepatiko lyginant su anksciau turetu arganu - sis visiskai bekvapis buvo ir kazkoks keistai tirstas (ne tik suriebina pvz ant ranku isspaudus, bet tarsi veliasi, aplipina rankas)...Zodziu, nepatiko veidui, tai naudojau plauku kaukems ir skutimuisi.
user posted image
Atsakyti
franco battaglia kaukė plaukams
Iš principo gal ir nebloga pasirodė, stebuklų nedarė, bet plaukai likdavo švelnesni ir ne tokie pasipūtę kažkada bandysiu kartot, o ir sandėliuke dar viena pakuotė yra, papirkau su akcija biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Turėjau oranžinį. Visai nieko, o kvapas wub.gif Minusas, kad labai jau greit baigėsi, nežinau ar kartosiu g.gif

user posted image

Jau antrą sunaudojau, bet dabar mėginsiu kitus Bioderma vandenukus palyginimui smile.gif

Atsakyti
Andalou Naturals 'beauty balm sheer tint with spf30' kremas su spalva - esu sunaudojus AN 'beauty balm spf30' bespalvi, tai man nerealiai patiko kaip kremas. Dabar vel toki pat pirkausi ir sugalvojau prigriebt su spalva, tai sio nepasilieku.... Is esmes tai nera blogas - uztenka drekinimo, gerai susigeria, neteplioja rubu ir pan, lengvai pasiskirsto, bet spalva man ziauriai netinka - tik viena spalva, o as baltaode, tai ji man ir tamsoka, ir per geltona, visai nekaip atrodo....
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti