Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Raven @ 2016 01 18, 03:19)
Gal tiesiog reikia neatmesti varianto, kad kūnas keičiasi visoms skirtingu laiku, todėl gal ir jūsų atveju fiziologijoje kažkas pakito.

Manau, kad mano atveju būtent šis variantas ir tinka.
QUOTE(Mona187 @ 2016 01 18, 15:26)
O geriau kietesnė ar minkštesnė?

Turbūt tai labai individualu. Asmeniškai man geriau kietesnė.
Atsakyti
NAUJA TEMA

Ši tema jau greitai pasibaigs, tai sukūriau naują, kad neliktume be namų ir nepasimestų informacija.
Nauja tema bus skirta tiek taurelei, tiek daugkartiniams įklotams - bendrai visoms daugkartinėms priemonėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 01 09, 09:46)
Aš išvis kotelį nukirpus, nes man durdavo, prieš išimant pasistandinu ir sugriebiu už taurelės apačios, lengvai suspaudžiu ir ištraukiu, o dedu irgi U formos. Nei man perlipt per save nereikėjo, visai naturalus dalykas tą taurelę įsidėt ar pirštus ten įkišt patikrint. Jau keli metai naudoju, vis atsidžiaugt negaliu.

Orchidėja, ačiū už patarimą. Nukirpau kotelį ir jo visai nepasigendu, sugriebiu taurelę be jokių problemų thumbup.gif ir nebereikia jo iškasti iš gleivinės thumbup.gif

Taigi, raportuoju pienligės padėtį - jos nei kvapo, nors man visada po mmm būdavo, arba bent jau silpni simptomai pasireikšdavo bigsmile.gif išbandžiau ir savo nusipirktus daugkartinius įklotus, tai turiu pasakyti - aš juos įsimylėjau, ir kur aš anksčiau buvau. Toks patogumas, toks švelnumas ir natūralumas, nenorėjau, kad ciklas baigtųsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir vėl susidraugavau su taurele. Nebeprateka thumbup.gif . Radau man tinkamą taurelės įdėjimo būdą. Labai džiaugiuosi. Gerai, kad iš nusivylimo nebuvau išmetusi savo taurelių.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2016 02 10, 07:32)
Aš ir vėl susidraugavau su taurele. Nebeprateka  thumbup.gif . Radau man tinkamą taurelės įdėjimo būdą. Labai džiaugiuosi. Gerai, kad iš nusivylimo nebuvau išmetusi savo taurelių.

Kaip šaunu! thumbup.gif Ką pakeitei, kokį būdą naudojai, ir kokį naudoji dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 vasario 2016 - 07:35
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 10, 07:10)
Orchidėja, ačiū už patarimą. Nukirpau kotelį ir jo visai nepasigendu, sugriebiu taurelę be jokių problemų  thumbup.gif ir nebereikia jo iškasti iš gleivinės  thumbup.gif

Taigi, raportuoju pienligės padėtį - jos nei kvapo, nors man visada po mmm būdavo, arba bent jau silpni simptomai pasireikšdavo  bigsmile.gif išbandžiau ir savo nusipirktus daugkartinius įklotus, tai turiu pasakyti - aš juos įsimylėjau, ir kur aš anksčiau buvau. Toks patogumas, toks švelnumas ir natūralumas, nenorėjau, kad ciklas baigtųsi  lotuliukas.gif

Nu šaunu. thumbup.gif

Paskaičiau apie daugkartinius higieninius įklotus ir užsimaniau. Gal kuri naudojat, kokio jie plonumo, nesijaučia kaži jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 02 10, 09:58)
Nu šaunu.  thumbup.gif

Paskaičiau apie daugkartinius higieninius įklotus ir užsimaniau. Gal kuri naudojat, kokio jie plonumo, nesijaučia kaži jie?  g.gif


Ploni įklotėliai ir paketai gal tik šiek tiek storesni nei mano įprastiniai. Naktiniai daugkartiniai tikrai stori ir ilgi, na tokie šarvai lotuliukas.gif MB apčiupinėjo mane pirmą naktį, net išsigando, klausia, kas čia blink.gif lotuliukas.gif juokiausi balsu. Bet aš nenaudoju jokių vienkartinių naktinių įklotų, tai net neturiu palyginimo. Gal ir į juos būtų taip reagavęs lotuliukas.gif Jau visus išnaudojau, kiek turiu, reikia išskalbti, tai išskalbus palyginsiu tada pasakysiu tiksliau dėl storio. Beeeet. Jų visiškai nesijaučia. Jie nebruzda, nešiugžda, labai malonūs prie kūno - minkšti, švelnūs, šiltas jausmas. Naudojau vienkartinius hipoalergeninius įklotus, tai jau su tais nėr ką lyginti, o apie standarinius always net nenoriu pagalvoti schmoll.gif.

Vienintelis minusiukas tas, kad kadangi jie neturi lipnaus sluoksnio, tai pasivažinėja ant kelnaičių. Avarijų jokių nebuvo, tačiau įklotą radau ne ten, kur padėjau lotuliukas.gif . Čia aišku mano bėda, nes aš mmm naudoju pačius seniausius, labiausiai išsitampiusius apatinius, kad jeigu avarija, nebebūtų gaila išmesti lotuliukas.gif tai nusipirkau pigius, bet medvilninius ir tamprius apatinius (baisūs jie, tokie močiutės apatiniai lotuliukas.gif), bet mėnesinėms bus tas pats.

