Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

Nu net idomu ka k elvitai pasakys smile.gif
Atsakyti
As irgi laukiu Elvitos ir laikau kumscius drinks_cheers.gif

Noreciau visoms vakar pasisakiusioms del mano leskiu padekoti, kad nuleidot ant zemes 4u.gif Nuosirdziai dekoju, tikrai. As save isivaizdavau kitokia, nei pamaciau nuotraukoje.
Mes tokios reiklios sau, o is tikruju pasiziurejus i nuotraukas sunku patiketi, kad ten dvieju, triju vaiku mamos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 30, 08:33)
Nu net idomu ka k elvitai pasakys smile.gif

g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2013 01 30, 08:44)

Noreciau visoms vakar pasisakiusioms del mano leskiu padekoti, kad  nuleidot ant zemes 4u.gif Nuosirdziai dekoju, tikrai. As save isivaizdavau kitokia, nei pamaciau nuotraukoje.
Mes tokios reiklios sau, o is tikruju pasiziurejus i nuotraukas sunku patiketi, kad ten dvieju, triju vaiku mamos wub.gif

Na va kaip gerai kritika 4u.gif kokia ji bebutu thumbup.gif ,as vis dar negaliu atsigrozeti jusu visu rezultatais,man taip ten viskas grazu,tiesiog tobula...
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2013 01 29, 21:52)
Pasiseke tau  smile.gif O kokiu atveju uztenka dalines? Kuo ji skiriasi nuo pilnos?

aš jam savo problemas buvau susakiusi dar spalio mėn., po to buvau atvėsusi nuo operacijos, pamačiau, kad vistiek iš galvos neišeina, tai nulėkiau pakartotinai konsultacijai. Nes aš iš viso įsivaizdavau, kad išoperuoja man lipomą, kur po dešiniu papuku, sutvarko bambą, niu ir šonus pasiurbliuoja, kad talija atsirastų, na, tai ir pasakė, kad be pilvo plastikos neapseisiu. Mini plastika, bus trumpesnis randas, raumenukus išilgai susiūs virš bambos apie 15 cm ir žemyn, bamba liktų savo vietoje, šiek tiek pilvuką, šonukus pasiurbs, bambos išvaržą sutvarkys, o apačioje gabaliuką mėsytės nupjaus. Tiesa, įspėjo, kad bamba nebus tokia graži, kaip Jūsų, bet man tai neaktualu.
Elvitai sėkmės
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2013 01 29, 19:40)
Niu, ką, vakar buvau pas K, šįkart pasiaiškinau nuodugniai, atpažinau Agnestar foto, kitų nespėjau  smile.gif niu, gal padarys man taliją, užsirašiau kovo 8 d, palikau 500 lt. Tiesa, kažkodėl užsiminė, nors nepaklausiau, kad korekcija tik po metų g.gif
galėtų ir man taip kaip Liomi su užpakaliuku atsitikti, nesupykčiau biggrin.gif

Man irgi K sake kad be metu negalvociau apie korekcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 30, 17:22)
Man irgi K sake kad be metu negalvociau apie korekcija  g.gif

o aš, apskritai, bailė, kai kraują ima, drebu, tai kažin ar ryžčiausi dublis nr. 2, niu, nebent pridirbtų
Atsakyti
sveikos, įmečiau kelias fotkes į albumėlį, pakomentuokit man ten jei galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2013 01 30, 17:28)
o aš, apskritai, bailė, kai kraują ima, drebu, tai kažin ar ryžčiausi dublis nr. 2, niu, nebent pridirbtų

Aha as irgi tokia, bijau visko kas susija su gyditojais, sakiau pirma ir paskutine mano op, bet matau kad tai uzkreciama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2013 01 30, 17:30)
sveikos, įmečiau kelias fotkes į albumėlį, pakomentuokit man ten jei galit 4u.gif

as tai nematau jokio kalnelio, isorineje puseje ziureti ar vidineje? smile.gif nera ka komentuoti, viskas puiku smile.gif labai grazi figuryte smile.gif
Atsakyti
vidinėj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2013 01 30, 18:17)

siaip rastu ka abejose pasiurbt smile.gif bet cia reikia spoksoti, kad ka pamatyti. tie siurbimai tai aisku, vienas du ir baigta, bet as del tokiu dalyku tikrai negulciau po narkoze. eiciau masazu kursa. nugi raso, kad apimtys sumazeja 3-5 cm kitoms, o cia tikrai nedaug reikia sumazinti. minimaliai.
Atsakyti
Sveikos, mergytes 4u.gif As jau pakeliui namo, aciu uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 30 sausio 2013 - 21:51