Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

Nu zinokit (.)(.) vietoj, net dar karteli apsiziurejau biggrin.gif Man tik vaidenasi kad jie padidejo, bet cia turbut kad didelio pilvo nebera, tai dabar ir (.)(.) matau.
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 27, 17:13)
Nu zinokit (.)(.) vietoj, net dar karteli apsiziurejau  biggrin.gif Man tik vaidenasi kad jie padidejo, bet cia turbut kad didelio pilvo nebera, tai dabar ir (.)(.) matau.

Smagu !!! 4u.gif
Papildyta:
Na as tai laukiu nesulaukiu operacijos,visos mintys tik apie tai ...
Atsakyti
Kol nemaciau jusu albumo lyg biski abejojau , nes labai baisus man tie randai atrode, bet cia apsiziurejau kad jau po 3 men randas ganetinai grazus lieka, kaip manot jei mano cp greitai ir graziai isbalo gal ir sitas randas taip gis
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 27, 17:42)
Mykolaika, as tau duodu TAIP 4u.gif Seniai dalyvauji, ruosiesi op, nuotrauka albume senokai kaba... Kiek nesaziningai gavosi tavo atzvilgiu blush2.gif

Ačiū 4u.gif lauksiu dar trijų TAIP 4u.gif

dar klausimas, o M ir K randai vienodi? ta prasme, kiek ziurejau puslapi ju nuotraukas, tai pas vienas mergytes sypsenele p pas kitas kaip v raide g.gif ar cia taip daroma priklausomai nuo pilvo "sudetingumo" ?
Atsakyti
QUOTE(mykolaika @ 2013 01 26, 17:27)
Labuka,

turiu klausimą smile.gif  ar kojų riebaliukus siurbėte kuri? Į tą pačią kainą įeina ar atskirai? pas mane ties keliais labai negražu...

As siurbiausi nuo koju, atskirai nemokejau.

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 14:53)
Nu blyn, tai tada nekas unsure.gif Nenoriu as papu aukot del pilvo.

Extraa, nebijok, viskas gerai su papuliais, niekur jie nenusileido biggrin.gif

QUOTE(mykolaika @ 2013 01 27, 19:12)
Ačiū  4u.gif  lauksiu dar trijų TAIP  4u.gif 

mykolaika, duodu TAIP mirksiukas.gif
Atsakyti
Elvita, apraminai smile.gif

Mykolaikai-TAIP.
Atsakyti
Mykolaikai TAIP !!! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mamukai, turiu keturis TAIP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 19:46)
Elvita, apraminai smile.gif

mirksiukas.gif Kada tau op? Berods jau irgi ne uz kalnu?
Atsakyti
Kaip ir per Valentino diena. Bet yra daug bet... Dukra serga vis dar, mazyli parsivezem, tai ar nepasigaus nuo seses, neaisku. Ir kaip man nusisaugoti iki op, tai cia klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 27, 20:35)
Kaip ir per Valentino diena. Bet yra daug bet... Dukra serga vis dar, mazyli parsivezem, tai ar nepasigaus nuo seses, neaisku. Ir kaip man nusisaugoti iki op, tai cia klausimas g.gif

Tai jau taip doh.gif As irgi nuo vyro bacila pasigavau ir visai netiketai teko op atkelti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 26, 23:49)
Agnestar tavo pilvukas po 3men. atrodo super, nekreikiant demesio i randuka ale ir liemens dailumas ir su suknele figuryte niu atrodai nuostabiai.

aciux smile.gif
QUOTE(aureja9 @ 2013 01 27, 15:12)
Ziurineju albumeli, jus visos labai labai grazios, tik dabar man klausimas iskilo, paziurejus dynutes foto labai gerai matosi kiek tempta buvo nes yra apgamas, o klausimas toks, ar krutine nepakito po op?

nea biggrin.gif Viskas vietoje kaip ir buve biggrin.gif

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 27, 18:24)
Kiek reikia surinkti TAIP kad galetum gauti "rakta" i albuma ??? Ir dar klausimukas,po kiek laiko atsiguliate ant pilvo po operacijos??? As kitaip net nemiegu,tik ant pilvo...

As atsiguliau praejus 4sav po op wink.gif irgi miegu tik ant pilvo, tai man didziausias kosmaras buvo miegoti ant nugaros, poto siaip ne taip ant sono po truputi smile.gif bet viskas istveriama smile.gif
Atsakyti