Įkraunama...
Įkraunama...

Vanga vs. Nostradamas

Sveiki smile.gif

Truputį susidėomėjau iškiliausiais pasaulio aiškiaregiais, bet šiandien supratau, kad turėti kažkokį objektyvų vaizdą apie juos tiesiog neįmanoma. Štai ką radau vienoje ir kitoje svetainėje:

http://linksmas.net/...stes-t9821.html
http://sielamaisting...rege-vanga.html

Palyginkite pranašytses nuo 2000 metų... Kokia nesąmonė doh.gif

Aš priblokšta. Yra kas nors pasaulyje tikro?
Atsakyti
Vanga niekada nepranasavo pasaulio pabaigos ir jusu nuorodoje surashyti metai nera teisinga informacija. Kazkas seniai jau paleido sita teksta ir visi pasigavo.

p.s. Pati knyga irgi nera teisingai isversta. labai daug klausimu, kuriu net nera knygoje ir atsakymai netikslingi. siulyciau skaityti originala, jei suprantat rusiskai.
Atsakyti
O kas garantuotas, kad orginale irgi užrašyta tesinga info? Jei pats esate skaitęs, pasidalinkite ten rašyta informacija, nes aš nemoku rusiškai, o požiūrį vistik norisi susidaryti kuo objektyvesnį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juvira @ 2013 01 14, 15:08)
O kas garantuotas, kad orginale irgi užrašyta tesinga info? Jei pats esate skaitęs, pasidalinkite ten rašyta informacija, nes aš nemoku rusiškai, o požiūrį vistik norisi susidaryti kuo objektyvesnį smile.gif

Knyga parashyta Vangos dukterecios, kuri ilga laika su ja gyveno. Jokiu tokiu aprashytu atleiskit "briedu" ji nepranasavo. 2012 metu pabaiga Vanga vadino pasikeitimu laiku, kai zmones keisis i geraja puse, bus daugiau teigiamos energijos, zmones taps geresni. Jokiu karu ar tuo labiau branduoliniu, atominiu ir dar visokiu. ji net tokiu zodziu nemokejo. doh.gif

Atsakyti
Jei Jums nesunku, gal galetumete imesti keleta pranasysciu? Beje, ka manote apie tai, kad jos aiskeriagyste buvo viso labo slaptuju tarnybu darbas?
Atsakyti
Kazkada buvau radusi Nosterdamo eiliuotas pranasystes rusu kalba, jis ten ir paise,
jei Vanga slaptuju tarnybu zaisliukas, kaip del Nostradamo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 14 sausio 2013 - 20:53
QUOTE(dewofsoul @ 2013 01 14, 19:31)
Jei Jums nesunku, gal galetumete imesti keleta pranasysciu? Beje, ka manote apie tai, kad jos aiskeriagyste buvo viso labo slaptuju tarnybu darbas?

- kad Amerikoj bus krize atejus juodam prezidentui (Obamos valdymo laikotarpiu kaip tik krize ir prasidejo),
- Kurskas eis po vandeniu. - taip ji pasake. veliau visi stebejosi, kaip taip gali atsitikt, jei jis net su jurom jokiom nesiriboja. O pasirodo Vanga kalbejo apie povandenini laiva Kursk.
- Kad zmogus atras vaistus nuo vezio. Kad tie vaistai jau dabar yra visai salia, kad juose yra daug gelezies, tik zmogus dar to nezino. Taciau vezi pakeis kita sunki liga.
- Daug ji kalbejo apie Vamfim planeta (sita galima pagooglint ir angl kitu mokslininku).

tiek is globaliniu. Ten buvo keleta apie rusija, bet ji siaip venge pranasaut pasaulinio ligio.

atsakant i antraji klausima.. .jei dometumetes labiau, koks zmogus buvo Vanga, tai tokiu klausimu net nekiltu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 15, 11:29)
- kad Amerikoj bus krize atejus juodam prezidentui (Obamos valdymo laikotarpiu kaip tik krize ir prasidejo),
- Kurskas eis po vandeniu. - taip ji pasake. veliau visi stebejosi, kaip taip gali atsitikt, jei jis net su jurom jokiom nesiriboja. O pasirodo Vanga kalbejo apie povandenini laiva Kursk.
- Kad zmogus atras vaistus nuo vezio. Kad tie vaistai jau dabar yra visai salia, kad juose yra daug gelezies, tik zmogus dar to nezino. Taciau vezi pakeis kita sunki liga.
- Daug ji kalbejo apie Vamfim planeta (sita galima pagooglint ir angl kitu mokslininku).

tiek is globaliniu. Ten buvo keleta apie rusija, bet ji siaip venge pranasaut pasaulinio ligio.
atsakant i antraji klausima.. .jei dometumetes labiau, koks zmogus buvo Vanga, tai tokiu klausimu net nekiltu.  mirksiukas.gif

Man kyla klausimu, zinant, kaip zmones skirtingai interpretuoja ivairiausius dalykus. Man vienintelis irodymas - ji pati, gaila, kad neteks pas ja pabuvoti. O kazi, kas is Lietuviu yra buve pas ja?
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2013 01 15, 13:30)
Man kyla klausimu, zinant, kaip zmones skirtingai interpretuoja ivairiausius dalykus. Man vienintelis irodymas - ji pati, gaila, kad neteks pas ja pabuvoti. O kazi, kas is Lietuviu yra buve pas ja?

ir is ko gi sprendziat, kad jos aiskiaregyste buvo slaptuju tarnybu darbas ir kam tai buvo naudinga? zinant, kad ji per diena priimdavo apie 120 zmoniu, turbut labai jau varginantis ir nepigus darbas buvo tu tarnybu biggrin.gif
Atsakyti
Amerikoje krize prasidejo Bucho valdymo laikais mirksiukas.gif Obama lyg bando padeti issikapstyti is Busho privirtos koses (pradejo kara su Iraku, o Obama nutrauke), Bushas prieme kvailu istatymu pataisymu turtinguju naudai ne Obama ax.gif Taip , juodas prezidentas krizes metu, bet tikrai ne nuo jo krize prasidejo 4u.gif
Pastebejau, kad Ir Vanga , Ir Nostradamas mini 3797 metus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Febrez: 15 sausio 2013 - 16:57
QUOTE(Febrez @ 2013 01 15, 16:55)
1. Amerikoje krize prasidejo Bucho valdymo laikais  mirksiukas.gif Obama lyg bando padeti issikapstyti is Busho privirtos koses (pradejo kara su Iraku, o Obama nutrauke), Bushas prieme kvailu istatymu pataisymu turtinguju naudai ne Obama  ax.gif Taip , juodas prezidentas krizes metu, bet tikrai ne nuo jo krize prasidejo  4u.gif
2.  Pastebejau, kad Ir Vanga , Ir Nostradamas mini 3797 metus  ax.gif

1. kad as nesakau, jog Obama ta krize pradejo. mirksiukas.gif

2. tas pranasysciu sarasas su Vanga nieko bendro neturi.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 15, 21:00)
1. kad as nesakau, jog Obama ta krize pradejo.  mirksiukas.gif

2. tas pranasysciu sarasas su Vanga nieko bendro neturi.

O kieno tas pranasysciu sarasas? biggrin.gif
Atsakyti