Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

dija, tu vilniete ane?
KUR man siauliuose rasti gera masazuotoja...kazin o galima jau eiti i masaza limfodrenazini, bet su aparatu, ne su rankom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 25, 13:28)

As irgi tuoj varysiu i anticeliulitini.
Prisiskaičiau apie jusu apimtis ir sunerimau doh.gif  biggrin.gif

O kiek tu moki uz anticeliulitini masaza? Ir ar matai pagerejima? Kiek zadi darytis kartu?
As kazkaip labai uzsikepus tais masazais, bet kol kas tik ziurineju kur cia juos geriau butu darytis ir kokia normali kaina skaitosi. Koki vasario menesi jau noreciau darytis.
Atsakyti
AS Kaune po sunaus gimimo dariausi vakuuminius masazus, del striju, kad nusviesetu, bet per 8masazus mano pilvo apimtis akivaizdziai pasikeite, dar norejau eiti ir del apimciu mazinimo, bet kazkaip ten man nebesusikloste reikalai. Tikrai buvau patenkinta, aisku skausminga ganetinai procedura, bet verta buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolaika @ 2013 01 24, 21:24)
Sveikos, klausimukas:)kas darotes balandi operacijas pas Kaikari, labai uzimtas jis balandi? Planuoju antroj balandzio puseje gult "po peiliu" tik va kazi lekt dabar pas ji registruotis ar dar palaukt ax.gif

As darysiuos balandi antroj pusej pas K smile.gif sake, kad turi kazkiek, bet nera dar taip uzsivertes darbais.
Papildyta:
Bet manyciau anksciau susitari ir rami galvyte ir ruosiesi op smile.gif
Papildyta:
Panos man kazkas darosi nuo konsultacijos del op istisas naktis sapnuoju kazkokias nesamones man keisciausia, kad as niekad nesapnuodavau arba budavo labai, labai retai ir grazus sapnai smile.gif Visiskai nepailsiu jauciuosi pavargusi, o iki op dar daug laiko.
Man cia is baimes gal taip darosi.
Atsakyti
QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 25, 16:26)
As darysiuos balandi antroj pusej pas K smile.gif sake, kad turi kazkiek, bet nera dar taip uzsivertes darbais.
Papildyta:
Bet manyciau anksciau susitari ir rami galvyte ir ruosiesi op smile.gif
Papildyta:
Panos man kazkas darosi nuo konsultacijos del op istisas naktis sapnuoju kazkokias nesamones man keisciausia, kad as niekad nesapnuodavau arba budavo labai, labai retai ir grazus sapnai  smile.gif Visiskai nepailsiu jauciuosi pavargusi, o iki op dar daug laiko.
Man cia is baimes gal taip darosi.

as kai jau zinojau op data irgi sapnuodavau ir dar kai buvau prigasdinta del tos isvarzos, tai bijojau kasdien, kad kas nenutiktu smile.gif kaip sakant kad neivyktu koks kiaulystes desnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2013 01 25, 15:28)
O kiek tu moki uz anticeliulitini masaza? Ir ar matai pagerejima? Kiek zadi darytis kartu?
As kazkaip labai uzsikepus tais masazais, bet kol kas tik ziurineju kur cia juos geriau butu darytis ir kokia normali kaina skaitosi. Koki vasario menesi jau noreciau darytis.

45 lt uz uzpakali ir kojas 4u.gif 10-15 tikrai darysiu, gal ir daugiau, priklausomai nuo vaizdo. As uzpernai dariausi, uzpakalio ausys dingo visiskai. Dabar priziuriu maista ir sportuoju, tikiuosi visas kompleksas pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 25, 16:36)
45 lt uz uzpakali ir kojas 4u.gif 10-15 tikrai darysiu, gal ir daugiau, priklausomai nuo vaizdo. As uzpernai dariausi, uzpakalio ausys dingo visiskai. Dabar priziuriu maista ir sportuoju, tikiuosi visas kompleksas pades 4u.gif

Va as irgi kalbejau su viena pazistama masaziste, tai ji irgi sake, kad reiketu toki intensyvu kursa padaryt kokius gal net 18 kartu ir tikrai viskas susitvarkys. Na dekui tau uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
man kazkur gausis 13 kartu. iki geguzes. as 1 k i savaite einau. ale dveju nenoreciau kartu. kaip po sporto jauciuosi as po to masazo smile.gif siandien kaip prie menciu ismaige, tai visa nugara jauciu, kaip stanga pakilnojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 25, 16:36)
As uzpernai dariausi, uzpakalio ausys dingo visiskai.

Nuo ko jos vel atauga?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 25, 17:56)
Nuo ko jos vel atauga?

as praleidau jei sakei, atkele tau op? delko?
Atsakyti
Nu mergaites apsvieskit, tas limfodrenazinis masazas kuri rekomendavo po op ir yra tas masazas kudinimuisi. As su masazais niekada nedraugavau, bet labai celiulito atsirado, tai ir galvoju reik kito ar tinka ir tas kur po op daro g.gif Mano ugis 175 sveriu 67, gal sakau po masazu iki 62 iseitu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 25, 17:00)
as praleidau jei sakei, atkele tau op? delko?

Pati atsikeliau, nes pakilo temperatura, gerkle, sloga ir t.t. Siandien jau geriau, tikiuos treciadieni jau galesiu operuotis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dynute @ 2013 01 25, 17:09)
Mano ugis 175 sveriu 67, gal sakau po masazu iki 62 iseitu  bigsmile.gif

Optimiste biggrin.gif O siaip, man svoris niekada neturejo dideles reiksmes, as visada seku savo kuno ismatavimus, o ne svori smile.gif
Atsakyti