Sveikos kepejeles
Atejau su tikslu... su tikslu suzinoti kuo daugiau apie tortu kepima puosyba ir t.t labiau aktualu puosyba, torta sumeistrauti galiu, bet kaip ji papuosti?

Patirties siame reikale neturiu visiskai

niekada nepuosiau jokio torto

gal nebuvo aktualu labai... dar nebuvau mama...nebuvo del ko pasistengti labai

vasara mano dukrytei 1 metukai, noriu iskepti torta ji papuosti

Gyvenme ne Lt, cia tokiu grozybiu kaip lietuvoje nera, o jei ir yra tai arba kainos kosmines, arba skonis toli grazu netenkina

Norisi lelytei surengti grazia svente su mamos iskeptu tortu , aisku nekazka ji ten ir valgys dar jo, bet visgi
Taigi jau keletas savaiciu renku informacija apie tortuku puosyba

Ruosiuosi daryti torta Barbe

viskas daug maz aisku iki tos vietos kai reikia tepti virsutini sluoksni

Galvoju daryti torta su braskemis ir plakta grietinele

Kadangi puosciau beze kremu (dzibuociau), tai kolkas mintyse sukasi kad reiktu torta aptepti sviestiniu kremu (galvoju apie "sarlotes" , kad beze neissigastu ir nenuslystu , nes grietinele galvoju daryti su zelatina, o beze kaip man zinoma bijo visko kame yra zelatinos ) o paskui jau uzsiimti puosyba

Puosimui galvoju pasirinkti "Slapia" beze Kadangi beze krema paruosti sioks toks issukis, tad sis variantas is tu kad pavesti nelabai ir gali (tikiuosi)
Taigi trumpai aprasiau savo planus, sakau gal jus is patirties duotumete kokiu patarimu?

Gal del plaktos grietineles? galbut galima apsieiti ir be zelatinos, bet kazkaip pagalvojau visgi vasara bus, jeigu silta labai bus tai kazkaip butu druciau gal su zematina

Kas del puosybos? daugmaz matote ka ruosiuosi daryti, gal kokiu pastabeliu turite? gal ka praleidau?

neviska aprasiau nuosekliai, bet jei kas neaisku bus patikslinsiu

Tikiuosi sulauksiu pagalbos, cia netiketai taip ilindusi... gal nelabai ir pataikiau i tema , na bet atleiskit as pradedancioji

kuria sis dalykas "veza" nezinau kodel mane taip traukia ta puosyba, man idomu, domiuosi ir galo nematyti