Įkraunama...
Įkraunama...

kaip valote ketaus laikiklius puodams?

Sveiki, pasidalinkite patirtimi, kaip valote dujinių kaitlenčių ketaus degiklius ir groteles?keletą kartų apibėgo, dabar tokios negražios rudos dėmės...niekuo nuvalyt negaliu...
Atsakyti
Naudojuosiu metaliniu sveistuku, pirkausi is amway (konsultante sake jie svelnesni, nesubraizo pavirsiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wspring: 28 sausio 2013 - 13:07
QUOTE(wspring @ 2013 01 28, 14:07)
Naudojuosiu metaliniu sveistuku, pirkausi is amway (konsultante sake jie svelnesni, nesubraizo pavirsiu).

šį šveistuką turiu ir aš, bet man jo neužtenka, reikia ir kažkokios cheminės priemonės..amway pienelis irgi nenori valyti..
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 02, 20:22)
šį šveistuką turiu ir aš, bet man jo neužtenka, reikia ir kažkokios cheminės priemonės..amway pienelis irgi nenori valyti..

Mano patirtis jums, tikriausiai, netiks, mano virykle sena, nebijau sugadinti. Ketaus pavirsius valau amway orkaiciu valikliu. Ir ne tik ketaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 02 vasario 2013 - 20:36
Man čia irgi amžina problema, kažin indaplovėje juos plauti galima?
Pas mane tokie http://www.romiteka....akt-657-ix.html didesnė bėda ta, kad gumelės po kojytėmis iškrenta, kai kurios visai nulūžo ir dabar žiauriai braižosi paviršius kur jų nėra verysad.gif nežinau ką daryti.
Atsakyti
senukuose turetu but kokiu nors tarpiniu atspariu karsciui, galima butu bandyt ka nors is ju iskirpt. bent jau as taip planuoju, nes ta pati beda - tos kojikes pastoviai prikempa prie virykles, iskritineja, plesosi...
Atsakyti

Paprastai, vandeniu ir indų plovikliu.

Ant instrukcijos rašo, jog indaplovėj plaut negalima

Atsakyti