QUOTE(jautiena @ 2013 04 11, 20:56)
deja tie like 20% yra mums nepasiekiami. ir kol neturiu galimybiu savo kvieciu ir mieziu ir tu suknistu vistu issiauginti, tai belieka tenkintis geresne is dvieju blogybiu. beje, pati vistienos megeja kiek atsimenu, tik nepamenu, kad su vistom gyventum, tai nereik cia prunkstauti...
pagal ideja tureciau tik aviena maitintis, bet ji man tokia nelabai skani, tiksliau net beskone... o gal spanguoliu uogienes uzsimest, kaip cia kazkuri rekomendavo FB
pamirskit ta duona - iprocius reik keist, o ne pakaitalu ieskot... tai man labai primena "vegetarus", kurie kemsha soju, quorn ir kitokius burgerius, kotletus, picas ir visa kita pavadinta iprastiniais mesiniu patiekalu vardais - kazkoks saves ir kitu mulkinimas. juk valgoma "kaip iprasta" ir sugryzt prie iprastines dietos, tik vienas zingsnis, nes galvoj viskas taip ir lieka "kaip iprasta". jeigu jau nusprendei but vegetaru, tai vadinasi nebevalgai desru, kepsiu ir kotletu... aj vienzo na dzin man
Man rods, Sedindriuke norėjo pasakyt, kad jei renkiesi iš conventional vištienos ir corn-fed vištienos, tai paleo požiūriu, nėra jokio skirtumo, kurią valgyti, o kaina tai jų, tikiu, skiriasi, tad jei nėra įprastinių kirminiukais apsilesusių vištų pirkti, tai geriau nešvaistyti pinigų ant corn fed. Na, bet jei skonis skanesnis tų corn fed, tai tuomet, aišku

Juolab, jei jos free range, o ne narvuose augintos, tai kažkiek ir prie judėjimo už gyvūnų teises prisidedi

Aš beje, esu gaminusi namie augintos avienos kotletukus su spanguolėmis

Čia, žinok, kaip kam, jei jau kažkam vienam nepatinka, tai nereiškia, kad ir visas likęs pasaulis tokią pačią nuomonę turi.
O su duona, tai taip, geriau jos vengti, tačiau kartais taip nutinka, kad turim užtepėlių ar maisto, kuris tik ant duonelės tinka. Pvz., vat aš šiandien juodųjų alyvuogių pastos nusipirkau. Nu norėčiau ją ant duonelės/trapučio/krekerio užtepti ir daržovėm apdėti, bet neturiu nieko tokio, tad teks kažką savaitgalį meistrauti.