Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

o mamukai, klausimas 4u.gif o pvz groziochirurgijos psl ten nuotraukos pakoreguotos ar ne? kaip manot? ziuriu ju nuotraukas, tai gal ir neblogai ten viskas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 14:36)
Geras, as kazkaip net pamascius nebuvau g.gif Rimtai, gal ir (.)(.) pasitempia i apacia? blink.gif

matyt tempias, nes del sios priezasties man nenori daryt abieju op iskart, nes tempiantis pilvo odai, tempsis ir randas po papukais
Atsakyti
Nu blyn, tai tada nekas unsure.gif Nenoriu as papu aukot del pilvo.
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 01 27, 15:42)
matyt tempias, nes del sios priezasties man nenori daryt abieju op iskart, nes tempiantis pilvo odai, tempsis ir randas po papukais

na man padarė abi iškart ir galiu pasakyt, kad nejaučiu jokio tempimo krūtinės apačion, viršuje tikrai užtenka savo odos 4u.gif
Tu gal su implantais nori, tai pasididinus krūtinę labiau gal nugarą skauda. Paklausk savo gydytojo kokia priežastis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, gal Dynute pasisakys, kaip su ta krutine, ar jauciasi tempimas ar kokie pokyciai. Gal ne is karto poveikis pasijaucia g.gif
Elvita dar gal paprotins, kaip su ta krutine?
Atsakyti
Panos, baikit juokus biggrin.gif Papu i trauzus nei viena nekisa lotuliukas.gif
Man dare pilva ir krutine didino implantais. Pilvo odos laisvos beveik nebuvo, tempimas nezmoniskas buvo, bet papai vietoj ir viskas su randais gerai 4u.gif Del implantu svorio nugaros neskaudejo, tik del pilvo buvo 4u.gif
Atsakyti
Nu tiek tai tikiu, kad nenutempia biggrin.gif Bet, matai, tau ir krutine padailino, gal nesimate to poveikio, nes padare dar graziau. O kazin, kaip toms, kurios krutinei nieko nedare, o tik pilvuka tvarkesi.
Atsakyti
Kiek reikia surinkti TAIP kad galetum gauti "rakta" i albuma ??? Ir dar klausimukas,po kiek laiko atsiguliate ant pilvo po operacijos??? As kitaip net nemiegu,tik ant pilvo...
Atsakyti
Seniau lyg 4 TAIP reikejo. Nezinau, ar dabar uiztenka triju. Bet jeigu truks dar, tai duodu ta TAIP.
Atsakyti
Mykolaika, as tau duodu TAIP 4u.gif Seniai dalyvauji, ruosiesi op, nuotrauka albume senokai kaba... Kiek nesaziningai gavosi tavo atzvilgiu blush2.gif
Atsakyti
duokit tuos prisijungimus, ka cia jau smile.gif tegul grozisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 16:27)
Seniau lyg 4 TAIP reikejo. Nezinau, ar dabar uiztenka triju. Bet jeigu truks dar, tai duodu ta TAIP.

ACIUKAS !!! Na jau turiu 4 4u.gif
Atsakyti