Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(Katrix @ 2013 02 14, 12:30)
As dar pamirsau pasigirt blush2.gif
Man po masazu dupce 3 cm sumazejo thumbup.gif Dar nebaigiau kurso, gal dar priartesiu prie issvajotu apimciu biggrin.gif

Katrix, thumbup.gif Arteji prie manes biggrin.gif

QUOTE(dija @ 2013 02 14, 12:56)
siandien uzsidejau suknele, kuria nesiojau baisuliniai i korsetus isispraudus. valio valio, tinka smile.gif

Taigi prasom pasidemonstruoti ax.gif
Atsakyti
imeciau, bet kiek pries veidrodi staipiausi, graziau atrodziau pati sau smile.gif nu bet tokia tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 02 14, 13:30)
As dar pamirsau pasigirt blush2.gif
Man po masazu dupce 3 cm sumazejo thumbup.gif Dar nebaigiau kurso, gal dar priartesiu prie issvajotu apimciu biggrin.gif

eina sau kaip fain bigsmile.gif ir as nuo kitos sav zadu i masazus varyti, gal kas nukris g.gif
einu extrai rasyti, kazi kaip jauciasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 14, 16:15)
eina sau kaip fain  bigsmile.gif ir as nuo kitos sav zadu i masazus varyti, gal kas nukris  g.gif
einu extrai rasyti, kazi kaip jauciasi  g.gif

nu ale tikrai kazin kaip EXTRAAA jauciasi ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 02 14, 18:34)
nu ale tikrai kazin kaip EXTRAAA jauciasi ??? g.gif

nu jau tokiu metu extra pilnai atsipaipeliojus turetu buti smile.gif agne kokios naujienos? tu musu rysininkas smile.gif
Atsakyti
Nagi labai zvali ta musu grazuole smile.gif Viskas tvarkoje 4u.gif grizusi extra manau pati pasipasakos viska, tik prasiskyrusiu raumenu rungtyje ji laimejo auksa, palikdama mane antroje vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 14, 19:10)
tik prasiskyrusiu raumenu rungtyje ji laimejo auksa, palikdama mane antroje vietoje smile.gif

Paprasciau galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 14, 20:10)
Nagi labai zvali ta musu grazuole smile.gif Viskas tvarkoje  4u.gif grizusi extra manau pati pasipasakos viska, tik prasiskyrusiu raumenu rungtyje ji laimejo auksa, palikdama mane antroje vietoje smile.gif

ir mane aplenke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 14, 19:21)
ir mane aplenke? smile.gif

Jus cia lyginates prasiskyrusiu raumenu centimetrais?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 14, 20:22)
Jus cia lyginates prasiskyrusiu raumenu centimetrais?

zalio supratimo neturiu kiek cm pas mane buvo smile.gif tik sokiravo m pasakymas, kad jo praktikoje antra karta griebesi fotoaparato, nes tokio baisumo nesitikejo. siaip juokauju as, man kazkaip taspats kiek pas ka prasiskyre, svarbu rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 14, 19:26)
siaip juokauju as, man kazkaip taspats kiek pas ka prasiskyre, svarbu rezultatas smile.gif

Aha ir as taip manau drinks_cheers.gif , del to ir nuskambejo teiginys keistai biggrin.gif
Atsakyti
siandien pas Dariu masazu buvau, galvojau pas k papulti, bet buvo operacineje, ar tik ne pas exstra, pagalvojau bigsmile.gif is jos ziniu jokiu g.gif
Atsakyti