Įkraunama...
Įkraunama...

Užliedžių pradinė mokykla, Kauno r.

Sveikos, mamytės ir tėveliai,

Noriu pakviesti diskusijai (kiek pastebėjau supermamos forume mintys apie šią mokyklą padrikai randamos prie statybų temos) apie pradinę mokyklą Užliedžiuose, oficialiai vadinamą Domeikavos gimnazijos Užliedžių skyrių.

Šioje mokykloje yra keturios klasės, du pagrindiniai mokytojai, kurie bendrai vienoje klasėje mokina po dvi mokinių klases.

MOKYTOJAI
Virgilijus Piekus – pradinių klasių vyr. mokytojas,
Iveta Audejaitienė – pradinių klasių vyr. mokytoja,
Reda Rugienienė – tikybos mokytoja,
Kęstutis Visockas – muzikos mokytojas.

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GerdaP: 22 sausio 2013 - 16:47
Laba,

man taip pat būtų įdomu išgisrti čia jau besimokančių vaikučių mamyčių nuomonę smile.gif

Mes šiemet prisijungėme prie ikimokyklinio amžiaus grupės - tai dabar tikrai esame patenkinti. Vaikų mažai - bet už tat jie gauna daug dėmesio. O ir popamokineje Pupaitėje mano ikimokyklinukas labai mielai ir noriai pasilieka.
Ikimokyklinukų mokytoja tikrai moka bendrauti su vaikais ir lengvai randakalbą su kiekvienu iš jų. Smagu.

Tačiau atvirai pasakius vis darkankina abejonės dėl pirmos klasės? Nerimauju tik dėl to, kaip yra dabar - pirmokai mokosi vienoje klasėje su ketvirtokais, juos prižiūri vienas pedagogas sad.gif Ikimokyklinukų mokytoja sako, jog ateinančią rugsėjo 1-ąją pati formuos 1-mą klasę ir kad pirmokai jau bus vieni atskiroje klasėje- šaunu jei taip ir bus. Bet jei bus ta pati tvarka pirmokai su ketvirtokai vienoje klaėje, manau, tikrai ieškosime kitos mokyklos Kaune.

Tikrai būtų labai įdomu išgisrti tų, kurie jau ten mokosi mintis smile.gif
Atsakyti
Laba...aš irgi esu girdėjusi,kad klasės šiuo metu yra jungtinės...tai problematiška mokytojų atžvilgiu manau tikrai...
Šiaip šioje mokykloje pažįstamų vaikai yra mokęsi pas šiuometinę pirmokų mokytoją. Atsiliepimai puikūs. smile.gif Mokytoja veikli,dalyvauja daugelyje renginių. Girdėjau,kad dalyvauja kažkokiame gamtos ar gamtininkų respublikiniame klube. Ir šiaip jų vaikai buvo patenkinti. Maniškiai dar maži galvoti apie mokyklą,bet radau šį forumą,tai rašau ką žinau. smile.gif
Atsakyti
Ačiū. Ydomu viskas kas ką žino smile.gif Kokios patirties turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ma_my_ciu_kas: 13 vasario 2013 - 09:07
jeigu iš kalbų teisingai supratau, tai ikimokyklinukų mokytoja yra ta pati, kuri po to dirba ir ,,Pupaitėje"? ir jeigu ji ruošiasi šiemet mokyti pirmokus, tai kaip bus su naujais ikimokyklinukais?
Atsakyti
o gal kas naujesnės informacijos turit?
Atsakyti