Radau visokiu vertimo variantu. Bet jis yra vat toks vat daikciukas:
Ar kas nors turite toki inda? Siandien radau parduotuveje su akcija ir susigundziau, nes jau senai skaitineju apie tagina. Bet butu idomu suzinoti is turinciu patirties ir gaminusiu. Ar vertas demesio reikalas ir dar ar ju buna tinkamu indukcinems kaitlentems? Nes pas mane butent tokia
Tikiuosi, su tema nesikartoju, nes neradau tokios.
Ir labai prasau informacijos ir atsiliepimu is Jusu, mielosios
QUOTE(rrr? @ 2013 01 08, 17:53)
Pirmiausiai - kur radot, ir aš noriu . Aš turiu, bet mano apatinis indas įskilo . Man tai patinka - labai minkšta mėsytė gaunasi, tik ilgai ant mažos ugnies troškinti reikia (Youtubėj prisižiūrėjau, kaip moteriškės troškina). Dėl indukcinės nežinau, pas mane dujinė, tai jei ant ugnies gaminu, reikia ugnies paskirstytojo. Buvau pasiryžus iš Maroko tempti ant kupros bent kelis, tik į kuprinę netilpo
Turiu seniai, naudoju dažnokai reikia jam ugnies paskirstytojo (jei gaminti ne orkaitėje) kas domina konkrečiai?
QUOTE(Mytis @ 2013 01 08, 22:15)
Pirmiausiai - kur radot, ir aš noriu .
Maciau maximoj, bet ne labai pigus virs 200Lt, kai pasiziurinejau internete, buna ir pigesniu
Papildyta:
QUOTE(Kapabull @ 2013 01 10, 15:05)
Turiu seniai, naudoju dažnokai reikia jam ugnies paskirstytojo (jei gaminti ne orkaitėje) kas domina konkrečiai?
Labiausiai domina ar tinkamas indukcinei, bet panasu, kad ne noreciau tokio daikciuko, itariu labai skaniai viskas gaunasi
Dėl indukcinės nežinau, nebandžiau, gaminu tik ant ugnies. Maistas išties gaunasi gardus, gaminti nesudėtinga, manau, jei labai norite ir dvejojat dėl indukcinės- galima pamėginti gaminti tiesiog orkaitėje.
Aciu Jums visoms uz komentarus. Dar labiau susizavejau siuo daikciuku. Tik man netinka tas variantas, kad gaminti orkaiteje. Internetiniuose puslapiuose maciau tinkamas ir indukcinems kaitlentems, tik ar rasiu tokia Lietuvoje nzn... ir be to negaliu sau leisti moketi didziuliu pinigeliu, kad ir kaip noreciau sito gerio
O per kiek laiko mėsytė šitame tagine išsitroškina?
QUOTE(reserved @ 2013 01 26, 22:26)
O per kiek laiko mėsytė šitame tagine išsitroškina?
Aš, kai receptų nete ieškojau, skaičiau, kad kuo ilgiau, tuo geriau. Šiaip stengiuosi gerokai prieš pietus užkaisti ir gal pora valandų patroškinu (ant viryklės, orkaitėje nemėginau)