Liomi, koks uzpakaliux
, wow! Ir as noriu...

QUOTE(Elvita @ 2013 01 30, 22:50)
Tai kokios naujienos?

QUOTE(Elvita @ 2013 01 30, 20:50)
nu ir...
Man atrodo kad kas turit vaziuoti pas K operuotis galit nebevaziuoti,nes jis po ELVITOS konsultacijos nugriuvo,net valerijonai nebepadeda,aparpali gavo

Sveikos, skaitau skaitau itin aktualią man temą, nes po trijų nėštumų pačios vaizdas tikrai nedžiugina
Ypač erzina nuolatinės aplinkinių pastabos apie tai, ar nesilaukiu vėl
Man itin aktualūs keli klausimai:
-esu priaugus kokius 8 kg, tikriausiai prieš operaciją turėčiau numesti?
-jei po operacijos vistiek būsiu apsileidusi ir ėsiu bele kiek ir nesportuosiu, tikriausiai ir gražiausiai padarytas pilvas taps baisiu?
Savo šlaunims, užpakaliui pretenzijų neturiu, bent tiek
Kokios moterys čia operuojasi-labai dailios, kurių vienintelė problema atsikišęs pilvukas ar tokios realios?
Labai džiaugiuosi už tas kurios gražinasi

-jei po operacijos vistiek būsiu apsileidusi ir ėsiu bele kiek ir nesportuosiu, tikriausiai ir gražiausiai padarytas pilvas taps baisiu?
Savo šlaunims, užpakaliui pretenzijų neturiu, bent tiek

Kokios moterys čia operuojasi-labai dailios, kurių vienintelė problema atsikišęs pilvukas ar tokios realios?

QUOTE(luzere @ 2013 01 31, 00:28)

Aš tai labai reali

Sveika prisijungus

QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 30, 22:38)
Geros, pasiurbe soniukus ir 2 cm nuzemino randa. Bet viso neliete, tik tokia kai mini plastika gavosi. Siandien persirisinesiu, tai bandysiu nusifotkinti.
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 30, 23:24)
nu ir...
Man atrodo kad kas turit vaziuoti pas K operuotis galit nebevaziuoti,nes jis po ELVITOS konsultacijos nugriuvo,net valerijonai nebepadeda,aparpali gavo

Nea, apaprpalio negavo

Siandien jau jauciuosi puikiai, siek tiek maudzia nusiurbtus soniukus, bet niekis, praeis.
QUOTE(luzere @ 2013 01 30, 23:28)
-Kokios moterys čia operuojasi-labai dailios, kurių vienintelė problema atsikišęs pilvukas ar tokios realios?
-Kokios moterys čia operuojasi-labai dailios, kurių vienintelė problema atsikišęs pilvukas ar tokios realios?
Sveika prisijungus

-butu gerai numesti, bet musu albumelyje yra mergaiciu, kurios buvo su didesniu svoriu, bet galutinis rezultatas superinis.
-tikrai taip.
-mano buvo atsikises pilvukas, bet as labai reali

Katrix, klausiau del tavo galife, tai sake, jei nedideli, jis tikrai nesiurbtu, nes galima prisisiurbti iki duobiu. Taip, kad tikrai buk rami, mergyt ir dziaukis savo grazia figura

Trupineli, pasiutai, mergyt

QUOTE(dija @ 2013 01 31, 08:20)
elvita, kaip viskas vyko, kiek laiko po narkozes pabuvai? nu bet dabar jau ramu, viska pasidarei, daugiau kaip ir kabliuku neliko
kaip del striju? 2 cm tai labai nemazai, turejo nusirezti ten jos 

I operacine atejau apie 16.30val., palatoje pabudau apie 18val. Kazkokia labai silpna narkoze leido. Matysiu, kaip su tom strijom, visos tikrai nenusieme, nes realiai kai papaise, tie 2cm nedaug visai. Bet sake, rando tempimas bus kiek didesnis per viduri, nei buvo, tad gali isplateti, tai lauksiu kas ten darysis.
Bet siaip, tu teisi, kol kas kabliuku neturiu

QUOTE(Elvita @ 2013 01 31, 09:29)
I operacine atejau apie 16.30val., palatoje pabudau apie 18val. Kazkokia labai silpna narkoze leido. Matysiu, kaip su tom strijom, visos tikrai nenusieme, nes realiai kai papaise, tie 2cm nedaug visai. Bet sake, rando tempimas bus kiek didesnis per viduri, nei buvo, tad gali isplateti, tai lauksiu kas ten darysis.

korseta irenge? kiek laiko nesiot turesi? siurbimam apie pora savaiciu reikia lygtais. kai klausiau ka daryt, kad randas neisplatetu, tai visgi nera jokios panacejos. jie ten konferencijose dalyvauja, tai masazai turi 2 nuomones. tipo ir gerai, bet ir blogiau gali buti. tepaliukas tai isviso neaisku ar veikia, bioptrono lempa irgi labai diskutuotina

QUOTE(dija @ 2013 01 31, 08:42)
korseta irenge? kiek laiko nesiot turesi? siurbimam apie pora savaiciu reikia lygtais. kai klausiau ka daryt, kad randas neisplatetu, tai visgi nera jokios panacejos.
Aha, irenge. Sake 2 savaites reiks deveti. Vaziuosiu traukti siulu ir nusiimsiu.
Del rando isplatejimo

QUOTE(Elvita @ 2013 01 31, 09:29)

Sveikinu

QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 31, 09:47)
eik jau