Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(Elvita @ 2013 01 25, 18:18)
Pati atsikeliau, nes pakilo temperatura, gerkle, sloga ir t.t. Siandien jau geriau, tikiuos treciadieni jau galesiu operuotis  smile.gif
Papildyta:
Optimiste  biggrin.gif O siaip, man svoris niekada neturejo dideles reiksmes, as visada seku savo kuno ismatavimus, o ne svori  smile.gif

verysad.gif
Atsakyti
Ech, o as vyra sushiu issiunciau, jau nuo ryto svaigau apie juos biggrin.gif Paskaiciau, kad raso tuose lapuose maziausiai dvi savaites pries op nesidietint ar panasiai, tai, sakau, reikia pakimsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 25 sausio 2013 - 17:28
QUOTE(Elvita @ 2013 01 25, 17:56)
Nuo ko jos vel atauga?

Nu kaip nuo ko biggrin.gif As maista juk pradejau ziureti tik dabar tongue.gif kai neziuriu, tai ir kaupiasi. Be to dvieju metu pertrauka, o reiktu palaikymui gal du kartus per metus g.gif
Pas mane tik ant uzpakalio ir kaupiasi. Rankos plonos, prie liemens siurbt nebuvo ko, kojos normalios, ir tik sike doh.gif
Teisingai sakai, reikia apimtys ziureti drinks_cheers.gif
Elvita sveik 4u.gif
Extraa, tu is tu laiminguju, kuriems svoris neauga? biggrin.gif Mano ir MB svajone, bet deja deja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 25 sausio 2013 - 17:33
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 25, 18:28)
Ech, o as vyra sushiu issiunciau, jau nuo ryto svaigau apie juos biggrin.gif Paskaiciau, kad raso tuose lapuose maziausiai dvi savaites pries op nesidietint ar panasiai, tai, sakau, reikia pakimsti biggrin.gif

extraaaaaaa, begede tu biggrin.gif noriu sushiu...lapu turiu, ryziu turiu, lasisos irgi yra lotuliukas.gif ok, keliauju apsivalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 25, 18:09)
Nu mergaites apsvieskit, tas limfodrenazinis masazas kuri rekomendavo po op ir yra tas masazas kudinimuisi. As su masazais niekada nedraugavau, bet labai celiulito atsirado, tai ir galvoju reik kito ar tinka ir tas kur po op daro  g.gif Mano ugis 175 sveriu 67, gal sakau po masazu iki 62 iseitu  bigsmile.gif

Ne, čia ne tas pats masažas, po op daro būtent limfai išsivaikčiot, kai sugis randai, tada jau stipresnius gali darytis, kad ir raumenys gerai išmasažuoti būtų 4u.gif
Atsakyti
Tai nesuprantu, kas blogai, kad yra uzpakalis? Taigi grazu, jei liemuo plonas, kojos grazios ir dar dupce, juk kitos specialiai darosi g.gif

Mano svoris visada toks buvo. Bet kazkiek ir ziuriu, aktyviai gyventi megstu ir saldumynams abejinga. Siaip dar nuovargis ir nervai savo daro, su dviem monstriukais kartais visai nespeju pavalgyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 25, 18:47)
extraaaaaaa, begede tu biggrin.gif noriu sushiu...lapu turiu, ryziu turiu, lasisos irgi yra  lotuliukas.gif ok, keliauju apsivalgyti biggrin.gif

Tau gerai, kad moki juos sukti, as tai ne blush2.gif
Jetau, mano ir vaikai abudu juos lapnoja, konkurencija didele, gryzo tetis, varau, kol yra dar smile.gif
Atsakyti
Panos paziurejau albumeli niu negalejau atsidziaugti, o pilvuku grazumas, super atrodot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolxxx: 25 sausio 2013 - 19:22
QUOTE(Katrix @ 2013 01 25, 17:30)

Elvita sveik 4u.gif

Aciu, Katrix mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 25, 18:52)

Tau gerai, kad moki juos sukti, as tai ne blush2.gif
Jetau, mano ir vaikai abudu juos lapnoja, konkurencija didele, gryzo tetis, varau, kol yra dar smile.gif

zinok labai greitai ismokstama, tik pabandyti reikia wink.gif
mano vaikai irgi kerta nesustodami smile.gif
apsivalgem biggrin.gif
Atsakyti
as sushiuku turbut niekad neatsivalgysiu. jei ryt anyta cepelinu valgyt nebutu pakvietusi lauzciau vyra kad nupirktu smile.gif noriu is flamingo paragauti. gyre juos, reikia paciai isitikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 25, 17:26)

Panos man kazkas darosi nuo konsultacijos del op istisas naktis sapnuoju kazkokias nesamones man keisciausia, kad as niekad nesapnuodavau arba budavo labai, labai retai ir grazus sapnai  smile.gif Visiskai nepailsiu jauciuosi pavargusi, o iki op dar daug laiko.
Man cia is baimes gal taip darosi.

As visa nakti prisapnavau, kai pirma kart albumeli paziurejau. Ir vis dar pasapnuoju, va sianakt sapnavau, kad mane operavo, o randai buvo ant slaunu blink.gif . Manau mintis reikia kazkur kitur nukreipti, kad nakti galva ilsetusi... na bet man kol kas nesigauna schmoll.gif

QUOTE(Katrix @ 2013 01 25, 19:30)

Extraa, tu is tu laiminguju, kuriems svoris neauga?  biggrin.gif Mano ir MB svajone, bet deja deja biggrin.gif

Man neauga schmoll.gif , valgau kibirais, po pusvalandzio tulike viska palieku g.gif . Tikras maisto gadinimas blush2.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 25, 19:52)
Tai nesuprantu, kas blogai, kad yra uzpakalis? Taigi grazu, jei liemuo plonas, kojos grazios ir dar dupce, juk kitos specialiai darosi g.gif

Mano svoris visada toks buvo. Bet kazkiek ir ziuriu, aktyviai gyventi megstu ir saldumynams abejinga. Siaip dar nuovargis ir nervai savo daro, su dviem monstriukais kartais visai nespeju pavalgyti doh.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Dupces ir as noreciau bigsmile.gif . O monstriukai irgi svorio man neprideda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 25, 21:37)
as sushiuku turbut niekad neatsivalgysiu. jei ryt anyta cepelinu valgyt nebutu pakvietusi lauzciau vyra kad nupirktu smile.gif noriu is flamingo paragauti. gyre juos, reikia paciai isitikinti smile.gif

O man kaip tik flamingo jie visai nepatiko, nebent dabar virėjas pasikeitė 4u.gif
Atsakyti