Įkraunama...
Įkraunama...

Tommee Tippee produkcija

Bronzos apdovanojimą pelnęs produktas! NAUJAUSIO MODELIO Tommee Tippee sauskelnių konteineris SANGENIC TEC - efektyvi ir higieniška priemonė panaudotoms sauskelnėms laikyti, kartu apsaugant namus nuo nemalonaus kvapo ir mikrobų.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/tommee-tippee-tommee-tippee-sauskelniu-konteineris-sangenic-tec-673
 

e6726ebf0a99.jpg

Atsakyti

Tommee Tippee pieno mišinėlių paruošimo aparatas Perfect Prep - paruoškite tinkamos temperatūros pieno mišinį mažiau nei per 2 minutes!

Įsigyti galite čia: 
https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/tommee-tippee-pieno-misineliu-paruosimo-aparatas-perfect-prep-679

372c7b26373f.jpg

 

 

 

NAUJAUSIO, 2017 m. DIZAINO Tommee Tippee maitinimo iš buteliuko rinkinys Closer To Nature Complete Feeding Set- viskas ko reikia pirmai pradžiai maitinant iš buteliuko ar derinant maitinimą krūtimi su maitinimu iš buteliuko.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/kategorija/sterilizatoriai-buteliuku-sildytuvai-108/tommee-tippee-rinkinys-closer-to-nature-complete-feeding-set-baltas-678
 

67212dfe1057.jpg

Atsakyti

Tommee Tippee garintuvas ir trintuvas viename. Puikus prietaisas lengvam ir greitam kūdikių maistelio paruošimui. Visi procesai (garinimo, smulkinimo) užtrunka vos 5-30 min ir viskas vyksta vienoje talpoje. 

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/populiariausios/tommee-tippee-garintuvas-ir-trintuvas-kombainas-513 

69fe15e2e940.jpg

Atsakyti

Termosas - maisto šildytuvas – puikus Tommee Tippee Closer to nature gaminys. Tinka į buteliuką supiltam motinos pienui arba kitam maistui indelyje pašildyti, ypač kai kūdikį tenka maitinti ne namie. 

Įsigyti galite čia: 
https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/tommee-tippee-kelioninis-sildytuvas-137

d6ea5757f14b.jpg

 

 

 

 

Tommee Tippee naujagimio maitinimo rinkinys Closer To Nature Easi Vent TIK € 20.50

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/tommee-tippee-naujagimio-maitinimo-rinkinys-closer-to-nature-easi-vent-337
 

c225baf9508d.jpg

 

 

 

 

Tommee Tippee 6-18 mėn. lateksiniai, ortodontiniai čiulptukai Essentials Soft Rim. Dėka minkšto ir orui laidaus skydelio, ypač tinka jautriai mažylių odai. 

Įsigyti galite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/tommee-tippee-6-18-men-ciulptukas-lateksinis-essentials-soft-rim-607 

d28aaf0470a8.jpg

Atsakyti

Tommee Tippee pieno maišeliai Express and Go. Naujieji Tommee Tippee pieno šaldymo maišeliai gali būti tiesiogiai tvirtinami prie pientraukio, neprarasite nei vieno tokio svarbaus motinos pieno lašo, nereikės perpilstyti iš vienos talpos į kitą. 

Įsigyti galoite čia: https://www.kudikiuprekes.lt/kategorija/maitinimas-krutimi-105/tommee-tippee-express-and-go-pieno-maiseliai-456 

88630d02549b.jpg

 

 

 

 

 

Atsakyti

Tommee Tippee Ultra naujieji, unikalios formos buteliukai maksimaliai apsaugos nuo oro patekimo į mažylio skranduką. Dėka šoninės žinduko formos pienas teka tolygiai, vaikutis nepritrauks oro valgydamas ir taip bus išvengta pilvuko dieglių.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/naujausios/tommee-tippee-ultra-buteliukas-150-ml-488
 

8ad7100bc511.jpg

 

 

 

 

Atsakyti

Tommee Tippee Close to Nature ortodontiniai silikoniniai 0-6 mėn NIGHT TIME čiulptukai simetrinės formos snapeliu. Čiulptuko rankenėlė šviečia tamsoje!

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/tommee-tippee-naktiniai-ciulptukai-0-6-men-470
 

2a04515eaa6f.jpg

Atsakyti

Tommee Tippee garintuvas ir trintuvas viename. Visi procesai užtrunka vos 5-30 min. vienoje talpoje. Ruošiant maistą yra išsaugomos produktų maistingosios medžiagos. Galima ruošti ir tirštus patiekalus, ir padažus. Puikiai paruošite maistą iš daržovių, vaisių, mėsos, žuvies ar kruopų.

Įsigyti galite čia:
 https://www.kudikiuprekes.lt/populiariausios/tommee-tippee-garintuvas-ir-trintuvas-kombainas-513
 

33b1c789a872.jpg

Atsakyti

Naujas ir patobulintas elektrinis maistelio šildiklis leidžia greitai ir saugiai pašildyti maistą buteliukuose ir maisto indeliuose. Šildomi produktai nepraranda savo gerųjų savybių, kurios itin naudingos ir reikalingos Jūsų mažyliui.

Įsigyti galite čia: 
https://www.kudikiuprekes.lt/visi-gamintojai/tommee-tippee-buteliuku-sildytuvas-86

cc72f370aed8.jpg

 

 

 

 

Atsakyti
naudotas Tommee Tippee buteliuko šildytuvas
10,-
Atsakyti