Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 25, 21:50)
O man kaip tik flamingo jie visai nepatiko, nebent dabar virėjas pasikeitė  4u.gif

buvo ir kam nepatiko. draugai gimtadieni svente, tai vieniem patiko, kitiem ne. as su perpjautu pilvu namie gulejau smile.gif tai taip iki siol ir planuoju paragaut flamingo.
Atsakyti
QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 25, 18:21)
Panos paziurejau albumeli niu negalejau atsidziaugti, o pilvuku grazumas, super atrodot smile.gif

Labai gaila kad as negaliu matyti frusty.gif cry.gif
Atsakyti
[quote=Bajoraite,2013 01 25, 19:42]
As visa nakti prisapnavau, kai pirma kart albumeli paziurejau. Ir vis dar pasapnuoju, va sianakt sapnavau, kad mane operavo, o randai buvo ant slaunu blink.gif . Manau mintis reikia kazkur kitur nukreipti, kad nakti galva ilsetusi... na bet man kol kas nesigauna schmoll.gif

Paziuresiu, kaip sianakt bus lygtai negalvoju apie kazka blogo.
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 25, 20:22)
Labai gaila kad as negaliu matyti  frusty.gif  cry.gif

Duodu TAIP drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercedes B: 25 sausio 2013 - 23:33
QUOTE(Mercedes B @ 2013 01 25, 22:32)
Duodu TAIP drinks_cheers.gif

labai ACIUKAS !!! bigsmile.gif
Atsakyti
man atrodo, kad naujokem visom taip buvo duota. kas ideje nuotraukas. as tai nepamenu slaptazodzio, kompas nusprogs, pati klausinesiu, arba bandusiu visus varijantus smile.gif
Atsakyti
ex tesle ir as tau duodu taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 26, 11:19)
ex tesle ir as tau duodu taip  4u.gif

duodu ir aš 4u.gif
Atsakyti
einu ikelsiu 3men proga foto smile.gif
Atsakyti
Agne, su trim menesiais jau 4u.gif
O pvz dabar jau galetum dviraciu lekt iki Juodkrantes ir atgal? Gydytojas, kazin, leistu?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 26, 15:59)
Agne, su trim menesiais jau 4u.gif
O pvz dabar jau galetum dviraciu lekt iki Juodkrantes ir atgal? Gydytojas, kazin, leistu?

po savaitgalio vaziuosiu pas K ziuresiu ka jis sakys, siaip manau, kad lekciau wink.gif
Jolantukas, na bet tikrai tu svorio numetusi pries op, ar tik taip atrodo? Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Agne, nu randas toks labai grazus gal ir nera, bet visa kita thumbup.gif
Kaip as laukiu tokio vaizdo su suknele, o tai tik korsetas tepadeda ir tai ne taip idealiai dar gausasi. Ir su kelnaitem labai graziai atrodo pats pilvukas, toks lygus.
Papildyta:
Man kazkiek nerimo kelia dar vienas dalykas. Visa oda pas mane tokia gana lygi ir stora, ar kaip cia tiksliau nemoku issireiksti. Bet ta geraja oda man ispjaus verysad.gif O vat virs bambos per pati viduri jinai tokia palikus kaip popierius beveik, visur i sonus suimu su pirstais, atkeliu, ji tokia storoka, o ties viduriu plona plona tokia, kaip visai be jokio poodzio. O ta vieta gausis vidurys rando, kur didziausias tempimas buna. Nu baisoka, ar isvis ji nesuplys ir kas gausis ten unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 26 sausio 2013 - 15:19