O kodel mes turime pateikti savo asmenines priezastis, kodel noretume gimdyti namuose?

ka tai pakeis? jus asmeniskai itikins? o kam man asmeniskai to reikia, man nuo to nei silta nei salta. Greiciausiai, kas atsitiks, tai tie motyvai bus istasyti, isjuokti, bus pasisaipyta. Todel nematau reikalo mustis i krutine ir vardinti savo asmeniniu motyvu. Ne juose juk diskusijos esme. Esme teiseje pasirinkti kur gimdyti ir tai daryti su profesionalia prieziura bei gauti atitinkama pagalbe, jei kils toks poreikis.
Labai keista, kad gimdyves moraline, prichologine busena yra atskiriama nuo sekmingo gimdymo rezultato. Tai tiesiogiai susije. Todel moteris, kuri sagiau ramiau, jaukiau jauciasi namu aplinkoje turi daugiau shansu, kad jos gimdymo eiga bus sklandesne, taigi, ir komplikaciju tikimybe mazesne. Todel kyla logiska isvada, kad ji kaip tik mano, jog namuose jai bus saugiau- ji savo atsipalaidavimu, isiklausimu i savo pacios kuna sugebes isvengti galimo pavojaus sau ir savo kudikiui.
Kai kurios moterys saugiau jauciasi ligonineje, gimdymas namuose joms butu didelis stresas, tokiu atveju, joms tikrai verta rinktis ligonine.