Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

Nusibodo man tos pacios dekoracijos namuose -  langu apipurskimai, ant duru vainikelio pakabinimas, ir  puokstes padarymas. Tiesa pernai dar dariau eglute folija apvyniojau sakas ir lemputem apsukau. Visai nieko atrode. Bet siemet norisi kazko naujo.
Tai noriu pasiskolint ideju kaip jus puosiat namus kaledoms [img]http://www.kurts-smilies.de/maler.gif[/img]
Gal internetiniu puslapiu su idejom turit?  ;) Aciu isanksto
Atsakyti
prikarpyk daug daug blizganciu zvaigzduciu ir uz 30cm siuliuko kiekviena nuleisk nuo lubu. kanc. prekese buna tokia limpanti mase, kuri nusiklijuoja be pedsaku. atrodo neblogai
Atsakyti
Aciu, uz patarima. Lauksiu daugiau  ;)
Atsakyti
O aš neriu mažas įvairiaspalves eglutes, puošiu tokias raitytas lazdyno šakas, galima ir ant eglutės kabinti wink.gif
Atsakyti
JO, MANE IRGI DOMINA SIS KLAUSIMAS, NES NORISI KAZKAIP IDOMIAU, ORIGINALIAU PAISPUOST NAMUS. GAL  KAS ZIUREJO LAPKRICIO 16D.(LYG TAI TA DIENA) LAIDA "IEVOS-PIEVOS", PER LRT KANALA? TEN KALBEJO APIE KALEDINE MUGE KURI BUS RENGIAMA ROTUSEJ, TIK NEPASAKE, ARBA NEGIRDEJAU KADA JI BUS? IR DAR IDOMU AR PACIOJ ROTUSEJ, AR JOS AIKSTEJ?

SAKE MUGEJ BUS PREKIAUJAMA VISOKIOM IDOMIOM SMULKMENOM, TAI BENT JAU IDEJU NAUJU PASISEMT GALIMA.

RASYKIT, JEI KAS KA GIRDEJOT AR MATET.
Atsakyti
Muge, apie kuria kalbi, buvo praeita sestadieni.. Joje nebuvau, tik tavo minima laida maciau.
Kaledoms galite pasigaminti apelsino papuosalu: supjaustykite plonom riekelem apelsina ir dziovinkite orkaiteje ( arba ant radiatoriaus) po to perverkite siulą, grazu bantuka ir galit kabinti ant eglutes, lange ar prie dovanos..
Dar dazem su vaiku konkorezius - isdziuvo parsinesti is misko jau kita diena, tada paemem guaso ir spalvinom, kitus apipurskem dirbtiniu sniegu ir sidabriniu laku.
Jei netingit, galima isikepti kalediniu meduoliuku, kuriuos perverus virvele ir graziai papuosus galima kabinti ant egles vietoj zaisliuku..
Atsakyti
KAIP GERAI, KAD YRA NE TOKIU ISSIZIOJUSIU ZMONIU, KAIP AS, PER TA SAVO ....PRAZIOPSOJAU TOKI RENGINI, KAIP GAILA...
VEPLA, TU CIA TIEK  GERU PAMOKIMU DAVEI (IR KADANGI ZIUREJAI TA LAIDA) TAI GAL ZINAI KAIP DAROMI TIE "ZAISLIUKAI" IS GVAZDIKELIU? PER LAIDA KAZKAIP SAKE, KAD I MEDZIAGOS KAMUOLIUKA SUSMAIGSTO TUOS GVAZDIKELIUS ???, BET TAI KAIP I MEZIAGA JI ISMEIGT?
Atsakyti
Zinai, as kazkaip neuzfiksavau toj laidoj, kaip tiksliai ka daryt is prieskoniu - gvazdikeliu, cinamono lazdeliu. Bet jei as daryciau, paimciau plastilino, padaryciau apvalu rutuliuka ir prismaigstyciau. Arba ta rutuliuka gali kokia medziaga apvynioti ( pvz pedkelnes ar marles, nes per storesne nepradurtum), bet gal tai nebutina..
Atsakyti
turbut tai ne kaledinis patarimas bus, bet jei norit gvazdikelius kazkur susmaikstyt tai girdejau, kad galima i greifrukta ar apelsina - tada sako kvapas labai sviezas buna kambari.
Atsakyti
NU GAL REIKS PABANDYT SU GREIFRUTU AR APELSINU, NES PLASTILINO NETURIU. NES KAI APIE TA VISA " DALYKA" PASAKOJO TAI MAN TIK DEL TO PATIKO, NES SAKE, KAD LABAI SKANIAI KVEPIA. TAI REIKS PABANDYT KAIP TEN IS TIKRUJU YRA.
Atsakyti
Aš manau, kad į plastiliną smaigstant gvazdikėlius bus labai sunkus rutuliukas. Gal į siūlų kamuoliuką ar putoplastą?
Atsakyti
As tai turiu nusinerusi vaseliu angeliukus ir varpelius - pakabinti ant eglutes atrodo zavingai! Tik nezinau kaip paaiskinti kaip juos nerti? Turiu schema. Nebent galiu e-mail'u issiusti nuskanavusi.
O Ievos-pievose man tai labai patiko tie niekaliukai, o kai dar pamatai is ko pagaminti!!! As irgi uzsikabliavau su tuo gvazdikeliu burbulu. Ir dar man labai idomiai atrode spiraliniai makaronai blizganciu laku nupurksti. Tai as irgi prisirinkau konkoreziu, visokiu sakeliu, turiu makaronu, auksinio aerozolio - reiks kazka sumakaluot wink.gif
Atsakyti