Kokius šepetėlius naudojate mineralinei pudrai?

QUOTE(cereza @ 2013 02 05, 13:28)
Ir kaip patinka?

QUOTE(Gisana @ 2013 02 05, 12:29)
Labai

QUOTE(cereza @ 2013 02 05, 13:48)
Labai
Gaaal kiek mažokas, iš pradžių buvo sunkiau, tačiau dabar labai patika, kotelis labai patogaus dydžio, gerai, gražiai dengia, nors esu tik pradinukė makiažo pasaulyje
Ir šiaip, kadangi tai visų išgirtas buvo, išliaupsintas, pati labai ilgai rinkausi, ir pataikiau 

Aišku, ačiū už atsakymą

QUOTE(Gisana @ 2013 02 05, 09:42)
Daug kas labai giria Ecotools Bronzer Brush

O man asmeniškai labiausiai patinka Real Techniques Expert Face Brush

Šis gerokai mažesnis nei Ecotools, bet labai tankus, gerai įtrina produktą, o ir dėl savo formos ir dydžio lengviau prieiti prie nosies bei aplink akis

Foto skolintos
QUOTE(solitude @ 2013 02 05, 13:26)
Daug kas labai giria Ecotools Bronzer Brush

Šis gerokai mažesnis nei Ecotools, bet labai tankus, gerai įtrina produktą, o ir dėl savo formos ir dydžio lengviau prieiti prie nosies bei aplink akis
Foto skolintos

Foto skolintos
Turiu ir šį ecotools, iš pradžių atrodė fainas, tikrai minkštas, bet jis jau per didelis, sunku prieiti tam tikrose vietose, tad guli nenaudojamas...
O to iš real technique ir aš laukiu parkeliaujant

QUOTE(Gisana @ 2013 02 05, 12:42)
as mineralinei dengti naudoju didiji RT sepeteli, man su juo labai patogu ir greit

http://realtechnique...-brush-tutorial
QUOTE(Gisana @ 2013 02 05, 12:42)
Sigma F80

cereza, rašykit pavadinimus ir šimtąjį kartą per du skyrelius kartoju, kad draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką
QUOTE(solitude @ 2013 02 05, 13:26)
man asmeniškai labiausiai patinka Real Techniques Expert Face Brush
Foto skolintos

Foto skolintos
o skaistalus gerai paskirsto? siunteis iš jų psl?