Nu zinokit (.)(.) vietoj, net dar karteli apsiziurejau
Man tik vaidenasi kad jie padidejo, bet cia turbut kad didelio pilvo nebera, tai dabar ir (.)(.) matau.

QUOTE(dynute @ 2013 01 27, 17:13)
Nu zinokit (.)(.) vietoj, net dar karteli apsiziurejau
Man tik vaidenasi kad jie padidejo, bet cia turbut kad didelio pilvo nebera, tai dabar ir (.)(.) matau.

Smagu !!!

Papildyta:
Na as tai laukiu nesulaukiu operacijos,visos mintys tik apie tai ...
QUOTE(Katrix @ 2013 01 27, 17:42)
Mykolaika, as tau duodu TAIP
Seniai dalyvauji, ruosiesi op, nuotrauka albume senokai kaba... Kiek nesaziningai gavosi tavo atzvilgiu 

Ačiū

dar klausimas, o M ir K randai vienodi? ta prasme, kiek ziurejau puslapi ju nuotraukas, tai pas vienas mergytes sypsenele p pas kitas kaip v raide

QUOTE(mykolaika @ 2013 01 26, 17:27)
Labuka,
turiu klausimą
ar kojų riebaliukus siurbėte kuri? Į tą pačią kainą įeina ar atskirai? pas mane ties keliais labai negražu...
turiu klausimą

As siurbiausi nuo koju, atskirai nemokejau.
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 14:53)
Extraa, nebijok, viskas gerai su papuliais, niekur jie nenusileido

QUOTE(mykolaika @ 2013 01 27, 19:12)
Ačiū
lauksiu dar trijų TAIP

mykolaika, duodu TAIP

Elvita, apraminai
Mykolaikai-TAIP.

Mykolaikai-TAIP.
Mykolaikai TAIP !!!

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 19:46)
Elvita, apraminai

Kaip ir per Valentino diena. Bet yra daug bet... Dukra serga vis dar, mazyli parsivezem, tai ar nepasigaus nuo seses, neaisku. Ir kaip man nusisaugoti iki op, tai cia klausimas

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 20:35)
Kaip ir per Valentino diena. Bet yra daug bet... Dukra serga vis dar, mazyli parsivezem, tai ar nepasigaus nuo seses, neaisku. Ir kaip man nusisaugoti iki op, tai cia klausimas 

Tai jau taip

QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 26, 23:49)
Agnestar tavo pilvukas po 3men. atrodo super, nekreikiant demesio i randuka ale ir liemens dailumas ir su suknele figuryte niu atrodai nuostabiai.
aciux

QUOTE(aureja9 @ 2013 01 27, 15:12)
Ziurineju albumeli, jus visos labai labai grazios, tik dabar man klausimas iskilo, paziurejus dynutes foto labai gerai matosi kiek tempta buvo nes yra apgamas, o klausimas toks, ar krutine nepakito po op?
nea

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 27, 18:24)
Kiek reikia surinkti TAIP kad galetum gauti "rakta" i albuma ??? Ir dar klausimukas,po kiek laiko atsiguliate ant pilvo po operacijos??? As kitaip net nemiegu,tik ant pilvo...
As atsiguliau praejus 4sav po op