Didžiausias atradimas buvo tas, kad mmm kraujas neturi visiškai jokio kvapo. Man mmm visada asocijuodavosi su tam tikru kvapu - dabar supratau, kad tai įklotų kvapas, ne kraujo.

Man net minties nėra grįžti prie vienkartinių schmoll.gif. Na bet palaukim, kol reikės skalbti, dar neprisiruošiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 vasario 2016 - 19:47
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 10, 19:46)
Ploni įklotėliai ir paketai gal tik šiek tiek storesni nei mano įprastiniai. Naktiniai daugkartiniai tikrai stori ir ilgi, na tokie šarvai  lotuliukas.gif MB apčiupinėjo mane pirmą naktį, net išsigando, klausia, kas čia  blink.gif  lotuliukas.gif juokiausi balsu. Bet aš nenaudoju jokių vienkartinių naktinių įklotų, tai net neturiu palyginimo. Gal ir į juos būtų taip reagavęs  lotuliukas.gif Jau visus išnaudojau, kiek turiu, reikia išskalbti, tai išskalbus palyginsiu tada pasakysiu tiksliau dėl storio. Beeeet. Jų visiškai nesijaučia. Jie nebruzda, nešiugžda, labai malonūs prie kūno - minkšti, švelnūs, šiltas jausmas. Naudojau vienkartinius hipoalergeninius įklotus, tai jau su tais nėr ką lyginti, o apie standarinius always net nenoriu pagalvoti  schmoll.gif.

Vienintelis minusiukas tas, kad kadangi jie neturi lipnaus sluoksnio, tai pasivažinėja ant kelnaičių. Avarijų jokių nebuvo, tačiau įklotą radau ne ten, kur padėjau  lotuliukas.gif . Čia aišku mano bėda, nes aš mmm naudoju pačius seniausius, labiausiai išsitampiusius apatinius, kad jeigu avarija, nebebūtų gaila išmesti  lotuliukas.gif tai nusipirkau pigius, bet medvilninius ir tamprius apatinius (baisūs jie, tokie močiutės apatiniai  lotuliukas.gif), bet mėnesinėms bus tas pats.

Didžiausias atradimas buvo tas, kad mmm kraujas neturi visiškai jokio kvapo. Man mmm visada asocijuodavosi su tam tikru kvapu - dabar supratau, kad tai įklotų kvapas, ne kraujo.

Man net minties nėra grįžti prie vienkartinių  schmoll.gif. Na bet palaukim, kol reikės skalbti, dar neprisiruošiau  lotuliukas.gif

Gerai, palauksiu kol išskalbsi. biggrin.gif Sakai neturi lipnaus sluoksnio, o nebūna taip, kad nuslenka užpakaliu aukštyn einant? Kažkaip būtų nejauku jeigu slankiotų, pas mane spiralė mirena, pateplioja šiek tiek, tai taurelę naudoju, o per ovuliaciją pas mane gausios išskyros palyginus kaip buvo be spiralės, tai naudoju kasdienius, vat ir norėtųsi tuos daugkartinius naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 02 10, 19:58)
Gerai, palauksiu kol išskalbsi.  biggrin.gif  Sakai neturi lipnaus sluoksnio, o nebūna taip, kad nuslenka užpakaliu aukštyn einant? Kažkaip būtų nejauku jeigu slankiotų, pas mane spiralė mirena, pateplioja šiek tiek, tai taurelę naudoju, o per ovuliaciją pas mane gausios išskyros palyginus kaip buvo be spiralės, tai naudoju kasdienius, vat ir norėtųsi tuos daugkartinius naudoti.

Taip, būtent taip ir migruoja - užpakaliu aukštyn lotuliukas.gif. Bet tik ant išsitampiusių senų apatinių, su normaliai prigludusiais, tampriais apatiniais jokių problemų ir kelionių nebūna. Ir nenukeliauja taip toli, įkloto priekis dengia, ką reikia. Man taip su taurele buvo, patepliojo, tai priekio užteko. Aišku, jeigu ji pratekėtų, tada gal būtų kitaip, bet tada jaustųsi drėgmė.

Man čia labiau pliusas nei minusas, bet galbūt kitoms atrodo kitaip. Kai pajuntu drėgmę, tai aš iškart ir keičiu, nors paketas dar toli gražu ne pilnas. Bet mano mmm tikrai lengvos, tai šiaip ar taip bent jau kas 4-5 valandas noriu pakeisti, nepriklausomai pilnas jis ar ne. Su vienkartiniais tai pajausdavau, kai būdavo per vėlu doh.gif, čia senais paauglystės laikais. O sunkiausiom dienom (nors jos visai ne sunkios...) naudojau taurelę su įklotėliu, tai negaliu palyginti, kaip įklotai elgiasi sunkiomis dienomis.

Kasdieniam patepliojimui tie įklotėliai yra fantastika thumbup.gif garantuoju, į vienkartinių pusę nepažiūrėsi atgal. Komforto prasme net nėra ką lyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 vasario 2016 - 20:15
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 10, 07:35)
Kaip šaunu!  thumbup.gif Ką pakeitei, kokį būdą naudojai, ir kokį naudoji dabar?

Seniau taurelę dėdavaus įlenkdama vieną šoną. Tą patį darau ir dabar, tik įdėjus, pasistanginu ir pastumiu taurelę žemyn. Po to rankomi vėl pastumiu gilyn. Suveikia ir taurelė užsisiurbia. Neprabėga nė lašas.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti