Įkraunama...
Įkraunama...

Neigiami atsiliepimai apie grožio paslaugas

Siūlau kaip alternatyvą juodajam sąrašui, kas ką blogai padarė. Ar bus pritariančiųjų (panašiai kaip Skundai.lt, kuriuos uždarė). Manau, kad toks sąrašas padės neužsirauti ant netikusių specialistų ir grožio prekių.

Pradėsiu aš. Vakar sugriešijau - dėl laiko aplinkybių nuėjau ne pas savo manikiūrininkę. Dariausi pedikiūrą. Labai nustebau, kad šiais laikais ne visi dirba su frezomis - žodžiu kirpykloje Pas Egidiją (Vilnius) - aptarnavo tokia šviesiaplaukė akivaizdžiai ne lietuviškos tautybės darbotoja man peiliuku taip nurėžė kulnus ir aplamai visą pėdą, kad viskas dabar sutrūkinėjo, vaikščioti skauda verysad.gif Neisiu ten daugiau pedikiūro, ir manikiūro neisiu. Būčiau žinojus, kad be frezos dirba, išvis būčiau nėjus.
Atsakyti
drinks_cheers.gif

"Estelina", Baltrusaicio g. 9, Vilnius- pedikiuras puse bedos, bet 80lt nevertas; prancuziskas manikiuras- tep lep su nusenusiais sutirstejusiais lakais. never again schmoll.gif
Atsakyti
Pritariu del Estelinos, dariau maniukiura ir pedikiura, nebegrisiu, nes padare netvarkingai, bile kaip
Atsakyti
Salonas "Džesė" Vilniuje, Pašilaičiuose (UAB "Janolita"). Venkite šios vietos, kad ir kokios akcijos viliojančios būtų.
Man ten atliko pedikiūrą šiame salone.
Vonelė, kurioje mirkomos kojos buvo be vienkartinio maišelio, kurį (kaip vėliau sužinojau) naudoja visi salonai atlikdami pedikiūrą.
Šalindama odeles specialiais peiliukais, manikiūrininkė įpjovė man pėda. Nemačiau, kad peiliukas būtų išpakuotas iš naujo maišelio, abejjou ar jis buvo naudojamas man pirmai. Pastebėjusi įpjovimą, manikiūrininkė praplovė žaizdą vandenilio peroksidu, o po kiek laiko paprašė manęs įdėti kojas atgal į vonelę. Vandenyje kraujas vis dar bėgo, kol paprašiau sustabdyti kraujavimą. Tvarkydama kitą koją, manikiūrininkė įpjovė odelę aplink nagą. Pastebėjusi užpylė peroksido tirpalo. Kol ji tvarkė kitus nagus, kraujas iš antros žaizdelės nesiliovė bėgęs, tada ji išsitraukė iš stalčiaus daiktą primenantį pieštuką, niekuo jo nenuvalė ("pieštukas" buvo be jokio kamštelio) ir patepė žaizdą. Kraujavimas liovėsi. Ji įmetė "pieštuką" atgal į stalčių jo net nenuvaliusi.
Šalia mano manikiūrininkės sedėjo jos kolegė, kuri darė paprastą manikūra. Ji pasisukusi paėmė iš mano manikūrininkės įrankius, kurie ką tik buvo naudojami man ir panaudojo juos kitai klientei. Ar ji juos valė aš nemačiau.
Manau svarbu pridurti, jog įrankius mano manikūrininkė buvo susidėjusi tiesiog ant servetėles (nauo kurios jie nuolat nusirisdavo) padėtos ant kėdės. O kruvinas servetėles kuriomis stabdė kraujavimą ji metė tiesiog ant įrankių.
Rankšluostukas, ant kurio laikiau kojas procedūros metų buvo nuskalbtas ir atrodė nešvarus. Procedūros vidury maninkiūrininkė ji numetė ant žemės, paaiškindama, kad su juo jai nepatogu, nes mano koja slysta, be to ji gali ištepti jį laku.
Gryžusi namo pastebėjau, kad pirštas, kurio odelė buvo įkirpta pradėjo skaudėti ir paraudo. Bijau, kad bus įsimetusi infekcija.
Manau, kad tokiame salone pas tokius "specialistus" žmonėms lankytis tiesiog nesaugu. Kol man darė pedikiūrą, buvo nedrąsu ką nors sakyti, buvau tiesiog sustingusi nuo patirto šoko. Tuomet pagalvojau, kad daugiau ten negryšiu,, bet kai gryžau namo, pamaniau, kad tokios paslaugos gali tiesiog pridaryti nemažai žalos sveikatai. Pradedant grybeliu, baigiant hepatitu ar sepsiu.

Parašiau skundą į Vilniaus Visuomenės Sveikatos Centrą. Gavau atsakymą, jog po atlikto tyrimo, nustatyti instrumentų sterilizacijos pažeidimai. Manau, kad iki patikrinimo salonas dar spėjo "pasitaisyti", nes rašiau ir jiems ir skundų puslapiuose..
Atsakyti