Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

Žaliakalny labai faina salė yra. Trenerė kineziterapeutė, žmonių gupėse iki 10-12 būna, todėl trenerė visada spėja pribėgt prie kiekvieno pakoreguot laikyseną ir pan. Moko kaip taisyklingai daryt pratimus, nesitaško ten belekaip kartu su sportuojančiais kaip daugumoj klubų, kiek susidūriau. Aš pati traumų neturėjus niekad, bet tiem, kurie turėję problemų ar su sąnariais, ar stuburu, ar pan, tai atskirai pakoreguoja pratimą, žodžiu daug dėmesio susilaukt galima, labai patinka man  :didis: Treniruotės skirtingos, įvairių stiprumų, pradedantiem ir jau kur patys treneriai kartu sportuoja, kur tikrai yra ką paveikt. Laikų pasirinkimas irgi neblogas, ir ryte yra, ir vakare sočiai. Net youtube treniruotes deda, jei nori namie sportuot, ar per brangu sporto klubai, ar per šalta eit iš namų  :D Rekomenduoju! Numeris ir adresas čia bus http://4em.lt/kontaktai/ 

Youtube čia kam aktualu  https://www.youtube....mEu9-e3Y-vtjdBg

Gero sporto!  :showoff:  :super: 

Atsakyti

Merginos, gal yra lankančių aerobikos treniruotes Žalgirio sporto komplekse? Vyksta jos ten dar? Jų internetiniam puslapyje tvarkaraščio nerandu, duotu tel kelinta savaite niekas neatsiliepia, el paštu neatrašo. g.gifGal nebeveikia jau?
Ir gal yra žinančių kokių sporto klubų Pamemunėj, Petrašiūnuose, 6forte? Šilainiuose jų pilna, bet iš Vaišvydavos iki jų važiuot tai kaip iki kokių Prienų... doh.gif

 


Aš neseniai dirbu gana gerai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicinia44: 06 birželio 2018 - 09:38

Sveikos :)

Ketinu pradėti vėl sportuoti, po 2 m pertraukos. Noriu lankyti sporto klubą Dainavos raj. Artimiausi man būtų Rolando Žeimio, Fitclub ir Dainavos klubas, gal kas žino, kokia dabar su jais situacija? O gal dar kas yra šalia? Būčiau dėkinga už rekomendacijas :4u:

Atsakyti

fit club man nepatiko,ten treneriu ner. jau geriau nero fitness. as irgi dainavoj dairausi, bet man reikia kad butu su rytinem grupinem treniruotem. bet nelabai kas yra apart girstucio. 

Atsakyti
Kas šiuo metu lanko Gym plius, Krėvės pr., ar būna labai didelė grūstis vakarais? ax.gif
Atsakyti
Vs Fitness labai patinka :)
Atsakyti

Rekomenduoju savo atradimą Kaune - rebefingą :) Išsamiau galite pasiskaityti čia: http://www.inspire.lt/

Atsakyti

sveiki. reikia konsultacijos. gal kam taip ar panasiai nutiko. besportuojant ant stakliu jos neuzsifiksavo (tiksliau uzsifiksavo bet pilnai neislindus man is po ju jos kazkodel krito, gal atsilaisvino, gal nepilnai uzsifiksavo) ir krito. Krisdamos stakles sutrenke man koja ir kaip supratau luzo. kaip bus toliau?

Atsakyti