Extraa,kada tau operacija? Be reikalo, as cia parasiau ta posta, zinok, dabar jai tikrai viskas gerai, jokio tinkelio nejaucia

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 18, 13:34)
Nu nesuprantu tiesiog ir viskas, jus gal gydytoju portretus namie pasikabinusios ir gelyciu ten pasimerkiat dar prie ju? 

Ne, ištikro mane užknisa, kad pilamas purvas...Kad kaikurioms sunku suprasti, kodėl pas vieną lygu ir gražu, o pas kitą nlb, kad organizmai skirtingi, kūnai skirtinga, oda skirtinga ir dar daug daug faktorių. Manau man pritartų visi dakatai. Ir negalima sakyti, kad va, man bus kaip tai ar anai.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 01 18, 13:39)
Extraa,kada tau operacija? Be reikalo, as cia parasiau ta posta, zinok, dabar jai tikrai viskas gerai, jokio tinkelio nejaucia 

Nejaučia to tinklelio, albume yra emuke, kuriai irgi dėjo ir nieko, viskas gerai. Gal tai tavo draugei raumenis skaudėjo nežmoniškai, bet nebūtinai dėl tinklelio. Man pvz žiauriai skaudėjo.
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 18, 12:42)
Nejaučia to tinklelio, albume yra emuke, kuriai irgi dėjo ir nieko, viskas gerai. Gal tai tavo draugei raumenis skaudėjo nežmoniškai, bet nebūtinai dėl tinklelio. Man pvz žiauriai skaudėjo.

Bajoraite, op būtina. Po jos atrodysi ledinė, nes neturi viršsvorio

Greiciausiai taip ir bus, del raumenu susiuvimo skausmas. Elvitai gi nesiuvo, o kam siuvo, tos raset gi, kad skauda ir neduok tu Die nusikoset ar nusiciaudet
Va sia ziema man ragas kazkoks. Ir vitaminus vartoju, namie sedziu, o pastoviai sergu, kimba visi brudai. Nuo vakar abi su dukra tokiu sausu kosuliu varom istisai, baigiam dusias iskoset
Tai labai bijau, kaio bus vasario menesi, du mazi vaikai ir as pati tokia neatspari. Jei dabar isvargino istisinis kosulys, tai po op butu amen

Va sia ziema man ragas kazkoks. Ir vitaminus vartoju, namie sedziu, o pastoviai sergu, kimba visi brudai. Nuo vakar abi su dukra tokiu sausu kosuliu varom istisai, baigiam dusias iskoset

QUOTE(Elvita @ 2013 01 18, 13:46)

Man siuvo nuo viršaus iki apačios, nors buvo tik 3cm prasiskyrimas, bet man taip skaudėjo, kad baisu prisiminti. Gal man toks skausmas baisus buvo, kad tie mano raumenys jau kokius 12m. visai nebuvo treniruoti, o šia bac ir siūlės

Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 18, 13:46)
Greiciausiai taip ir bus, del raumenu susiuvimo skausmas. Elvitai gi nesiuvo, o kam siuvo, tos raset gi, kad skauda ir neduok tu Die nusikoset ar nusiciaudet
Tai labai bijau, kaio bus vasario menesi, du mazi vaikai ir as pati tokia neatspari. Jei dabar isvargino istisinis kosulys, tai po op butu amen 

Pagerkit Islandišos kerpenos arbatos, mano mama tik su ja išsikapstė iš kosulio.
Man siandien cia siaubadienis skaityti viska
Leila, man nuo pacio virsaus iki pacios apacios prasiskyre, o aplink bamba tai kokia 7 cm bus, jei ne daugiau. Oi "smagu" bus, ne tas zodis.
Sakykit, o kaip ten bunat po op ir tas dienas apsirengusios, jei sake nieko nesivezt. Tai su naktiniais ir chalatu? O kaip kojos, salta gi, tai bent kojines kokias siltas vezates?

Sakykit, o kaip ten bunat po op ir tas dienas apsirengusios, jei sake nieko nesivezt. Tai su naktiniais ir chalatu? O kaip kojos, salta gi, tai bent kojines kokias siltas vezates?
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 18, 13:52)
Man siandien cia siaubadienis skaityti viska
Leila, man nuo pacio virsaus iki pacios apacios prasiskyre, o aplink bamba tai kokia 7 cm bus, jei ne daugiau. Oi "smagu" bus, ne tas zodis.

Na kol bus drenai tai kelniu nlb uzsidėsi. Kojinės būtinos, koks chalatas šiltas...šlepetės.
Extra, pasiimk tik kojnes, visa kita duoda.
QUOTE(Elvita @ 2013 01 18, 13:58)
Extra, pasiimk tik kojnes, visa kita duoda.
Ok, zinosiu, imu tik kojines ir koki skaitala, nors, kazin, ar skaitysiu, nebent koki tv paspoksosiu.
Leila, ir kitos, nu dorai paaiskinkit, kas tie drenai? Slangeles, per kurias isteka susikaupus limfa. O kur ji bega, ant zemes (vargu), tai i kokius nors indukus?
Tai kaip buna korsetas uzdetas, niekaip nesuprantu. Jis gi apspaudzia viska kaip reikiant, o tai tos slangos su slovikais lieka po korsetu, ar jos kazkaip isvestos per virsu apacia korseto, ar skyles korsete padarytos?

QUOTE(**Leila** @ 2013 01 18, 13:37)
Pvz agnestar man nei randas gražus nei bamba, bet nerėkiu, kad kaikaris prastas plastikos chirurgas, nes žinau, kodėl pas ją toks randas. Užtenka pažiūrėt foto prieš op, kur aiškiai matosi gilios didelės strijos šonuose, per kurias formavo siūlę ir dėl to K nekaltinu. O bambų jis tiesiog nemoka daryt ir merginos kurios pas jį darosi, tieiog neteikia tam reikšmės, joms yra kiti kriterijai.
Kad randas not good atrodo sutinku, bet laiko dar yra ir bus grazu

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 18, 14:04)
Ok, zinosiu, imu tik kojines ir koki skaitala, nors, kazin, ar skaitysiu, nebent koki tv paspoksosiu.
Leila, ir kitos, nu dorai paaiskinkit, kas tie drenai? Slangeles, per kurias isteka susikaupus limfa. O kur ji bega, ant zemes (vargu), tai i kokius nors indukus?
Tai kaip buna korsetas uzdetas, niekaip nesuprantu. Jis gi apspaudzia viska kaip reikiant, o tai tos slangos su slovikais lieka po korsetu, ar jos kazkaip isvestos per virsu apacia korseto, ar skyles korsete padarytos?

Slangos išvestos į šonus per gaktą (joje bus dvi skylutės, nuo jų išvęsti buteliukai. Korsetas dadedamas ant pilvo, o šlangos su butelkom kaba iš po jo. Nu gal aiškiau?

QUOTE(Agnestar @ 2013 01 18, 14:10)
Kad randas not good atrodo sutinku, bet laiko dar yra ir bus grazu
o bamba man grazi
Neri29 jei man butu padare tokia, infarkta gauciau
rimtai...nes maniskes forma buvo visada va kaip dbr , na panasi, o jei butu isteme ja, tai nafik
aisku jei pas zmogu va tokia pailga buvo, tai liux.

Mano bamba apvali, nes buvo daug odos, pas Neri29 tempimas didelis, jei paziuresi foto prieš op, matysi pati, kodėl taip. Lygiai taip pat ir dėl tavo rando, buvo strijos - toks ir randas.