Įkraunama...
Įkraunama...

Kasmet į Juodkrantę..

Kasmet važiuojame rūgpjūčio pradžioj į Juodkrantę, kiekvienais metais ten važiuojant atrodo, kad važiuočiau į savo namus..Juodkrantė - mano namai wub.gif

ĮŽANGA

Rytas...taip nesinori keltis...šiandien turbūt eilinė paprasta diena bus..fu......ir staiga prisimenu: TAIGI ŠIANDIEN Į NAMUS, Į JUODKRANTĘ bigsmile.gif clap.gif clap.gif clap.gif
lekiu pakuotis daiktų, viską susipakavusios su mama patraukiam link mašinos, susikraunam daiktus, nulekiam į "Iki" užsipirkti maisto, kad nereiktų važiuot į Nidos maximą...nuvažiuojam dar į plovyklą, dar benzino užsipilt...ir PIRMYN thumbup.gif

___

Kelios valandos kelio ir mes jau Klaipėdoj, prie Smiltynės prieplaukos, susimokam ir keliamės, išlipu iš mašinos, įkvėpiu gryno oro ir užuodžiu tą pasakišką atostogų kvapą wub.gif
user posted image

Atplaukiam į Smiltynę, važiuojam pažįstamu keliu ir PAGALIAU privažiuojam Juodkrantę...pasijuntu kitam pasauly wub.gif

___

Įsikuriam, nueinam pavalgyt ir tik žiūrim pro langą blink.gif VIESULAS swoon.gif unsure.gif doh.gif
Matom kaip plaukia laivas ir tiksliau jis jau nebe plaukia, jį neša blink.gif nu fainai pasitiko mus Juodkrantė doh.gif ok, už lango klykiantis žmonės ir bėgantis į savo namus, nuo lauke esančių staliukų pakyla žmonės ir lekia visi vidun, o ten vietos jau nėra, gerai, kad mes bent radom prieš audrą.. ok.gif
Sulaukiam skambučio iš nuomininkės: "Paskubėkit sugrįžt, šalia jūsų mašinos nukrito didelė šaka, gali krist dar viena, paskubėėėėkit" blink.gif
Greit suvalgom, ką užsisakėm, susimokam ir bėgte namo, o čia GERIAUSIA DALIS doh.gif taip sakant, ne bėgam, o plaukiam ir "grožimės" tokiais vaizdais
user posted image
user posted image

Sugrįžtam namo, patraukiam mašiną ir sėdim namie, vėliau keliaujam prie jūros ir baigiasi "gražioji" diena smile.gif

Laukite tęsinio, su dar daugiau nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
ANTROJI DIENA

Išaušo antroji diena, nuėjom man išnuomot dviračio, nes begalo norėjau prie jūros važinėt dviračiu thumbup.gif išsinuomavę nuvykom prie jūros, kaitinomės saulytėj ir pan.

Grįžę apsitvarkėm, susiruošėm pavakarieniaut, neėjom į kavinę jokią tądien, pasigaminom maisto patys smile.gif pavalgius, nusprendžiau, kad reikia apvažiuot su dviračiu ir pafotografuot tą gražiąją Juodkrantę, bet kadangi fotikas dėkle trukdė man važiuot, daug nuotraukų nepadariau doh.gif

Užtikau moteriškę besimaudančią mariose blink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Taip ir baigėsi mano pasivažinėjimas po Juodkrantės kraštelį...grįžau namo ir ramiai žiūrėjau olimpiadą cool.gif

TREČIA DIENA

Kaip ir kiekvieną Juodkrantės atostogų dieną, išsimiegojau iki kokių 9, nes ilgiau ten negaliu miegot, nors esu miegalė siaubinga, pasidariau pusryčius, papusryčiavau, nuvykom prie jūros, pabuvom kelias valandas ir atgal namo, ruošiamės vakarienei, vakarieniavom šį kart kavinukėje, o po to nužygiavom į Raganų Kalną wub.gif

Jis "sako" labas biggrin.gif
user posted image

user posted image

Na, o čia aš, tarp šokančių skulptūrėlių tongue.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Taip ramiai Raganų kalnu ir baigėm trečią dieną, grįžom namo ir toliau sau žiūrėjom visiems taip svarbią olimpiadą thumbup.gif
------
Aš manau, kad mažumai įdomus šis reportažas, nes tai ne USA ar kokia Meksika, tiesiog noriu parodyt Jums Juodkrantės grožį, šio šilto ir jaukaus kurorto grožį smile.gif
Kam įdomu, laukite tęsinio 4u.gif
Atsakyti
Šiaip labai graži ta Kuršių Nerija - tiesiog gal jei jau rašote reportažą, tai netempkite ilgai, kasdien įmeskite kažkiek tęsinio, tai ir skaitančių bus daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 01 25, 20:56)
Šiaip labai graži ta Kuršių Nerija - tiesiog gal jei jau rašote reportažą, tai netempkite ilgai, kasdien įmeskite kažkiek tęsinio, tai ir skaitančių bus daugiau  4u.gif

Aš dažnai neturiu laiko prikelt fotkių, sudėliot dydį, kad nebūtų per didelės, ir pan., bet pasistengsiu dažniau 4u.gif
Atsakyti
Man Kuršių Nerija ir Klaipėda wub.gif
Atsakyti
Dievinu ir as Kursiu Nerija-tik persikeliu keltu ir is karto kitaip kvepuoti, mastyti pradedi
Uzpernai praleidom atostogas Pervalkoj wub.gif siemet vel grįšim wub.gif
Atsakyti